• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

43 olucam Nisan'da canım. İnşallah yeni yaşım saglik getirir. O zamana kadar biraz sağlıklı kilolara inerim umarım. Nisan'da kaç oluruz sence 😂
Yaşlar da yakınmış canım, Ben de mayısta 41 olacam. Yeni yaşımız tüm güzellikleri getirsin inşallah.

73-75 arası oluruz bence (2.5 ay olarak hesapladım, 8-10 kilo arası veririz inşallah), daha fazlası olursa da tadından yenmez.

arke arke yarın pazartesi yeni hafta, işi başından sıkı tutuyoruz haa unutma..yenmemiz gereken kaptanlar var 😂
94bassuk 94bassuk Basakcim sana ödev Radio taiso egzersizleri, yarın başlanacak ona göre 😂
I Ilyusa sana da içimden bol su içmeyi önermek geldi canım.
sibel_84 sibel_84 yarına güzel çıktı sonuçlar demeni benliyoruz, baban için de geçmiş olsun canım. Sana da koridor yürüyüşleri yazdım. 🤞
Sem2024 Sem2024 yarın menüye sebze ekliyoruz hem de en liflisinden birşey ve akşam yemegini bir tık erkene çekiyoruz canım.
Jou Jou Jou Jou saygideger şövalyemiz, tatlı isteği geldikçe su içip eskrim hareketleri yapıyoruz bak 😆😂

Son düzenleme:
arke arke yarın pazartesi yeni hafta, işi başından sıkı tutuyoruz haa unutma..yenmemiz gereken kaptanlar var 😂
94bassuk 94bassuk Basakcim sana ödev Radio taiso egzersizleri, yarın başlanacak ona göre 😂
sibel_84 sibel_84 yarına güzel çıktı sonuçlar demeni benliyoruz, baban için de geçmiş olsun canım. Sana da yavaş yavaş da olsa koridor yürüyüşleri yazdım. 🤞
Sem2024 Sem2024 yarın menüye sebze ekliyoruz hem de en liflisinden birşey ve akşam yemegini bir tık erkene çekiyoruz canım.
Jou Jou Jou Jou saygideger şövalyemiz, tatlı isteği geldikçe su içim eskrim hareketleri yapıyoruz bak 😆😂
Tamamdır kaptanım o iş bende, az önce önümde yenen şeylere kafamı çevirip koca bir bardak su içtim. Sen düşün artık işi ne kadar sıkı tuttuğumu. Yeneceğiz o kaptan üçlüsünü :KK49:

Yaşlar da yakınmış canım, Ben de mayısta 41 olacam. Yeni yaşımız tüm güzellikleri getirsin inşallah.

73-75 arası oluruz bence (2.5 ay olarak hesapladım, 8-10 kilo arası veririz inşallah), daha fazlası olursa da tadından yenmez.
Hadi inşallah bakalım arkedaşım. Bize güveniyorum, yaparız kesin. Bahara biraz fit girelim 🙏🧡🤍 çok amin

arke arke canım gramı gramina aynı kiloda olmamıza şaşirdim. Bu hafta en az 82.2 görelim canım 🙏🙏
94bassuk 94bassuk japon kralerlerin eline ulaşır inş. Canım. Bu hafta kesin katkısı olur (en azından ben olsam pek yiyemezdim de ondan bu yorum 🤣) ayrıca kız istemede kahve ok ama geri kalan ikramlara kafamızı iki yana çevirmek suretiyle cevap veriyoruz 😂
I Ilyusa bu isim karamazov kardeslerden mi geliyor acaba 😊? Bana biraz senle ilgili detay lazım canım. Ona göre personal motivasyon dusunucem
sibel_84 sibel_84 Sibel si belle den geliyormuş benim güzelim demekmiş. E şimdi güzellik fit olmak olarak algılanıyor malesef. O yüzden bu hafta başarılar canım, mavi takımı yenecek kadar gr. vermek yeter 😄😇Ayrıca tanışalımm.
Sem2024 Sem2024 öncelikle yeniden özür isim karışıklığı için. Senden de bebekle beraber yapılabilecek egzersizler bekliyorum canım, profil resmindeki bebiş ne tatlı 🥰
Jou Jou ismin Hollandaca olduğu için seni ayrıcalıklı ilan ediyorum kırmızı takımda. ☺️ Şovalye ilan edilmiş gibi düşün ne olur, en çok eksiyi getirmek bu yüzden senin sorumluluğunda canım 😄😅
3 cocuk annesiyim 1 ve 2 yaslarinda(cok yoruyorlar kisacasi) ama buna sukur7
1 tanesi ozel gereksinimli yavrum 11 yasinda
Cok sık gelemiyorum ama hep takipteyim kaptanim
yarislarda olmak motive ediyo beni
Karamazov kardesleri duymadim hic
Nickim cocuklarimin bas hecelerini koydum:)
Teşekkür ederim Filizcimm, kalbinde doğuştan bir delik var. Onu kapatacaklar. Delik daha hızlı büyümeye başladığı için biraz apar topar ameliyat kararı alındı.
Cok gecmus olsun canim ameliyati oldumu yavrun cnm
Bunu okuyunca kalktim 1 buyuk bardak ictim kaptznim ama 1lt anca oldu
Oruc tuttum iftardan sonra anca bu kadar oldu

