• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim ve nişanlısı...

Tavsiye olarak şunu söylemeliyim; Gelin hanımda olması gereken heyecanların sende olması anlamsız geri çekmelisin kendini biraz canım, Boşuna üzme kendini.. Malesef ki erkek kardeşin evlendikten sonra değişiyor, Her halde doğal olarak eşini destekliyor olacak..

bu konuda sana katılıyorummmmm :40: :29::29:

canım bende olsam bende kıyameti kopartırdım çünkü bi doğum gününde yada bi partide çekilmeyen foto değil sonuçta abisinin nişanı
kuzeni olsaydı fotoda çıkardı neden biliyo muusn yok fazla para vermeye gerek yok demiş abisi kuzeni olsa bak erkek tarafı masraftan kaçıyor dedirtmemek için nişanlısı o resmide çkartırdı emin olunnn bende gelin olcam bende isterim yanımdakardeşim onun kardeşi olsun.. Özel bi gün sonuçta..

Kıyameti kopartırdım da ne demek yahu????
Ne hakla???
Herkes kendi nişanında ağalık taslasın, başkasının nişanı üzerinden değil....

canım bende olsam bende kıyameti kopartırdım çünkü bi doğum gününde yada bi partide çekilmeyen foto değil sonuçta abisinin nişanı
kuzeni olsaydı fotoda çıkardı neden biliyo muusn yok fazla para vermeye gerek yok demiş abisi kuzeni olsa bak erkek tarafı masraftan kaçıyor dedirtmemek için nişanlısı o resmide çkartırdı emin olunnn bende gelin olcam bende isterim yanımdakardeşim onun kardeşi olsun.. Özel bi gün sonuçta..

kardeşlerimle kuzenlerimle sülalemle nişanda foto çekildim ama STÜDYODA DEĞİL. stüdyo fotoları nişanlı olacaklar çektirir. aileler salonda yada herhamgi bir yerde çekilebilir. foto parasını nişanda kız verir bizde onlar ne yaptılar bilemem. ama ben arkadaşı çok gereksiz gördüm yapttıklarında. alsaydı makinasını eline kendi çekilseydi o zaman..

Ayrıca oğlan tarafı pintiyimş demesinler diye çıkartırırlardı kızın kuzeni olsa demişsiniz...
Bu demek oluyor ki ağabeyi, konu sahibinin bütçesel durumlardan, halden-yoldan anlayan biri olduğunu düşünüp öyle hareket etmiş ama bilememiş kız kardeşinin tartışma yaratmak için fırsat aradığını...
Kardeşli böyle zamanda belli olur, bir fotoğraf çıkarttırılmadı diye değil...

arkadaşlar abisinin karşısındaki belki nişanlısı olabilir ama oda kardeşi sonuçta abisi 1 kere evleniyor ve sunulmuş bi tekliften sonra acabaları var kafasında bence siz gelin olarak düşünüyosunuz arkadaşımızda abisi olarak düşünüyor lütfen bence abi kardeş olarak bakın dediği doğru ya kuzeni olsayd fotoda o resim kesinlikle çıkardı......... :53:

bnmde 3 abim var....yrn bigün banada aynısı olcak o kızlarda çıkıp aman biizmde bi abimiz var derlerse.. ki bnm 3abim var. birinde içimde kalsa diğerinde yapardım ama hiç deeee karışmadım.. ama kendimi çok parçaladım.. bişeyleri eksik olmasın die.. kendileride hala söler.. kendime düşen hereşyi yaptım ne istedilerse ben varım içinizde kalmasın dedm.kimseye bakmayın dedim.. diomya halada söler yengemler.. ama bnm nişanlım tek erkek 5kızın içinde.. ne yani şimdi o kzılarda mı bana desin 1abimiz var banane bizde böyle böyle yapcaz.. nolursa olsun o bnm nişanım.. ben de sülalenin tek kızıyım o zaman bnm ailemde herşeye karışsın.. ozamn vay halimeee

Kuzucum ama nişan onların nişanı saygı duymak lazım, çıkarttırma konusunda suçlanıcak tek kişi abin bence..
Hem sevgili abim benim olduğum bi fotoğraf karesine 250 lirayı çok görüyorsa sorgulamazdım bile!

Evet şu söylediğine katılıyorum kuzeni o fotoğrafta yer alsa sevgili nişanlısoyla arasının bozulmaması için emin ol çıkartılırdı o fotoğraf..

