• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim ve nişanlısı...

Bende nişanlı biri olarak empati kurulması taraftarıyım ben nişanlığımdan yüzüğüme fotoğraf çekimine kadar hep nişanlım ve en yakın arkadaşımla karar verdim..Böyle zamanlarda insanın gözü kimseyi görmüyor iyi niyetli olabilirsin ama o zaten beğendiği bir şey olursa alır kimseye ve kimsenin görüşüne ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum..Böyle durumlarda akıl hocası çok olur görüşlerinizi bence kendinize saklayın başınıza gelmeden anlamazsınız..Size ihtiyacı olduğunda zaten arar sorar, Bende nişan albümüme sadce nişanlımla fotoğraflarım olsun istedim ki haklı bence yengen de eskide kalmış aile pozları..Bir gün yaşarsanız anlarsınız..Daha anlayışlı olmayı denemelisiniz mutlaka

ben görüşlerimi kendime saklıyorum ,onunla paylaşmıyorum zaten emin olun.evet aile pozları eskide kaldı,ben demiyorumm kii.çekilecek,teklifi sunan kendisiydi.

Birde ben sizin yaşınızı merak ettim?

22 yaşındayım,sanırım ben burda gerçekten yanlış anlaşıldım,bu mobilya konusunda,gelinlik konusunda geline ve abime ağzımı açıp tek laf söylemedim,abinle çok tartışırsın diyorlar ya.bir tek bu resim konusu yüzünden tartıştık .başka hiçbişe olmadı.

sürekli gelin diye hitap ediyorsun,:44: o senin yengen:31:

yengenide buraya üye yaptin demistin ilk mesajinda

keske oda burayi okusada bide ondan dinlesek konuyu:23:

22 yaşındayım,sanırım ben burda gerçekten yanlış anlaşıldım,bu mobilya konusunda,gelinlik konusunda geline ve abime ağzımı açıp tek laf söylemedim,abinle çok tartışırsın diyorlar ya.bir tek bu resim konusu yüzünden tartıştık .başka hiçbişe olmadı.

Bende sizinle aynı yaştayım daha olgunluk olmanız gerektiğini düşünüyorum çocukluk çağımızı çoktan geçtik..Korkma abini kaybetmiyorsın ama illa görümcelik yapıcam diyosan ilerde pişman olursun onlar mutlu olurlar ve emin ol seni takmazlar:50:
Bence sen burda aradığın cevapları bulamadın ki bulamazsın da iyi niyetli görünmeye çalışıyorsun ama içten içten de kendini yiyorsun üzme kimseyi en mutlu zamanlarını böyle hatırlamasınlar

aynen katılıyorum arkadan konuşmak hiç hoş değil..bilse kızcağız neler döndüğünü kendini rezil etmekten başka birşey yapmadın december!!

Bende sizinle aynı yaştayım daha olgunluk olmanız gerektiğini düşünüyorum çocukluk çağımızı çoktan geçtik..Korkma abini kaybetmiyorsın ama illa görümcelik yapıcam diyosan ilerde pişman olursun onlar mutlu olurlar ve emin ol seni takmazlar:50:
Bence sen burda aradığın cevapları bulamadın ki bulamazsın da iyi niyetli görünmeye çalışıyorsun ama içten içten de kendini yiyorsun üzme kimseyi en mutlu zamanlarını böyle hatırlamasınlar

abimi kaybetmekten korktuğumu nereden çıkardınız.görümcelik yapma gibi bir amacımda yok.
ben aradığım cevapları bulmak için açmadım konuyu ,zatenn onlar mutlular,mutluda olsunlar zaten kimse ayrılmak için evlenmiyor.

peki birde sizden duyalım iyi niyetli insan nasıl olunur??

kendisi bana o şekilde söyledi ,yenge dememi istemezmiş,ben ona gelin dediğimde de gayet mutlu oluyor.