Neyse rakiplere koz vermeyelim plase 😏

Yok canım dış minnaklarin bizi çökertme projesi FitFiliz FitFiliz 😂

Afiyet olsun canım 😘
Güzel menü

Hadi kolay gelsin afiyet olsun canım
Niye olmadı kız hingel 😅
Bilmiyorum ki abla ya hamuru biraz yumuşak oldu galiba, gözlemesi güzel oldu ama😂
Canım bacaklar için bir tedavi var mı, sanki onu halletsen diğer sorunların çözülür gibi. Çünkü asıl mesele o sanırım.

İnşallah sonuçların güzel gelir canım, babana da acil şifalar diliyorum.

En son kaçtın canım ben hatırlayamadım. b12 terk bende.

Ne güzel adın var çok severim bu ismi.
Yaşım küçük diye ilaç tedavisi vermiyolar ablam ya
Canım sen yoktun bilmiyorsun, ben sürekli kaptan oldum. en çok kilo verdiğim için olduğumu sanma sakın, kimseyi bulamayınca boncuk kaptanım hep bana ittirdi (boncuğum takıılyorum :KK70: ) O yüzden benim kaptan sanılmamdan daha normal bir şey yok gibi :KK70:
KIIIZ kendi hakkını yemeee, verdiğin kiloyla da çok kez kaptan oldun. Ama sni seçtim pikaçuuu da oldun birkaç kez, imdadımıza yetiştin :confused: :halay:ahahaha bir de yazıyorsun ya parantez içinde bayılıyorum sanaa:KK19::KK36:
Allah kabul etsin kaptanım.
Sağolasın ablacımmm
Hakkaten yaaa üçlü ve güçlü olmuşlar :bicak:
Hahahaha güçlüyüz mutluyuz, spor canavarı ablam da bizde ooooohhhhh işimiz iş bu hafta değmeyin keyfimizeee:sampiyon:
Tamamdır kaptanım o iş bende, az önce önümde yenen şeylere kafamı çevirip koca bir bardak su içtim. Sen düşün artık işi ne kadar sıkı tuttuğumu. Yeneceğiz o kaptan üçlüsünü :KK49:
Amaaaan kaptan üçlüsü mü olduk şimdiii :eek::eek::KK47: görmez olaydım bunuuu

3 cocuk annesiyim 1 ve 2 yaslarinda(cok yoruyorlar kisacasi) ama buna sukur7
1 tanesi ozel gereksinimli yavrum 11 yasinda
Cok sık gelemiyorum ama hep takipteyim kaptanim
yarislarda olmak motive ediyo beni
Karamazov kardesleri duymadim hic
Nickim cocuklarimin bas hecelerini koydum:)

Cok gecmus olsun canim ameliyati oldumu yavrun cnm

Bunu okuyunca kalktim 1 buyuk bardak ictim kaptznim ama 1lt anca oldu
Oruc tuttum iftardan sonra anca bu kadar oldu
Allah kabul etsin canım.
MIrac kandilimiz mubarek olsun💐
Aminnn, dualarımız kabul olsun inşallah.

