Evet annem bana eşim çiçek alsa aaa kavga mı ettiniz de aldı felan der yurt dışına gezdirdi etti bir kere ne güzel ettiniz demedi . Olumlu şeyleri hiç konuşmuyor . Ama eşimle kavga ettiğimiz zamanlarda annem bana daha iyidi. Yeter ki olumsuzluk olsun bir de diyorlardı ki kapımız açık gel senin eşin de sorunlu boşver felan . Ben de diyodum ne güzel arkamdalar o zamanlar öfke prnoblemim de vardı . Annem eşimle kavga ettiğimizde öyle akıllıca konuşuyordu ki akıllar vermeler felan . Yok işte sen zaten böylesin bana da sinirleniyordun . Felan demeler . Ama barışınca da eşimle çok mutlu olmuyordu nedense . Ne güzel bir şey yapsak sevinmiyor . Görümcemler ve kızları beni çok seviyorlar bana diyor ooo ne güzel senin ablanlar oldu benim yoktu . Onlar bana hediye vs aldıklarında yüzü düşüyor hemen telefonuna sarılıyor . Bunu ben mi uyduruyorum demiştim ama görümcem ve eşimde farketmiş . Ben anneme çok düşkündüm (sevgi eksikliği işte beklenti) annemin yüzü düşse onu savunur üzeni üzerdim . Evimde yüzü düşüyordu ben de onun arkasında durmak için eşime bile trip atmışlığım var meğer kadın bilerek yapıyormuş sonra bana inkar ediyo çünkü . Surat asıp söylenip söylenip sonra yooo ben idare ediyordum ki sen niye böyle savunmaya geeçtinn felan diyordu . Ya benim merhametimi kimseye küsmememi duygusallığımı kullandılar.Ne yapsan yaranamazsın bırak gerçekten. Hiçbir şey için geç değil bu insanların arasında çocuğunu büyütme, laflarıyla çocuğunuda zehirlerler. Seni yurda verseler daha az hasarın olurdu en azından yanımda değiller imkanları yoktu derdin, varken anne babasızlık çekmişsin stres topu yapmışlar seni. Kendi başarısızlıklarını hınçlarını çıkartmak istemişler, bu yüzden eşin sana iyi davransa kudurur kötü davransa alkış tutar. Sen kendi değerini öz saygını kazan hatta buna egoda ekle, senin yerinde başkası olsa okumaz kocaya kaçar savrulurdu ama sen başarmışsın. Biraz kendinş sev kendinle gurur duy