Şahsenne nişan ne düğün fotoğrafımda kardeşim yada kuzenim yer alsın istemem benim özel günüm :1: Gerçi kız kardeşim olmadığı için belki yanlış düşünüyorum ama :51:

Son düzenleme:
kardeşlerimle kuzenlerimle sülalemle nişanda foto çekildim ama STÜDYODA DEĞİL. stüdyo fotoları nişanlı olacaklar çektirir. aileler salonda yada herhamgi bir yerde çekilebilir. foto parasını nişanda kız verir bizde onlar ne yaptılar bilemem. ama ben arkadaşı çok gereksiz gördüm yapttıklarında. alsaydı makinasını eline kendi çekilseydi o zaman..

Stüdyoda aile fotosuna karşıyım bende

Ne hakla???

size kesinlikle katılıyorum...
kim ne kıyameti koparıo.. al eline makina çek bol bol ..stodyoda olunca noluo.. aman ben fotoda çıkmadım die kıyamet mi koparılr.. oy bnm güzelller güzeli görümcem.. giitk onlarlada çektik.. sonra bakarken vazgeçtik valla bzm pozlarımız olsun ne die para vercz zaten salonda her makinada kaç tane çekildi die.. canım görümcecim tamam yengem iz bilrisiniz. zaten daha ne fotolar çekicez sizle dedi..ki o fotoda bnm yengemle yeğenimde vardı..

o eskide kaldı ya stüdyoda fotolar.. ozamn ben tek tek herksi götürim südyoya çekeyim bol bol.. ohh ne ala.. biraz daha anlayışş..

İyi niyet görecelidir senin haraketlerin sana göre iyidir
Ama gelininize sorsak iyi değildir.:31:

Boşver kendileri nasıl biliyorsa öyle yapsın
Ben görümce felan olmayacağım ama olsaydım da hiç uğraşamazdım yok gelinliği,yok mobilyası nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar der
Gider hazır düğünde oynardım :9:

Ne hakla???

bnmde 3 abim var....yrn bigün banada aynısı olcak o kızlarda çıkıp aman biizmde bi abimiz var derlerse.. ki bnm 3abim var. birinde içimde kalsa diğerinde yapardım ama hiç deeee karışmadım.. ama kendimi çok parçaladım.. bişeyleri eksik olmasın die.. kendileride hala söler.. kendime düşen hereşyi yaptım ne istedilerse ben varım içinizde kalmasın dedm.kimseye bakmayın dedim.. diomya halada söler yengemler.. ama bnm nişanlım tek erkek 5kızın içinde.. ne yani şimdi o kzılarda mı bana desin 1abimiz var banane bizde böyle böyle yapcaz.. nolursa olsun o bnm nişanım.. ben de sülalenin tek kızıyım o zaman bnm ailemde herşeye karışsın.. ozamn vay halimeee

bence siz fazla abartıyosunuz... sonuçta benim nişanım olduğunda benim kardeşimde eevleniceğim adamın kardeşide gelsin ne olcak bi toplu foto çıkarırız diğer fotoyuda kendimize ait çıkarırız. Bi foto sonuçta herkezin gönlü olsun neden 1 foto yüzünden gönüller kırılsınki yarım elma gönül alma demişler.. Benimde kardeşim var erkekler evlendiği zaman çok değişir yeri gelir bir baba bile annenizden ayrılsa başka birini bulsa oda onun yanında çok değişir size karşı emin olun... Kadını gördüklerinde erkekler değişiyor bunu yapanda kadın böyle olmasın şöyle olmasın o olmasın bu olmasın... Tamam gelinde ister erkek yapmaya çalışır ama altı üstü bi foto kızlar abartmayın derim bende olsam benimde gücüme giderdi. Bende dile getirir kırıldığımı söylerdim.. Bana ters bi cvp verilmediği sürecede terbiyemi bozmazdım.. sonuçta abi kardeş aralarında bunları konuşmıycakta başkası mı konuşcak...

Katıl bana hayatını yaşa hehe :1:
ben sana geliyim mi :29: sarılak mı :48: napak destek mi olak :40: :52:
Kuzucum ama nişan onların nişanı saygı duymak lazım, çıkarttırma konusunda suçlanıcak tek kişi abin bence..
Hem sevgili abim benim olduğum bi fotoğraf karesine 250 lirayı çok görüyorsa sorgulamazdım bile!

Evet şu söylediğine katılıyorum kuzeni o fotoğrafta yer alsa sevgili nişanlısoyla arasının bozulmaması için emin ol çıkartılırdı o fotoğraf..

