- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #121.561
işyerindeyim.
içtim içtim şimdilik 1,5 lt oldubile
Bir kartanesi ol, kon dilimin ucunaaaCanim emin ol kimse alinmaz sana sanmiyorum:))ben okuyunca çok mutlu oluyorum mesela hoşuma gidiyor inan kilo bi şekilde verilir bu hafta verilmezse obur hafta verilir önemli olan dostluk hoş sohbet arkadaslik
Evet canım burda havalar pek soğumadi kış görmedik daha sıcak güneşli. .Menü güzel canim
Yok canim ya sakalasiyoruz güzel oluyo
Geçmiş olsun canim o dedigini biz iki haftadır ailecek yaşıyoruz kendimi biraktim çocuklar cok kötü oluyor
Ay ne güzel gunes varmis burasi kapkara bulut bi kar bari yagsa bari hastalıklar azalir biraz kac gundur ne gunes var ne bisi bunaltiyo karanlık insanı
Günaydın meslektasim
Günaydın ablam dun aksam ekmek ve meyve olmasaydi iyiymis bugun 100 g daha eksideyim biraz daha dikkat etsem Iyi gidecek ins yarin hedef 75 lere geri dönmek bugun sporda ekliycem
Anladım canımTatlım üst üste yapmak istmiyoum antrmqnı şu an pazar günü spordaydım
Makarna çok az 2 çatal bişey aldım
Aman Nehirim sağlıklı beslen, çiğ köfteleri biraz ertele kuzumEvet canım burda havalar pek soğumadi kış görmedik daha sıcak güneşli. .
Anladım canım
Kızlar doktora gittim yorulmak yürümek terlemk yasak bol bol dinlen nezle başlangıcı dedi
Sıcak şeyler yiyip içme bunlar daha da arttırır dedi.
Beslenmeni arttır dedi k.bakma doktorcugum ileri gidiyorsun diyetteyim diyemedim :):) :) :) :)
Bir de bol acılı etsiz çiğ köfte ye iyi gelir dedi
Gerçekten insan kiloluyken en güzel en pahalı kıyafet bile hoş durmuyor
Ohhh afiyet şifa olsun bitanemBol vitaminli salatam :)
Canın bişeyemi sıkıldı tatlım Yoksa sendemi hasta olacançok başım ağrıyor hiç tadım yok
Senin Paşa spora gitmene bişey diyomu Berilimspora gitmeden bir ugrayim gecikmeli bir gunaydin diyeyim dedim sekerler
spoara sonra yataga sonra gelirim
bakin bogaziniza sahip cikin yatacaz kalkacaz
yatacaz kalkacaz
sonra tartilacazzzzzzzz
Yok abla yemedim bu doktorlara bakarsak 1 ton olur çıkarız valla benim bildiğim antibiyotik sarımsak soğan bol bol c vitamini.Aman Nehirim sağlıklı beslen, çiğ köfteleri biraz ertele kuzum
Amaç acı yemekse yemeklede yiyebilirsin
Ama benim bildiğim emzirenler acı yemez
Teşekkürler canım ablammOhhh afiyet şifa olsun bitanem
Canın bişeyemi sıkıldı tatlım Yoksa sendemi hasta olacan
Canim çok geçmişolsun grupta hhasta olmayan kalmadi sanirim sira bende inşallah bende olmam Cok dikkat et canim kendine
Anammmmm ne hızlısın kızzMerhaba arkadaşlar. Ben de yarışmaya katılmak istetiyorum. Çok yavaş kilo veriyorum. Haftada -500 gibi. 167 boyum bugunkü kilom 89.2. Başlangıç kilom 94 tü.
Göz gezdirdim kurallar. 2 hafta deneme sürem var.Anammmmm ne hızlısın kızz
Önce ilk sayfayı oku bitanem kurallara göz gezdir
Sonrada kendini tanıt biraz
Bide yavaş veriyom demişsin
Bi rahatsızlığı varmı kontrol ettirdinmi
Yoksa menülerinde hata yapıyosundur bunuda zamanla çözeriz
Çok geçmiş olsun elif ben dememistim herhaldeKızlar elif hepinize teşekkür ediyor
İyi diyelim iyi olalım diyecem de olmuyoMerhaba kızlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?