Cumartesi 25 ocak
5 zehtin
1tk recel
3 4 tane patates kizartmasi
El buyuklugunde bazlama
2 minik biber kizartmasi
1dlm peynir

17.30
1 patatesli gozleme
1tk cikolata
SU 2lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
1000131848.jpg

Bilmiyorum ki abla ya hamuru biraz yumuşak oldu galiba, gözlemesi güzel oldu ama😂
Afiyet olsun kaptanım, eminim çok güzel olmuştur, sabah da ye biraz olur mu :KK70:
Yaşım küçük diye ilaç tedavisi vermiyolar ablam ya
Ama böylesi de çok zor yaa.
KIIIZ kendi hakkını yemeee, verdiğin kiloyla da çok kez kaptan oldun. Ama sni seçtim pikaçuuu da oldun birkaç kez, imdadımıza yetiştin :confused: :halay:ahahaha bir de yazıyorsun ya parantez içinde bayılıyorum sanaa:KK19::KK36:
Aman sanki en çok kilo veren ben oldum da ondan kaptan seçildim, en çok kilo verenler ya yoktu ya da kabul etmediler diye sıra bana atladı sadece :KK70::KK70:Parantez içi yazıp kendimi garantiye alıyorum, buralardan aforoz edilmek istemem :KK70:

Bayıl bana, sev beni öp beni :KK70:
Hahahaha güçlüyüz mutluyuz, spor canavarı ablam da bizde ooooohhhhh işimiz iş bu hafta değmeyin keyfimizeee:sampiyon:
Unutma canım daha iki gün önce yine beraberdiniz sizler ve ben takımımla sizi yenmiştim, spor puanı da sizdeydi yine hatırlarsan :KK49:
Amaaaan kaptan üçlüsü mü olduk şimdiii :eek::eek::KK47: görmez olaydım bunuuu
Haftaya dağıtalım biz o üçlüyü :KK70::KK70:

Artık döküntülerin geçmesine az kalmıştır canım, biz de atlatmıştık. Allah beterinden saklasın.
Aynn canm bayağı azaldı çok şükür o rahatlayacak artık derken büyük oğlumda başladi dün akşamdan beri...henüz ortancada bişey görünmüyor Allahtan okullar açılmadan tamamen kurtulmayı diliyorum 🤲

Sizinki ne kadar sürmüştü? Herkesin süreci farklı geçiyor 🙁

Afiyet olsun kaptanım, eminim çok güzel olmuştur, sabah da ye biraz olur mu

Ama böylesi de çok zor yaa.

Aman sanki en çok kilo veren ben oldum da ondan kaptan seçildim, en çok kilo verenler ya yoktu ya da kabul etmediler diye sıra bana atladı sadece :KK70::KK70:Parantez içi yazıp kendimi garantiye alıyorum, buralardan aforoz edilmek istemem :KK70:

Bayıl bana, sev beni öp beni :KK70:

Unutma canım daha iki gün önce yine beraberdiniz sizler ve ben takımımla sizi yenmiştim, spor puanı da sizdeydi yine hatırlarsan :KK49:

Haftaya dağıtalım biz o üçlüyü :KK70::KK70:
Hahahahha, gece gece güldürdün :KK70:ama Ellssa Ellssa kaptanım bırakmıyor beni sağolsun kendi neredeyse ben de oradayım. Bu hafta kaptan ol da ayır biziii bakalım görelim :halay: :confused:
Merhaba arkadaşlar ben Zeynep. Akşam akşam kilo verme ile ilgili araştırmalar yaparken sizinle karşılaştım. beni de grubunuza alır mısınız ?
Bir desteğe ve motivasyona ihtiyacım varf
Hoşgeldiniz, elbette tam yerine geldiniz. Motive dedin mi de biz yani. İlk sayfadaki katılım formunu doldurursanız tanışmış oluruz. Tartı fotoğrafı attığınız zaman da başlangıç sayarız. :KK200:

Hayırlı kandiller hepınıze
Arkadaşlar ben ınfulenza olmuştum ağır gecırıyorum kusuruma bakmayın bebegımde benim gıbı ağır gecırıyor ıkı gün hastanede yattık çıktık ama daha toparlanamadık hepınızden dua beklıyorum
Kaptanım ben ara vereyım toparlanınca gelıcem inş

Back