peki o zaman madem birşey söylemediniz bu iyi olmuş sorun çıkmadan bence siz böyle devam edin yani geline birşey belli etmeyin.birşey söylemediğinize istinaden iyi niyetli olduğunuza ikna oldum.ama bi konu hakkında huzursuzsanızda abinizi lütfen doldurmayın sorun kımleyse gidin onunla açık açık konuşun kırmadan üzmeden:21:

evet arkadaş çok doğru söylemişl her nekadar iyi niyetle yaklaşsanız bile kötü hatırlanırsınız

kendisi bana o şekilde söyledi ,yenge dememi istemezmiş,ben ona gelin dediğimde de gayet mutlu oluyor.

açtığın konulardada resimleriniz var yengende muhtemelen senin nickini falan biliyordur.

böyle bi konu açtığını görünce ne diyecek acaba gelininiz?

seni fazla ön planda buldum... senın resmını çıkarttırmak zorunda değiller abın haklı söylemiş bu ikisinin nışanı..bı 250 lıra daha mı versin.. abının eşi orada kıbarlık olsun diye demiş olabilir. yada fiyat konusunu düşünememiş olabılır.. ve emınım kuzenı olsa da çıkartmazdı.. arada da yok kendiailesi ile olanlarda 32 dişi görünüyo,bizim fotoğraflarda yuzu hep asık derken senın aklına ne gelıyor da bunları abıne şıkayet ediyorsun??? ne düşünüyorsun yanı bunları derken merak edıyorum neyin peşindesin? senin bunları abıne söylemen daha da tahrik edici... o onun nışanlısı. git suya anlat, git duvara anlat ama ne annene ne abıne buyuk bı konu olmadığı sürece bu tip ufak şeyleri lütfen şikayet etme araya soğukluk sokarsın, kötü de sen olursun....

abimi kaybetmekten korktuğumu nereden çıkardınız.görümcelik yapma gibi bir amacımda yok.
ben aradığım cevapları bulmak için açmadım konuyu ,zatenn onlar mutlular,mutluda olsunlar zaten kimse ayrılmak için evlenmiyor.

peki birde sizden duyalım iyi niyetli insan nasıl olunur??

yüzünüze karşi "sen aptalsin" demek istemeyen kişilerin bunu yerine kullandigi kavram.cahil kişinin kötülüğe doğru uzanan köprüsünün hammaddesi...tamamen subjektif bir duygudur ama görüyorum ki bu duygudan mahrumsun bırak herkesi kendi haline ne iyi niyetli ol ne kötü niyetli..İyi niyetli olsan zaten bu topiği açmazdın bunları ulu orta paylaşmaya gerek duymazdın

peki o zaman madem birşey söylemediniz bu iyi olmuş sorun çıkmadan bence siz böyle devam edin yani geline birşey belli etmeyin.birşey söylemediğinize istinaden iyi niyetli olduğunuza ikna oldum.ama bi konu hakkında huzursuzsanızda abinizi lütfen doldurmayın sorun kımleyse gidin onunla açık açık konuşun kırmadan üzmeden:21:

evet arkadaş çok doğru söylemişl her nekadar iyi niyetle yaklaşsanız bile kötü hatırlanırsınız

söylemiyorum ,sadece bakmakla yetiniyorum.ama neden böyle şunu anlamıyorum ,herşey güzel olsun uğraşırken neden bu konular kötü niyete çekiliyor..

açtığın konulardada resimleriniz var yengende muhtemelen senin nickini falan biliyordur.

böyle bi konu açtığını görünce ne diyecek acaba gelininiz?

