• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim ve nişanlısı...

Canım bırak ne yaparlarsa yapsınlar boşver , sonra KK' da yazılanlar gibi istenmeyen görümce olursan benden söylemesi. Annende abine söylesin "alışverişe çıkıyoruz bir bakmıyorsunuz kontrol etmiyorsunuz ben mi oturcam eşyalarda siz oturcaksınız siz beğenceksiniz yardım etsenize yapışık ikiz gibi gezeceğinize" desin bence. Siz hiç karışmayın.

Bu lafı edecek annenin konuyu açan görümce adayından ne farkı kalır Ha mehmet Ali ha Ali mehmet????

Oğlum kızcağız çekiniyor herhalde beğendim beğenmedim demeye, siz başbaşa bakın, kararlaştırın sonra isterseniz gerek duyarsanız bize danışın denmesai dile ço kzor gelir zannımca sizin fikrinize göre...
İlla çma devirilecek, illla şimşekler üste çekilecek...
Yoksa ağız tadıyla evlilik arefesi geçirilemez değil mi???

İyi niyet görecelidir senin haraketlerin sana göre iyidir
Ama gelininize sorsak iyi değildir.:31:

Boşver kendileri nasıl biliyorsa öyle yapsın
Ben görümce felan olmayacağım ama olsaydım da hiç uğraşamazdım yok gelinliği,yok mobilyası nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar der
Gider hazır düğünde oynardım :9:

evet yaa süslen püslen hayde oynamaya :1: neyi nası yapıolarsa yapsınlar salla:8: çok ayrıntılı düşünmemek lazım kendine saklamakta fayda var bu hevesi..:34:

kusura bakmayin ama niye heryere kosturuyosunuz onlar evlenecek yasa geldilerse istedigini begenir secer alirlar
senin yol gostermene hic gerek yok
resim konusundada cocuk gibi hemen annenize soylemissiniz
cikarir cikarmaz bu onlarin dugunu nisani belki cok para tuttu belki gelin sizle cekindigindeki kendi imajini begenmedi
baktinki yoksun olmuyver sonra onlara soylerdin niye ortaligi bulandiriyosunn

amaann bizimde iki gelinimiz olacakk hic degerimi dusurememm ne o oyle banane istediklerini yapsinlarr gorumce degil arkadas olmak istiyorum ben

ben sana geliyim mi :29: sarılak mı :48: napak destek mi olak :40: :52:

kuzum benim bi tanede fazla çıkarın ne olcak yani okadar masraf yapılıyor gönül olsun yani kimse kimseye bi fotodan gönül koymasın ne olcak yani :26: en kötü ihtimal çekilen fotonun parasını kardeşime ben veririm ne olcak sonuçta benim resmim abim var orda kardeşim canım ciğerim var...

ben çok uğraşırdım kardeşim için herşeyin en iyisi olsun diye gelin beğenmiyor mu beğenmesin ben yine uğraşırım sonuçta kardeşimm.. :34:

gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak :23::1:

Fotoğraf olayına bu kadar krize dönüştürmenin anlamı yok kırılabilirsin ama abini de üzmemelisin sonuç olarak..

Herkez uğraşır kardeşi için ama bu kadar olayın içinde olmak iyi değil, Bende hoşlanmam bu durumdan bırakalım onları baş başa herşeyi kafalarına göre yapsınlar, Birlikte olmaya birlikte bişeyler yapmaya adapte olsunlar.. :31:

evet yaa süslen püslen hayde oynamaya :1: neyi nası yapıolarsa yapsınlar salla:8: çok ayrıntılı düşünmemek lazım kendine saklamakta fayda var bu hevesi..:34:

:9: Bir kere kuzenin düğnün vardı son hafta yanına yardıma gittim çağırdı illa gel anam senmisin giden o ne yorucu iş o ne curcuna:53: aman allahım bidahamı tövbe :9:

Bu konuda herkesin fikri farklıdır kimi der ben yardım ederim her işe koşarım

Kimi der ben uğraşamam gelemem sıkıya

Bende uğraşamayanlardanız :9:

Bu lafı edecek annenin konuyu açan görümce adayından ne farkı kalır Ha mehmet Ali ha Ali mehmet????

