• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

arke arke yarın pazartesi yeni hafta, işi başından sıkı tutuyoruz haa unutma..yenmemiz gereken kaptanlar var 😂
94bassuk 94bassuk Basakcim sana ödev Radio taiso egzersizleri, yarın başlanacak ona göre 😂
@Ilyusa sana da içimden bol su içmeyi önermek geldi canım.
sibel_84 sibel_84 yarına güzel çıktı sonuçlar demeni benliyoruz, baban için de geçmiş olsun canım. Sana da koridor yürüyüşleri yazdım. 🤞
Sem2024 Sem2024 yarın menüye sebze ekliyoruz hem de en liflisinden birşey ve akşam yemegini bir tık erkene çekiyoruz canım.
Jou Jou Jou Jou saygideger şövalyemiz, tatlı isteği geldikçe su içip eskrim hareketleri yapıyoruz bak 😆😂

Canim geldimmm . Dünkü menüm

Saat 09.30 limonlu su
Saat 10.00 1 dilim ekmek domates salatalık yesil biber 5 6 dal maydanoz 3dilim füme 2diljm peynir

Ara dışarıdaydim 1 ayran 1/4 simit

Akşam 17.30 1 tabak yumurtali pırasa kavurma 1dilimbekmek yoğurt
Sonrasında maden suyu
Su 2litre Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

arke arke yarın pazartesi yeni hafta, işi başından sıkı tutuyoruz haa unutma..yenmemiz gereken kaptanlar var 😂
94bassuk 94bassuk Basakcim sana ödev Radio taiso egzersizleri, yarın başlanacak ona göre 😂
sibel_84 sibel_84 yarına güzel çıktı sonuçlar demeni benliyoruz, baban için de geçmiş olsun canım. Sana da koridor yürüyüşleri yazdım. 🤞
Sem2024 Sem2024 yarın menüye sebze ekliyoruz hem de en liflisinden birşey ve akşam yemegini bir tık erkene çekiyoruz canım.
Jou Jou Jou Jou saygideger şövalyemiz, tatlı isteği geldikçe su içip eskrim hareketleri yapıyoruz bak 😆😂

Cumartesi menüm
Sabah 1 bardak kefir içine 1 kaşık keten tohumu 1 kaşık chia tohumu yanına 1/2 avuç çiğ iç kabak çekirdeği

Ara ıhlamur
Ara 1 yesil elma üzerine tarçın 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Akşam 4 tane tavuk köfte 2 köz biber 2 kaşık haşlama nohut ile salata
Su 2litre
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Hayırlı kandiller hepınıze
Arkadaşlar ben ınfulenza olmuştum ağır gecırıyorum kusuruma bakmayın bebegımde benim gıbı ağır gecırıyor ıkı gün hastanede yattık çıktık ama daha toparlanamadık hepınızden dua beklıyorum
Kaptanım ben ara vereyım toparlanınca gelıcem inş
Çok geçmiş olsun acil şifalar💐 bayağı bir salgın var dikkatli olun hastalığı atlatmak biraz uzun sürüyor

Kızlar 2 gündür çok başım ağrıyor. Eve geldik evdekiler grip oldu, benimde ağzım burnum yanıyor. annemlarde grip olmuş. Grip gibide değil sinüzit ,grip ,sogukalginligi karışımı tuhaf birsey, ishalde var bende. Birbirimize bulaştırıp evlere dağıldık resmen. Dikkat edin hepiniz

Günaydın❤️
Yeni hafta, yeni sağlıklı mutlu başlangıçlar olsun 🙏🏻
epeydir gelemedim, biraz sağlık sorunlarım oldu. Üstüne sigarayı bırakayım dedim bırakamadığım gibi artı kilolarım oldu. acil hafiflemeye ihtiyacım var. Bendeki durumlar bu sizlere ara ara bakındım umarım hepiniz için hayat güzel akıyordur….

Kızlar 2 gündür çok başım ağrıyor. Eve geldik evdekiler grip oldu, benimde ağzım burnum yanıyor. annemlarde grip olmuş. Grip gibide değil sinüzit ,grip ,sogukalginligi karışımı tuhaf birsey, ishalde var bende. Birbirimize bulaştırıp evlere dağıldık resmen. Dikkat edin hepiniz
Geçmiş olsun💐

ay bunu bizim japonya fabrikasında çalışmaya başlamadan önce yapıyolar da burda yapsam adamların kendisi bile napıyo bu diye bakarlar shudahadha akşam evde yapıcammmm kaptanım

dün menü:
11.30 sahanda yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 parça sucuk
17:30 tavuk döner servis, ayran

spor: 5600 adım
su:2lt

Eklentiler

• 1737960278920.jpeg
    1737960278920.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 7
Canım geçmiş olsun, inşallah ameliyatı da iyileşme dönemi de çok kolaylıkla ve sağlıkla geçsin.

