• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bugün neler yaptığımı yazayım:

Öğlen:
Küçük sandiviç ton balıklı

Ara:
Küçük sandiviç pesto ve peynir vardı içinde az

Akşam:
200 gr kadar somon + fırında sebze (19:30 civarı, bunu erkene çekmeye çalışıcam)

Son:
1 muz

+ bitki çayı + 1 capuccino gün içinde
2lt su içmişimdir.

5.500 adım atmışım

Karbonhidrat yemişim bu kötü ama şeker yemedim bu iyi, aşırı şekerli şeyler tüketiyordum, ama bildiğiniz gibi değil eroinman gibi.

Şu anda nasıl zırıl zırıl aç hissediyorum anlatamam, bir az önce akşam yemeği sonrası, çikolatlı waffle sipariş etmeye teşebbüs ediyordum az daha (itiraf.com) 🤣🤣 birileri kafamdan aşağı çikolata dökse hayır demem 🤣

1000104158.webpbuguükü spor: 13159 adım Boncuk2307 Boncuk2307

Ah canım benim bozma moralini dediğin gibi 2 hafta ile olmuyor malesef ama sen caliskanliginla yaparsın bu isi de inanıyorum

Canım benim yaaa keşke elimden bise gelse inan çok üzgünüm inşallah rabbim şifa versin size tüm hastalara sadece dua etmek geliyor elimizden burdan

Günaydın canım nasıl oldunuz

Yaa ben seni niye yurt dışında sanıyorum.hemde Türkiye şartları ile o saatlerde eve gelmek çok kotuuu kuzum neler yaşamışsın. Ne işle meşgulsün canım söylemen de sakınca yoksa

Afiyet olsun kaptanım ❣

Teşekkür ederim kaptanım❤

Canm geriye dönüp canını sıkma hedefe odaklan sağlıklı beslenmeye çalış gerisi gelir yavaş olsun ama kalıcı olsun mantığımdaym ben kaçamaklar olabilir sonuçta kilo verme dönemi bitince de yiyip al ver dönemlerimiz olacak o yüzden rahat ol 😘😘

Afiyet olsun canm🤍

Afiyet olsun abla 🥰

Teşekkür ederim kaptanım❤

Afiyet olsun spor da var 💪🤍

Geçmiş olsun canm şimdi nasıl oldu kuzucuklar 🌼

Geçmiş olsun canm 🌼 fena salgın var pandemiden beter şuan hastaneler 🙁 imkan olsa da biraz dinlensen daha iyi olursun ama

Afiyet olsun canm🤍 önce sağlik sen de uygun olursan kalbini yormadan azar azar yürüyüş ekleyebilrsin 😘

Afiyet olsun kaptanım🤍

Afiyet olsun kaptanım güzel menü olmuş 😘

Ah canım ya çok geçmiş olsun
Bu ara bizde de hastalıklar yine başladı
Şimdiki hastalıklar hep 40 dererce ateş :(
Müthiş salgın var
Çabuk atlatırsınız umarım

Geçmiş olsun canım

Sen rapor mu alsan acaba zaten hastasın. Önemli birşey değilse meb.deki toplantı rapor al bence hem kimseye bulastirmamis olursun hem de toparlarsin canim

Evet yaa o zamanlar ne güzeldi. Baya kilolar vermiştik takımda. Ne yazık ki dağılmış takımların hepsi. Allah'tan burdaki kaptanlar bir şekilde devam etmiş.
Ben daha önce döndüm baktım aslında yeniden gireyim 4. takıma beni onlar paklar diya ama yoktu. Neyse sonra öyle kaldı bir sene filan. Baktım kilolar filan durum fena yeniden check edince burasını buldum.
O zamanlar zayifmişiz kız cinecin 😄resmen zayiflen kilo vermeye ugrasiyormuşuz. Şimdi ben de çok aldım.

Ne sinaviydi arke dil filan mı? Yeniden denersin ve olur inş. 🙏

Çok geçmiş olsun 😔 dualarımız kuzucuklarla canım 🙏

Yine girersin düzene canını sıkma 😊 bak burdasın yavaş yavaş artıyor mesajlarin

Oo kaptiş 🛻🛻🚙 rın rıınnn...

Sen baya yoğunsun o zaman canim. Kolaylıklar diliyorum çok 🙏 konu dışı ama madem expatliga uygun meslegin var Hollanda'ya gelsenize 😄

Çok doğru valla

Önemli olan başlamak.

Geçmiş olsun canım. Yeniden moda girmişsin bile üzülme

Allahım çok üzülüyorum inşallah bir an önce iyileşirler :cry:
Kızlar hepinize teşekkür ederim Rabbım razı olsun. Korkunç bir salgın var hastanelerin acilleri küçük çocuklarla dolu. Hatta sigmayanlari büyüklerin olduğu odalara aldılar.hatta biz koridorda durduk daha acil hasta geldi o yatsın istedik. Hepsi ateş, boğaz ağrısı, ishal ,kusma. 4gun kuluçkaya yapıyormuş virüs çocukların dillerini kontrol edin hastalık öncesi rengi değişiyor ertesi gün yatırıyor . 3 gündür uykusuzum diyet vs yapmıyorum ama keyfim iştahımda çok yok, bulduğumu yiyorum modundayim..Dün tartilayim dedim tartı elimden düştü tuz buz oldu ,gelince hersey üst üste geliyor. Sanırım uykusuzluktan elime aldığım düşüyor kırılıyor çok sakarım . Oğlan toparlanmaya başladı, kızda gelişme yok dün gece sabaha kadar kustu üstüne birde ishal oldu. 😪Korkudan uyuyamadım. Allahim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Doktor büyüklerin üstünde bu virüs var dolaşıyor, ama çocukları etkiliyor dedi. Mont vs eve gelince balkona koymalı,havalandırmalı, duş almalıymis . Öpüyorum hepinizi

Kızlar hepinize teşekkür ederim Rabbım razı olsun. Korkunç bir salgın var hastanelerin acilleri küçük çocuklarla dolu. Hatta sigmayanlari büyüklerin olduğu odalara aldılar.hatta biz koridorda durduk daha acil hasta geldi o yatsın istedik. Hepsi ateş, boğaz ağrısı, ishal ,kusma. 4gun kuluçkaya yapıyormuş virüs çocukların dillerini kontrol edin hastalık öncesi rengi değişiyor ertesi gün yatırıyor . 3 gündür uykusuzum diyet vs yapmıyorum ama keyfim iştahımda çok yok, bulduğumu yiyorum modundayim..Dün tartilayim dedim tartı elimden düştü tuz buz oldu ,gelince hersey üst üste geliyor. Sanırım uykusuzluktan elime aldığım düşüyor kırılıyor çok sakarım . Oğlan toparlanmaya başladı, kızda gelişme yok dün gece sabaha kadar kustu üstüne birde ishal oldu. 😪Korkudan uyuyamadım. Allahim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Doktor büyüklerin üstünde bu virüs var dolaşıyor, ama çocukları etkiliyor dedi. Mont vs eve gelince balkona koymalı,havalandırmalı, duş almalıymis . Öpüyorum hepinizi
İnşallah kızında bi an önce toparlar canimm oğlunun iyi olmasına sevindim sende kendini bırakma ki sana bise olursa kim bakacak onlara seviyorum seni ❤️

Çok çok geçmiş olsun canım
Allah tez zamanda şifa versin inşaAllah
Çok zor anlıyorum ama azıcık da olsa kendine dikkat etmeye çalış

Back
X