Şahsenne nişan ne düğün fotoğrafımda kardeşim yada kuzenim yer alsın istemem benim özel günüm :1: Gerçi kız kardeşim olmadığı için belki yanlış düşünüyorum ama :51:
kuzum benim bi tanede fazla çıkarın ne olcak yani okadar masraf yapılıyor gönül olsun yani kimse kimseye bi fotodan gönül koymasın ne olcak yani :26: en kötü ihtimal çekilen fotonun parasını kardeşime ben veririm ne olcak sonuçta benim resmim abim var orda kardeşim canım ciğerim var...
İyi niyet görecelidir senin haraketlerin sana göre iyidir
Ama gelininize sorsak iyi değildir.:31:

Boşver kendileri nasıl biliyorsa öyle yapsın
Ben görümce felan olmayacağım ama olsaydım da hiç uğraşamazdım yok gelinliği,yok mobilyası nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar der
Gider hazır düğünde oynardım :9:
ben çok uğraşırdım kardeşim için herşeyin en iyisi olsun diye gelin beğenmiyor mu beğenmesin ben yine uğraşırım sonuçta kardeşimm.. :34:

kusura bakma arkadasım ama Sanane?
belki o anda kırılma dıye cekılelım senınle de bır poz demıstır. ıster cıkartır ıster cıkartmaz. senınkı bayagı bayagı kapris. bu onların nısanı. nişan albümünde de onların resmı olucak tabiki. bıde abım nısanlısını kolluyor falan demıssın ya acaip sinir oldum belirteyim. annene gıdı şikayet etmeler, annenı abının ustune salmalar falan cok ayıp. adamın karısı olucak o kız. tabı ki koruyup kollıcak. artık ailesi o kız ve Allah nasip ederse cocukları olucak. kendı ailesiyle resım cekılırken 32 dişi görünüyordu da bızımkılerde suratı asıktı falan fılan, bunlarda hikaye. herkes kendı akrabalarını üstün tutar. esyaları da onlar kullanıcak. bence sız annenle karısmayın hıc bıseye. ıstedıgın kadar ıyı nıyetlı davran. senın adın görümce annenınkı kaynana.

bence siz fazla abartıyosunuz... sonuçta benim nişanım olduğunda benim kardeşimde eevleniceğim adamın kardeşide gelsin ne olcak bi toplu foto çıkarırız diğer fotoyuda kendimize ait çıkarırız. Bi foto sonuçta herkezin gönlü olsun neden 1 foto yüzünden gönüller kırılsınki yarım elma gönül alma demişler.. Benimde kardeşim var erkekler evlendiği zaman çok değişir yeri gelir bir baba bile annenizden ayrılsa başka birini bulsa oda onun yanında çok değişir size karşı emin olun... Kadını gördüklerinde erkekler değişiyor bunu yapanda kadın böyle olmasın şöyle olmasın o olmasın bu olmasın... Tamam gelinde ister erkek yapmaya çalışır ama altı üstü bi foto kızlar abartmayın derim bende olsam benimde gücüme giderdi. Bende dile getirir kırıldığımı söylerdim.. Bana ters bi cvp verilmediği sürecede terbiyemi bozmazdım.. sonuçta abi kardeş aralarında bunları konuşmıycakta başkası mı konuşcak...

altı üstü bi foto diosunuz ama siz abartısonuz nie çekilen alınmadı diee.. noluo yani o foto çekilip de alınmayınca.. elbette kardeş başkadır..bnm abilerim annem babamdan önce glir.. ölüürm onların canlarına okdar çok düşkünmkü onlara.. ama bu onlara karışma hakkı vermio bana.. görümceleridme öyle..bi abileri var nasıl düşknler ama karışmazlar.. ve ben daha nişanlıyım hergün haberleşirim onlarla özlerim de..
kadını görünce değişir dediğiniz onun eşiiii.. canı..her anında yanında yatagında ,hastaykende yanında olcak açlıgını susuzlugunu mutluluğunu paylaşcak insan.. bunu kabullenmek lazım.. herkesin yeri başka.. abi kardeşin bu zamanlarda paylaşacağı daha okdar güzel şeyler varki fotoya gelene kadar......

Kırıldığını söylemek ayrı, olay çıkartırdım demek ayrı...
Kardeşini seven insan bir resim için olay çıkartmaz, çıkartırsa da egosunun şişkinliğinden, bencilliğinden çıkartır...
Kaldı ki konu sahibi ağabeyine kırıldığını dile getirmemiş, annesine söylemiş ve araya anneyi koymuş, şikayet etmiş, ağabeyiyle laf yarışına girmiş,ağabeyinden de cevabını almış...
Kardeş olmak böyle olmaz, kardeş dediğin bir resimle kendisini, kendisine olan değeri ölçmez...
Kardeş dediğin, olayı div div ayrıştırıp incelemez, hal yoluna bakar...
Sizin de erkek kardeşinizin çekeceği var nişan-düğün arefesinde...
Baksanıza olay çıkartırım demekten geri durmamışsınız....

