- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
Arkadasım, sen tam anlayamadın galiba?
Bayanı kendileri cagırıyor, elbiseni de al, foto cekiniriz diyorlar o' da o sekilde gidiyor.
Konu sahibi kardesim bak, resim konusunda bir nebze haklısın acıkcası bana' da kıyafetini giy, gel dense bende kabul etsem gidip birde orda sekilden sekile girsem, foto' nun cıkmadıgını görünce üzülürdüm ama en cokta abime! Daha uygun bir dille acıklayabilirdi gelinin foto' da kendini begenmemesini anlayısla karsılardım cünkü gelin o, öncelikli o! Ama abimin bir resim icin, su kadar mı ödeyelim lafına üzülürdüm, icerlerdim cünkü beni götürmek istediginde düsünmüs olması gerekirdi, o 5-10 liralık farkı! Ayıp olacagından sizi cagırdı diyelim ki, ama oraya cagırıp, foto cekinipte bu cümleleri kurması daha ayıp bana göre. Siz önce abinize kızın bence!
Ama bu konuyu büyütür müydüm Asla! Ne geregi var ki?
Onlarla birlikte mobilya bakmanız bile yanlıs! Diyelim ki onlar ısrar etti sizde gittiniz, onlardan önce davranıpta bu söyle, bu böyle, bu güzel demeniz biraz ukalaca oluyor..
Satıcı sizi gelin sanmıs ya bunu kendiniz acısından degerlendirin gelin tarafından degil, mesela adam vay be gelin' den cok konusuyor, simdiden baslamıs görümcelik yapmaya diye düsünebilir?
Madem gittiniz, sessiz, sessiz onları takip edicektin yardım etmek mi istiyorsun? Sana fikrin sorulursa, o zaman düsünceni söylersin.. Gelinlik modeli vs. bakıyor mussun ya, bunlar senin görevin hic degil, ha o' mu istedi, tarzını ögrenir ona göre onun' da begendiklerini bir klasöre kaydedersin sonra sunarsın bakar begenirse begenir begenmezse kendisi bakar zaten.
Ama neyi ne zaman yaptıgına karısamaz, bunu dillendiremezsiniz!
İsterse gelinligi dügün günü almıs olsun bu sizi ilgilendiren bir problem degil ki?
Bırak bunu kendisi düsünsün kalkıpta size birsey diyecek, bu durumdan sizi suclayacak degil ya?
Bence biraz arada mesafe bırak iyi gecin ama herseye karısma, iyi gecin ama herseyde söz hakkın oldugunu düsünme..!
keşke gel ,sende çekinelim demeseydin gerçekten daha ii olurdu,şu saatten sonra zaten konuşmamda ,karışmamda,bu benim birazda merakımdan ,orada şeyleri yazayım mı?
beğendim veya beenmedim değilde şu şekilde soru soruyorsun karşı tarafa ,adam sonuöta sana malı satmak için dil döküyor..bende bu leke tutar mı veya ne bilim mobilyalarda iz kalır mı vb.tarz şeklinde canım..
gelinliğe gelince ,kendini söyledi bana bende çıktılarını aldım ,göstermedim bile daha ona,öle şeffaff dosyanın içinde duruyor..ben insanı sevdim mi canımı veririm,ama eğer o insandan soğrsam suratına dahi bakmam.