Oğlum kızcağız çekiniyor herhalde beğendim beğenmedim demeye, siz başbaşa bakın, kararlaştırın sonra isterseniz gerek duyarsanız bize danışın denmesai dile ço kzor gelir zannımca sizin fikrinize göre...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bence siz fazla abartıyosunuz... sonuçta benim nişanım olduğunda benim kardeşimde eevleniceğim adamın kardeşide gelsin ne olcak bi toplu foto çıkarırız diğer fotoyuda kendimize ait çıkarırız. Bi foto sonuçta herkezin gönlü olsun neden 1 foto yüzünden gönüller kırılsınki yarım elma gönül alma demişler.. Benimde kardeşim var erkekler evlendiği zaman çok değişir yeri gelir bir baba bile annenizden ayrılsa başka birini bulsa oda onun yanında çok değişir size karşı emin olun... Kadını gördüklerinde erkekler değişiyor bunu yapanda kadın böyle olmasın şöyle olmasın o olmasın bu olmasın... Tamam gelinde ister erkek yapmaya çalışır ama altı üstü bi foto kızlar abartmayın derim bende olsam benimde gücüme giderdi. Bende dile getirir kırıldığımı söylerdim.. Bana ters bi cvp verilmediği sürecede terbiyemi bozmazdım.. sonuçta abi kardeş aralarında bunları konuşmıycakta başkası mı konuşcak...

ya pardon ama arkadaş nişanında istermi acaba yanında. yada fesatlık düşünmemiş olsa niye sormamış. ben gelinime değil YENGEME sorardım benim foto nerde diye şaka yollu alla alla mecburmu yaaa töbe töbeeee

gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak :23::1:

Fotoğraf olayına bu kadar krize dönüştürmenin anlamı yok kırılabilirsin ama abini de üzmemelisin sonuç olarak..

Herkez uğraşır kardeşi için ama bu kadar olayın içinde olmak iyi değil, Bende hoşlanmam bu durumdan bırakalım onları baş başa herşeyi kafalarına göre yapsınlar, Birlikte olmaya birlikte bişeyler yapmaya adapte olsunlar.. :31:

yaaa anlatmak istediğim şu canım bende çok iyi anlıyorum insanları sonuçta karşında çocuk yok aaa gel çekil hevesini al diyip vazgeçmek olmaz açıkça söylesinler biz çekilcez diye ben ona sinirlendim bana söyliycekler başından abla yada kardeşim biz böyle böyle çekilcez yanımızda olun fotoğrafçıda ama biz çekilcez diye siz sadece bekleyin desinler ben yanlarında olurum kardeşimin sevgilisiylede arkadaş gibiyim şükürler olsun ayrıldıklarında hep ben barıştırdım ben olmasam kardeşim asla barışmazdı ki kız benim zevklerimi çok beğenir beğenmesede canı sağ olsun dedikleri gibi onlar yaşıyacak...

siz kendş kıyafetinizi arastırın sacınıza karar verin
bosverin gelin damatı onlar bu konuları konusmuslar kararlarını vermiştir.
eminim abizinde adet yerini bulsun diye sizi cağırmıstır mobilya bakmaya (öyle bir adet yok ya neyse)
siz uzak durun kendi işinize bakın ne üzülün nede üzün:21:

ay ne kadar takmışsın sen böyle ya bırak ne isterse öyle yapsın bi insanın görümcesi gelinliğine bile bakıyorsa çok karışıyor demektir allahtan melek gibi görümcem var hiç bişeye karışamz çok severim kaynanam her bişeye karışır onu sevmem genelde her şeye karışılanlar sevilmez sizin gelinde sizi sevmiyor büyük ihtimal o yüzden öyle yapıyodur

cidden bu yorumlarından sonra asla ama asla karışmıyorum burada adım ,çekememek,kıskançlık,fesatlık,,ayırma gibi durumlara çıkmış yaık,insanoğlu n nankördür gerçekten.yaranamazsın ne kadar yardımda etsen..

cidden bu yorumlarından sonra asla ama asla karışmıyorum burada adım ,çekememek,kıskançlık,fesatlık,,ayırma gibi durumlara çıkmış yaık,insanoğlu n nankördür gerçekten.yaranamazsın ne kadar yardımda etsen..