Son düzenleme:
ben sana geliyim mi :29: sarılak mı :48: napak destek mi olak :40: :52:

kuzum benim bi tanede fazla çıkarın ne olcak yani okadar masraf yapılıyor gönül olsun yani kimse kimseye bi fotodan gönül koymasın ne olcak yani :26: en kötü ihtimal çekilen fotonun parasını kardeşime ben veririm ne olcak sonuçta benim resmim abim var orda kardeşim canım ciğerim var...

ben çok uğraşırdım kardeşim için herşeyin en iyisi olsun diye gelin beğenmiyor mu beğenmesin ben yine uğraşırım sonuçta kardeşimm.. :34:

:9: Büşümm benim kardeşim yok algılayamıyorum herlade

Uğraşamam ben ya onca curcunaya gelemem

Kafam götürmez yaşlı insanım ben :27:

Şaka bir yana herkesin bu konuda görüşü farklıdır bişey diyemem sen dersin ben yardım ederim her konuda

Bende ben olsam mühim b,işey olmadıktan sonra karışmam

Ama banada karışılmasını istemem işin açıkcası :9:

Canım bırak ne yaparlarsa yapsınlar boşver , sonra KK' da yazılanlar gibi istenmeyen görümce olursan benden söylemesi. Annende abine söylesin "alışverişe çıkıyoruz bir bakmıyorsunuz kontrol etmiyorsunuz ben mi oturcam eşyalarda siz oturcaksınız siz beğenceksiniz yardım etsenize yapışık ikiz gibi gezeceğinize" desin bence. Siz hiç karışmayın.

Kırıldığını söylemek ayrı, olay çıkartırdım demek ayrı...
Kardeşini seven insan bir resim için olay çıkartmaz, çıkartırsa da egosunun şişkinliğinden, bencilliğinden çıkartır...
Kaldı ki konu sahibi ağabeyine kırıldığını dile getirmemiş, annesine söylemiş ve araya anneyi koymuş, şikayet etmiş, ağabeyiyle laf yarışına girmiş,ağabeyinden de cevabını almış...
Kardeş olmak böyle olmaz, kardeş dediğin bir resimle kendisini, kendisine olan değeri ölçmez...
Kardeş dediğin, olayı div div ayrıştırıp incelemez, hal yoluna bakar...
Sizin de erkek kardeşinizin çeceği var nişan-düğün arefesinde...
Baksanıza olay çıkartırım demekten geri durmamışsınız....

3yengesi 5görümcesi olan birinden kocamaaaaaannnnnn alkış size:))))))))))

altı üstü bi foto diosunuz ama siz abartısonuz nie çekilen alınmadı diee.. noluo yani o foto çekilip de alınmayınca.. elbette kardeş başkadır..bnm abilerim annem babamdan önce glir.. ölüürm onların canlarına okdar çok düşkünmkü onlara.. ama bu onlara karışma hakkı vermio bana.. görümceleridme öyle..bi abileri var nasıl düşknler ama karışmazlar.. ve ben daha nişanlıyım hergün haberleşirim onlarla özlerim de..
kadını görünce değişir dediğiniz onun eşiiii.. canı..her anında yanında yatagında ,hastaykende yanında olcak açlıgını susuzlugunu mutluluğunu paylaşcak insan.. bunu kabullenmek lazım.. herkesin yeri başka.. abi kardeşin bu zamanlarda paylaşacağı daha okdar güzel şeyler varki fotoya gelene kadar......

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
Katılmakla birlikte şunu da ekliyeyim, eğer amaç anı olması ise, bunu kafaya takmaz, dert edinmez ağabeyime kibarca sorar çok pahalı demişse, haklısın abim, 10 liralık resime 100-150 lira istiyorlar nişan deyince foroğraf makinaları ne güne duruyor nişanda bol bol çekeriz biz maaile olarak derdim...
Amaç resim değil amaç huzursuzluk olsun....

canım bişey sorucam resmim alınmadı diye kırılmışsın ama sonuçta bu 250 tl yi ödeyecek olan abin değil mi? yani burda gelinin suçu ne abiniz alsaymış fotografınızı

Back