- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #121.421
Bana da geçen biri 60 -65 varmısın diyorbuna inanma zuhal banada herkes en fazla 63 varmisin diyorlar ama tarti yuzume tukuruyor resmen
sukur pili bittide tartikmiyom sinirlenmiyom
Ama başlangıçta bana alındıydın biraz heraldeHakikaten ya neydi menulerim öyle pideler brownilerteşekkür ederim Mefkurem bunları senin söylemen benim için çok önemli
Kız maşallah fazlalık Nerede ben göremedim kollar incecik göbüş yok bacaklar ince Nerede :)Bende kafasız bi resim ekliyim
İnşallah dönersin canim benim.hic acele etme yavaş yavaş nasıl olsa burdasinBende izne ayrildugimdan arti 1,5 tayim ama dune gore -800 ins persembeye kadar liisteye donebilirim
Ya aynen canım geç kalması sorun değil de hamile olduğumu düşününce fenalık geliyor bu kilolayla hamile kalırsam 100 kilo ile doğum yaparım artık kızım da küçük ay yine senaryolar yazdım :):) :) :)Canim ya bu regl mahvediyor insani hrlede gecerse ama geçmesine rağmen iyi vermisin canim daha perşembeye var inşallah ikimizde çok güzel sonuçlar aliriz vr herkes:))
Günaydın kaptanim hosgeldingünaydin kizlar
biraz gec oldu ama yeni geldim isten yatmadan bir selam vereyim dedim
bildirimler yaiilmis ozellikle kartanesinin kilo ile paylastigi yazi nede yerinde olmus begenilmeyen gramlar bile mucizeler yaratiyor
Yok kızz başka birisenmisin bu
anlamadim sen olsan burda isin ne 52 kilo
kiz kim bu merak ettim
Ortadaki 69 sa Kilo olarak benden zayıf
Ama görünüş olarak sanki öyle değilim gibi
Yoksa kendimimi kandırıyom
Bunlar hangi sayfada cnm
senmisin bu
anlamadim sen olsan burda isin ne 52 kilo
kiz kim bu merak ettim
Birazdaha mamalar yap diye geç geliyodurKızlar eltim gelecek o yüzden çok sık giremiyorum hazırlık yaptım temizlik yaptım sözde sabahtan gelecek birazdan akşam olucak hâlâ gelmedi
Bunları hangi başlıkta arıyonİnstagramdan zayıflamaya çalışan ve zayiflamis bir bayan,tanımıyorum
Evet ya alınmıştım eleştiriler çok zoruma gitmiştiAma başlangıçta bana alındıydın biraz heralde
Bir sürü yaptım abla bu kadar yeter onaBirazdaha mamalar yap diye geç geliyodur
Başlangıçta birbirimizi tanımadığımız için normal cnmEvet ya alınmıştım eleştiriler çok zoruma gitmişti
Arama yerine kg yaz çıkıyor zaten ya da zayıflamakla ilgili şeylerBunları hangi başlıkta arıyon
Bende bakayım
Kendine görede yapmışındır inşallahBir sürü yaptım abla bu kadar yeter ona
Slm Banucum, hoşgeldinSlm 9, takımın çıtırlarıııBerilim nihayet dönmüşsün kuzummmm görüşemekte buralarda olduğunu bilmek bile güzel tekrar hoşgeldin bitanemmm Hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiyle
Arada gelebilmene çok sevinedim cnmCanlarım okulda öğle arasındayım.Fırsat buldum,bi selam veriyim dedim.Bugün sabit çıkınca hemen acil eylem planına geçtim.Kahvaltıda yalnızca 1 kase çorba içtim,şimdi okulda da öğle yemeğinde müsli+yoğurt yedim.Akşam da sebze düşünüyorum yoğurtla.Bu hafta cezaya kalmıycaaaam
Teşekkür ederim canimCiss var ama aksam yenmemesi iyi olmus
Olsun canimya sissen eger devam edersen bi bakmissin bi suru kilo bi anda gitmis olur sevinirsin vazgecmeden devam
Regl oncesi olur okadar
Sende benim kocis gibisin doverim dovdurmem severim sevdirmwm bide kiyamiyo
Bence gayet guzel
Olsun devam
Tebrikler
Canim ya kopma burdan ben koptum bi hafta bile degil oysa dagiliyo insan
Tebrikler
cok hos olmus
Ahh bende cok farkli dyracam bi versem de iste
Ayy ya boy uzun olunca ne kadar guz duruyosunuz cok hossun biraz daha verince cok iyi olacan emin ol
Tebrikler 10 kilo çok iyi maşallah benim yeni 4 kilo olduBu forum iyi ki var şimdi de önceki on kilo verme seruvenimin başlamasında da kilo verme başarı öyküleri var.burasi olmasa kaç kere bırakmıştım.100 gün olmak üzere
Evet en azından 65. 60 olsam daha iyi tabi.Canim boyun var baya ve çokiyi dduruyorsun bence 65 olsan suorr olursun
Hatami buldun. Sporsuz verdim. O yüzden kollar lumbur LumBur.bence gayet hos duruyorsun spor yapmis olsaydin siki bir sekilde bu kiloda en az 5-6 kilo daha az gosterirdin canim
Başla kaptanım sen neler basarmissinbugun gercekten spor olmasafa ki görünen olmayacak iyi format atamamasim beynime
iyi bir menuyle gelmek istiyorum yaniniza
zayiflamada %70 mutfak %30 spor deniyor
gerci suan bu tembel bahanesi ama olsunnnnnnnnnnnn
Taktir bencede pilibuna inanma zuhal banada herkes en fazla 63 varmisin diyorlar ama tarti yuzume tukuruyor resmen
sukur pili bittide tartikmiyom sinirlenmiyom
Göbek var kollar kalın ama iyi olcak inşallah Sağol yorumların için.Kız maşallah fazlalık Nerede ben göremedim kollar incecik göbüş yok bacaklar ince Nerede :)
İnşallah dönersin canim benim.hic acele etme yavaş yavaş nasıl olsa burdasin
Ya aynen canım geç kalması sorun değil de hamile olduğumu düşününce fenalık geliyor bu kilolayla hamile kalırsam 100 kilo ile doğum yaparım artık kızım da küçük ay yine senaryolar yazdım :):) :) :)
Günaydın kaptanim hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?