boşver canım gerçekten karışma bırak naparlarsa yapsınlar senin kendi vicdanın rahat mı rahat... Boşver sen sus otur.. kıyafetini hazırla boşver gerisini hem kafan rahat olur aman naptılar diye düşünme bırak eksik kalsın güzel çirkin yorum yapma bırak çirkin alsın ona dar gelen sana bol gelsinnn... Hiç takma kafana... Sonra sen yaptında ondan böyle oldu olmasın düğünden sonra :34:

gelin adına sevindim:))))
gün gelir hayırlısıyla sizde bu yollardan geçerken görümceniz,eltiniz kaynananız bişeyler söleyince iyi niyetten sadece der sorun etmezsiniz ozaman..

yaaa anlatmak istediğim şu canım bende çok iyi anlıyorum insanları sonuçta karşında çocuk yok aaa gel çekil hevesini al diyip vazgeçmek olmaz açıkça söylesinler biz çekilcez diye ben ona sinirlendim bana söyliycekler başından abla yada kardeşim biz böyle böyle çekilcez yanımızda olun fotoğrafçıda ama biz çekilcez diye siz sadece bekleyin desinler ben yanlarında olurum kardeşimin sevgilisiylede arkadaş gibiyim şükürler olsun ayrıldıklarında hep ben barıştırdım ben olmasam kardeşim asla barışmazdı ki kız benim zevklerimi çok beğenir beğenmesede canı sağ olsun dedikleri gibi onlar yaşıyacak...

açıkça söyemelerine gerek yok canım benim sen ben istemiyorum sonra kendi makinemizle çekeriz deyip geri çekebilirdin sonuç olarak kendini, 2 yıl önce bizde geçirdik bu dönemi nişn, düğün vs. hep yanlarındaydık ama stüdyoda ben hiç gerek yok siz çekilin salonda birlikte çekiliriz dedim yengemin kız kardeşide vardı o da istemedi sıkıntı olmadı..

Bence bu kadar dert etme, olayın bu kadar içinde olma onlara bırak durumu..

boşver canım gerçekten karışma bırak naparlarsa yapsınlar senin kendi vicdanın rahat mı rahat... Boşver sen sus otur.. kıyafetini hazırla boşver gerisini hem kafan rahat olur aman naptılar diye düşünme bırak eksik kalsın güzel çirkin yorum yapma bırak çirkin alsın ona dar gelen sana bol gelsinnn... Hiç takma kafana... Sonra sen yaptında ondan böyle oldu olmasın düğünden sonra :34:

hiç umursamıcammmmm,çok üüzldüm şu yorumlara..

gelin adına sevindim:))))
gün gelir hayırlısıyla sizde bu yollardan geçerken görümceniz,eltiniz kaynananız bişeyler söleyince iyi niyetten sadece der sorun etmezsiniz ozaman..

evdeki bütün gelinlik resimleri çöpe atıcam,kuaförede kendim gidicem süslenicem.ne hali varsa görsün dicem.ben ona hiçbir o zaman o olmaz ..veya ben bunu beğenmedim sanada yakışmaz demedim.sadece içimden geçirdim,kızı üzücek bişey demedim bu zaman diliminde hep.

Ne alakası var şimşekle çamla.. Alışverişe gidiliyor ki birşeylere bakılacak alınacak kararlaştırılacak ağzından tek laf çıkmıyor diyor kusura bakmayında böylede olmaz yani. Kız oraya eşya almak için gidileceğini bilmiyor mu sanki de utansın. Hem ayrıca bu kızın yanında bir annesi bir ablası bir yengesi birşeyi yok mu? Benim bildiğim gelin tek gitmez alışverişe yanında muhakkak birisi olur ki yardım etsin (sizin utanıyordur belki dediğiniz gibi) o zaman ona söyler en azından da yanında ki kişide ona göre birşeyler bakar yardımcı olur. Ki ayrıca düğüne ne kalmış şurda birşey kararlaştıramamışlar mı acaba daha? Benim düğünümün tarihi belli olmamasına rağmen, böyle güzel birşey gördüğüm zaman hemen nişanlıma anneme bakın şöyle şöyle özelliği var şöyle rahat böyle iyi falan diye anlatıyorum bir hevesle, araştırıyorum bakıyorum kafamda birşeyler oluşsun bakması kolay olsun diye, bu kız ne bekliyormuş ben onu anlamadım.