Artık döküntülerin geçmesine az kalmıştır canım, biz de atlatmıştık. Allah beterinden saklasın.

Evet canım tamamen aynıyız. Benim boyum 160, senin ne. Ben 81leri hedefliyorum kaptanım.

Kendi adıma hafta sonları yoğun geçiyor, eşim falan hep beraber olunca buraya bakamıyorum canım.

Canım Allah kalıcı şifa versin inşallah. Ameliyat hangi gün olacak. Bu gece de bol bol dua edelim yavruna.
Ben tatil olunca haftasonu haftaici karışıyor canım

Canım bacaklar için bir tedavi var mı, sanki onu halletsen diğer sorunların çözülür gibi. Çünkü asıl mesele o sanırım.

İnşallah sonuçların güzel gelir canım, babana da acil şifalar diliyorum.

En son kaçtın canım ben hatırlayamadım. b12 terk bende.

Ne güzel adın var çok severim bu ismi.
Sağol canım benim. Tahlilleri verdim saat 1 de belli olacakmış. Babamı da aldık geldik 1 bucukda yataklar boşa çıkacakmış. Öğleden sonra geçeceğiz.

2500 adım attım geldim. Daha kahvaltı yapmadım. İnşallah sonuçlar güzel çıkar ..

Hareketi bağa deme😂😂

Aynn canm bayağı azaldı çok şükür o rahatlayacak artık derken büyük oğlumda başladi dün akşamdan beri...henüz ortancada bişey görünmüyor Allahtan okullar açılmadan tamamen kurtulmayı diliyorum 🤲

Sizinki ne kadar sürmüştü? Herkesin süreci farklı geçiyor 🙁
Çocuklar birbirine sürekli temas halinde olunca bulaşmaması imkansız gibi, büyük olan bebeğe göre daha rahat atlatır inşallah. Oğlum 2 yaşındayken oldu, başlaması ateşi döküntüsü derken 10 gün sürdü canım.
Hahahahha, gece gece güldürdün :KK70:ama Ellssa Ellssa kaptanım bırakmıyor beni sağolsun kendi neredeyse ben de oradayım. Bu hafta kaptan ol da ayır biziii bakalım görelim :halay: :confused:

Hoşgeldiniz, elbette tam yerine geldiniz. Motive dedin mi de biz yani. İlk sayfadaki katılım formunu doldurursanız tanışmış oluruz. Tartı fotoğrafı attığınız zaman da başlangıç sayarız. :KK200:
Ben bir süre mümkünse kaptanlık almayayım canım, menüleri yorumlarken canım çok çekiyor 🤣🤣
Hayırlı kandiller hepınıze
Arkadaşlar ben ınfulenza olmuştum ağır gecırıyorum kusuruma bakmayın bebegımde benim gıbı ağır gecırıyor ıkı gün hastanede yattık çıktık ama daha toparlanamadık hepınızden dua beklıyorum
Kaptanım ben ara vereyım toparlanınca gelıcem inş
Geçmiş olsun 🙏
Geçmiş olsun canım, hemşire arkadaşım covidin yeni hali diyor buna. Çok şükür eskisi kadar sıkıntılı değilmiş dediğine göre.
Günaydın❤️
Yeni hafta, yeni sağlıklı mutlu başlangıçlar olsun 🙏🏻
epeydir gelemedim, biraz sağlık sorunlarım oldu. Üstüne sigarayı bırakayım dedim bırakamadığım gibi artı kilolarım oldu. acil hafiflemeye ihtiyacım var. Bendeki durumlar bu sizlere ara ara bakındım umarım hepiniz için hayat güzel akıyordur….
Geçmiş olsun, tekrar hoşgeldin.
Ben tatil olunca haftasonu haftaici karışıyor canım
Tatilde karıştı haklısın ama hafta sonu yine de daha yoğun geliyor bana.
Sağol canım benim. Tahlilleri verdim saat 1 de belli olacakmış. Babamı da aldık geldik 1 bucukda yataklar boşa çıkacakmış. Öğleden sonra geçeceğiz.
Hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah canım💕

Back