Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün de söyledim size. Ben orta yolu bulmak istiyorum. Abimi de annemi de kaybetmek istemiyorum
Valla ağzınla kuş tutsan zor be güzelim, sana ne abin ne yengen ne burdaki bunca insan inanmaz :)

Ha abin ödemez kartını, sen ona evlenirken destek olursun sadece manevi değil "Maddi" olarak da, yengene tabiri caizse kul olursun abini mutlu ediyo diye belki o zaman abin de sana inanır :)

Görüp yazmadıgın için birşey daha yazacagım burdan alıntı yapıp yazacagım zoruna gitti sanırım.
Madem amacın orta yolu bulmak neden konu başlıgın abimi evlilikten vazgecırme. Allah kımsenın basına senın gibi görümce annen gibi kaynana vermesin inşallah

Böyle bir on yargıya ne yazabilirim ? Konu başlığı benim hatam biraz acele ettim sanirim

Bak ben kabul ediyorum. Başta on yargili oldugumu siz etmiyorsunuz.
ay hala anlatamıyoruz.
tane tane alıyorum.
güzel kardeşim, önyargım yok diyosun güya abinle ara yol bulmak istiyosun, arada kartımı öde diyosun.
böyle hassas bi mevzuda aklın aslında başka yerde.
biz de bu yüzden tepki gösteriyoruz.

bi de şey sorucam ? senin işin gücün yok mu? maaşın yok mu ?

bence bu işsiz güçsüz dertsiz bi insan derdi. boşluktan neye saracagini sasirmislar ana kız.

konudaki abi gibi bi arkadaşım vardi. adam evlenemiyodu annesi kardeşleri yüzünden. adama her zaman bi dert buluyolardi ugrastircak.

ben geline üzüldüm o adam için değer inşallah bu insanlarla muhatap olmak.

eşyaların yerini degistirmis tüh...

olabilir bana da öyle geliyor.
evlenseler kayınvalide evin anahtarını alıp gidip üşenmeden her gün eşyaların yerini değiştirir. kesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…