hatırlıyorum öle bir konunu,burası paylaşım sitesi,tabiki herkes anladığı şekilde yorumlar yazacak,konu açıyorsan eleştiryede açık olmak lazım,ben burada kimseyi terslemedim,ama üzüldüm gerçekten.öyle çekememez,kıskanç deyince gerçekten ben onu sevmesem işimin bir zaman diliminde o istedi diye ona nişan elbisesi modelleri bakmam,dün akşamda dedi görümcem bu konuda bana çok yardımcı çok seviyorum bu huyunu dedi.bende çok sevindim öyle sölediği için arkadşına benim yanımda,resim olayı ayrı bir konu,belki bende abartmış olablilirim.o anda işte sinirle söylenebiliyor.ben hemen parlayan insanım.ama abime demedim gidip anneme söyledim,biz annemle herşeyimizi paylaşır konuşuruz,abimin böyle çıkışıcağını düşünmedim açıkcası.
abim bana yalan söyledi,resimleri birlikte beğendik diye ama halbuki gelin beğendiği resimleri klasör yapıp resimciye mail atmış .ben istemedim dedi,ama sanmıyorum kız kendisi beliremiş zaten.anlatabildin mi kırıldım açıkcası bu davranışına..
ben bu zamana kadar kalbini kırıcı şey ağzımdan çıkmadı,hep hal hatır sorarım ,kimileri vardır ki nişan aşamasında bile arayıp sormadı demesin diye.yılbaşı hediyesi kırmızı seviyor diye kırmızı terlik aldım,çeyizime koyucam dedi,evimde giyerim felan dedi.kötü niyetli insan olarak görüllüyorum hala ben burada.sanki abimin mutluluğunu istemiyormuşum gibi konuşuluyor.:44:hangi kardeş abisinin mutlu olmamasını ister.sonuçta yarın birgün bende geçeceğim bu yollardan,ben görümcem bana yardım etsin isterim .çok hoşuma gider bu durum.beni sevmese araştırma içinde olmaz diye düşünürüm yani..