yok bilmiyor.ki zaten pek gireceğinide sanmıyorum ,pc yi açınca nete girmiyor

bu sitede görümce kaynana savunucusu olarak bilinirim:9:ama sen ne kadar iyi niyetliyim desende yaptığın yorumlar hiç hoş değil özellikle ilk mesajdakilerden bahsediyorum.iyi niyet altında da olsa hiç birşeye karışma ne halleri varsa görsünler de çekil.işlerini düğüne ister yetiştirsinler ister yetiştirmesinler kendileri bilir.çağırıyorlar diyorsun,bir daha çağırdıklarında evlenip ev kuracak sizsiniz.siz nasıl isterseniz öyle yapın de geri çekil.sen kendi hazırlığına bak:34:

arkadaşlar abisinin karşısındaki belki nişanlısı olabilir ama oda kardeşi sonuçta abisi 1 kere evleniyor ve sunulmuş bi tekliften sonra acabaları var kafasında bence siz gelin olarak düşünüyosunuz arkadaşımızda abisi olarak düşünüyor lütfen bence abi kardeş olarak bakın dediği doğru ya kuzeni olsayd fotoda o resim kesinlikle çıkardı......... :53:

arkadaşlar abisinin karşısındaki belki nişanlısı olabilir ama oda kardeşi sonuçta abisi 1 kere evleniyor ve sunulmuş bi tekliften sonra acabaları var kafasında bence siz gelin olarak düşünüyosunuz arkadaşımızda abisi olarak düşünüyor lütfen bence abi kardeş olarak bakın dediği doğru ya kuzeni olsayd fotoda o resim kesinlikle çıkardı......... :53:

3 abisi olan bir insan olarak kendimi bu durumda arkadaşımızın yerine koyuyorum üzülürdüm ama bu kadar dile getirmez kendi içimde yaşardım ve hiç birşeylerine de karışmazdım ne halleri varsa görsünler derdim..

ben buraya hep yazdım,daha resim ayarlanırken söyledi,bende peki dedim,ben resim meraklısı değilim.benden fikir isteyen o.tabikide öyle bişey olamaz zaten..ben hayatına karışmak için yapmıyorumki.benim abim deli,kafasına estiği anda yüzüğü çıkarır,bırakır.Kızada söylüyor git bak,gezin diye..benim dediğim alınsın veya o olacak demiyorum ki,beraber koltuk bakmaya çıkıldı dimi,kendi beğendikleri mağazaya götürdüler,ama beğendiği halde neden sessiz onu anlamıyorum.Gelin evi herşeyiyle güzel olsun ,en güzelleri olsun ,istiyorumm ama bunu neden kıskanmak,çekememek konumuna getiriyorlar.

kıskanmak yada çekememek değil ki olay. nişanlımla mobilya bakmaya gittik bizde dolapları açıp bakmadık aldık bile düşün yaniiii. ama biri sürekli yanımda incik cincik karıştırırsa içten içe sinir olurdum. herkesin üslubu farklıdır.
ve abim delidir anında atar yüzüğü diyosunuz bunu bildiğiniz halde nasıl hala şişiriyosunuz anlamıyorum valla senin gibi görümcem olsaydı napardım bilemem :53:

Tavsiye olarak şunu söylemeliyim; Gelin hanımda olması gereken heyecanların sende olması anlamsız geri çekmelisin kendini biraz canım, Boşuna üzme kendini.. Malesef ki erkek kardeşin evlendikten sonra değişiyor, Her halde doğal olarak eşini destekliyor olacak..

3 abisi olan bir insan olarak kendimi bu durumda arkadaşımızın yerine koyuyorum üzülürdüm ama bu kadar dile getirmez kendi içimde yaşardım ve hiç birşeylerine de karışmazdım ne halleri varsa görsünler derdim..

canım bende olsam bende kıyameti kopartırdım çünkü bi doğum gününde yada bi partide çekilmeyen foto değil sonuçta abisinin nişanı
kuzeni olsaydı fotoda çıkardı neden biliyo muusn yok fazla para vermeye gerek yok demiş abisi kuzeni olsa bak erkek tarafı masraftan kaçıyor dedirtmemek için nişanlısı o resmide çkartırdı emin olunnn bende gelin olcam bende isterim yanımdakardeşim onun kardeşi olsun.. Özel bi gün sonuçta..

Back