Önceki mesajımda söyediğim annen abine şöyle şöyle desinin dediğimin arkasındayım. Ha daha yumşak bir dille anlatılabilir mi tabiki evet ama anenin sabrıda biryere kadar gider, alışverişe gidilecek gelin hiç birşey demiyor hiç birşey söylemiyor en azından nişanlısına söyleyebilir kafasındakileri nişanlısıda alışverişte onlara dikkat edebilir anneyi o şekilde yönlendirebilir.

Benim konu sahibesine karışmayın dememde ki kasıt zaten geçmişte bir nişan fotoğrafı olayı var kendisi şimdi bunada söylenmeye başlarsa abisiyle arasında problem olacağını düşündüğüm için siz karışmayın dedim. Birşey söylenecekse annenin oğluna söylemesi daha uygun bence. Biraz sert dille yazmışım mesajımda ama sonuçta oğlunun durumuna tavırlarına göre izah edebilir anne diye düşünüyorum.

Ayrıca nedir bu nefret onu anlayamadım ben hemen üstüme geldiniz ?

Son düzenleme:
gerçekten içim şişti, bende bi görümce adayıyım ama açıkçası hiç umrum olmaz ne aldıkları kızın ne giydiği, beni abla yerine koyupta bişey danışırlarsa fikrimi söylerim ama alışverişe falan gitmem, her davete icabet edilmez bazı davetler nezaketen yapılır, abin seni nezaketen çağırmış ama sen hiçbi yerden geri kalmamışsın belliki kızda bozulmuş bişey beğenmeyerek ya da susarak rahatsızlığını anlamanı beklemiş, düğün onun değilmi elbet kafasında bi plan program yapmıştır o yetişmicek bu olmıcak sanane yaaaa, iyi niyet falan demişsin sürekli, sana bilindik bi sözle cevap veriyim: cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla örülüdür.

gerçekten içim şişti, bende bi görümce adayıyım ama açıkçası hiç umrum olmaz ne aldıkları kızın ne giydiği, beni abla yerine koyupta bişey danışırlarsa fikrimi söylerim ama alışverişe falan gitmem, her davete icabet edilmez bazı davetler nezaketen yapılır, abin seni nezaketen çağırmış ama sen hiçbi yerden geri kalmamışsın belliki kızda bozulmuş bişey beğenmeyerek ya da susarak rahatsızlığını anlamanı beklemiş, düğün onun değilmi elbet kafasında bi plan program yapmıştır o yetişmicek bu olmıcak sanane yaaaa, iyi niyet falan demişsin sürekli, sana bilindik bi sözle cevap veriyim: cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla örülüdür.

Evet bak bu da olabilir canım. Ben hep kız neden susuyor eşya seçerken diye söylendim baya konuştum ama belki de görümce filan karışsın istemiyordur, yani tabi kimse karışsın istemez ama konu sahibesi bunaltmış olabilir nişan fotoğrafı olayı da var orta da abi de dayanamayıp söylediyse nişanlısına kardeşim kızdı böyle böyle oldu fotoğrafı yok diye dediyse kız cephe almış olabilir belki.

ayyy hala diyoki eve gidicem atıcam resimlerini sen kimsin yaaa sen kimsinnn ayyy çok sinirlendimmmm.....
bende görümceyim YENGEM var dünya tatlısı 2 kere ev değiştirdiler eşya değiştirdiler valla da billada ne merak ettim nede sordum. evine gittim gördüm ayy dedim ne güzel olmuşşşş.. ya insanlık bunu gerektirir.
,bide bize ayıp oluyo anlamadım gitti. yengem 10 senelik yengem ilk geldiği günde yengemdi şimdide öyle. çok şükür daha 1 kere atışmadık. sen önce kendi içinde sindir bu olayları ondan sonra millete laf söyle. seninde sıran gelicek unutma.
ayyy acıdım kıza vallaaa :53:

bahse konu gelin adayının iki kaynanası olucak çok net, bende nişanlıyım ne kendi annemi istiyorum yanımda ne kayınvalidemi, kendimiz bakıyoruz geziyoruz, dahada çok gezicez, gezen biziz yorulan biziz beğenmeyen biziz kendimiz ödicez kime ne?

Back