- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
ben de ve acayip merak ettim
Konuyu okudukça yaşadıklarım canlanıyor gözümde ve kin doluyorum.
Yazlık vs yazılmış, abi para araçları muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle var, eğer çalışıyorsanız neden abiniz kredi kartınızı ödüyor ?Sildim çünkü. Herkes ana odak haric her seye odaklaniyor.
Konunun benimle alakasi yok
Sildim çünkü. Herkes ana odak haric her seye odaklaniyor.
Konunun benimle alakasi yok
Dün de söyledim size. Ben orta yolu bulmak istiyorum. Abimi de annemi de kaybetmek istemiyorumYahu abimi ayırmak diye konu açtın şimdi annemi kırmadan çözmek için yazdım diyosun.
Abiniz kredi kartından önce psikolog masrafı ödese daha evla
özetle parayi kabetmek istemiyorum.......Dün de söyledim size. Ben orta yolu bulmak istiyorum. Abimi de annemi de kaybetmek istemiyorum
Valla ağzınla kuş tutsan zor be güzelim, sana ne abin ne yengen ne burdaki bunca insan inanmaz :)Dün de söyledim size. Ben orta yolu bulmak istiyorum. Abimi de annemi de kaybetmek istemiyorum
Siz daha şimdiden kaynanalığa ve görümceliğe başlamışsınız. Size ne kardeşim annem ve ben istemiyoruz ne demek. Evlenmekte boşanmakta doğal birşey. Eğer abin seviyorsa evlenmek istiyorsa sizi ilgilendirmez. Ayrıca yarın kimin ne olacağı belli değil. Herkes ektiğini biçer. İlerde senin evlenip ayrılmayacağın, ve ayrılınca hiç evlenmemiş birini sevmeyeceğin ne malum. O zamanda aynı muammeleyi sana yaparlar haberin ola..
Böyle bir on yargıya ne yazabilirim ? Konu başlığı benim hatam biraz acele ettim sanirimGörüp yazmadıgın için birşey daha yazacagım burdan alıntı yapıp yazacagım zoruna gitti sanırım.
Madem amacın orta yolu bulmak neden konu başlıgın abimi evlilikten vazgecırme. Allah kımsenın basına senın gibi görümce annen gibi kaynana vermesin inşallah
Bak ben kabul ediyorum. Başta on yargili oldugumu siz etmiyorsunuz.ay hala bize önyargılısınız diyo, ağzımdaki çayı püskürttüm gülerken :)
ay hala anlatamıyoruz.Bak ben kabul ediyorum. Başta on yargili oldugumu siz etmiyorsunuz.
ay hala anlatamıyoruz.
tane tane alıyorum.
güzel kardeşim, önyargım yok diyosun güya abinle ara yol bulmak istiyosun, arada kartımı öde diyosun.
böyle hassas bi mevzuda aklın aslında başka yerde.
biz de bu yüzden tepki gösteriyoruz.
bi de şey sorucam ? senin işin gücün yok mu? maaşın yok mu ?
olabilir bana da öyle geliyor.bence bu işsiz güçsüz dertsiz bi insan derdi. boşluktan neye saracagini sasirmislar ana kız.
konudaki abi gibi bi arkadaşım vardi. adam evlenemiyodu annesi kardeşleri yüzünden. adama her zaman bi dert buluyolardi ugrastircak.
ben geline üzüldüm o adam için değer inşallah bu insanlarla muhatap olmak.
eşyaların yerini degistirmis tüh...
Kesinlikle trol kendi çapında egleniyor:)
Evet varlar. Ama paylastıgı ekran görüntüleri sırf tepki cekmek için kendi kendine mesajlasıyor. Kendi capında İnsanları salak yerine koyuyor ve eğleniyor:)böyle insanlar tanıyorum maalesef varlar tabi konu sahibi troll de olabilir