• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah canım benim bozma moralini dediğin gibi 2 hafta ile olmuyor malesef ama sen caliskanliginla yaparsın bu isi de inanıyorum
Yok canım üzülmüyorum zaten, aşırı acelesi olan bir sınav değildi bu yüzden tembellik yapıyorum aslında. Sadece bir an önce aradan çıkarsam iyi olacak. Teşekkür ederim desteğin için 💕🥰

Kızlar hepinize teşekkür ederim Rabbım razı olsun. Korkunç bir salgın var hastanelerin acilleri küçük çocuklarla dolu. Hatta sigmayanlari büyüklerin olduğu odalara aldılar.hatta biz koridorda durduk daha acil hasta geldi o yatsın istedik. Hepsi ateş, boğaz ağrısı, ishal ,kusma. 4gun kuluçkaya yapıyormuş virüs çocukların dillerini kontrol edin hastalık öncesi rengi değişiyor ertesi gün yatırıyor . 3 gündür uykusuzum diyet vs yapmıyorum ama keyfim iştahımda çok yok, bulduğumu yiyorum modundayim..Dün tartilayim dedim tartı elimden düştü tuz buz oldu ,gelince hersey üst üste geliyor. Sanırım uykusuzluktan elime aldığım düşüyor kırılıyor çok sakarım . Oğlan toparlanmaya başladı, kızda gelişme yok dün gece sabaha kadar kustu üstüne birde ishal oldu. 😪Korkudan uyuyamadım. Allahim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Doktor büyüklerin üstünde bu virüs var dolaşıyor, ama çocukları etkiliyor dedi. Mont vs eve gelince balkona koymalı,havalandırmalı, duş almalıymis . Öpüyorum hepinizi
Kızın da oğlun da toparlicak inşallah canım 🙏 Allah kolaylık versin. Yeniden çok geçmiş olsun.
Bence sen çok iyi bir insansin. Mesajlarından anlıyorum. Kendi derdinin yanında, siz bari dikkat edin, yakalanmayın bu hastalığa gibi şeyler de yazıyorsun. Allah acil şifalar versin canım yavrularina 🙏🤍

167 boy ideal kiloayım şükür koruma deniyorum ama pek becerebildiğim söylenemez :confused:

Ayyy kimleri görüyorum hoşgeldin canım kaptanım, gönlümüzün kaptaniçesi:KK37:

Gönüllü kaptanlık olabilir mavi takım kaptanlığı :KK72:

Mutsuz olmaa, ne kilolar verdik burda sen de vereceksin yine, önceden yapmışsın yine yaparsın bu sefer biz de yanındayızz :KK19:

İyiyiz kaptanım, seni özledik🥰 korece işi nasıl gidiyor, bir an önce gel artık tamamen. :KK19:
Boy ve kilon çok iyi 🔥evet tabi koruma diyetten daha zor olan bişey 😁ben zamanında 58 kilodan 75 oldum da buralara geldim

Canım geçen bı paylaşım vardı
Erkekler çocuklarla çıkınca çocuk bakmış oluyor
Kadınlar çocuklarla çıkınca gezmiş oluyor diye. O yüzden benim çocuksuz program biraz zor
Evde çocuklarıyla oturan babalar lazım kadınlara. Çok acı ama kadının özellikle evde yaptıkları hiç görünür olmuyor başkaları tarafından.

Back
X