- Konu Sahibi Handandandan
-
- #121.341
Bende gecen sabah biberli maydonozlu tulum peynirli yumurta yaptim acayip tok tutuyoBen her Telden çalıyom cnm
Ama 3 gündür hiç ekmek yemedim
Kıyamalı yumurta acayip tok tutuyor tavsiye ederim
Soğanlı biberli kavurdum tabi yağsız
Sağol canımmm;inşallah yarın tartıya yansımazBen menunu beğendim Canim yanlis bbilmiyorsam diyette 1 lahmacun yiyebiliyoruz.suyun ve sporunda iyi maşallah kaptin artilaricanim benim:))
Benimki de çok büyük değildi ama inşallah yarın sabah tartı da öyle düşünür canımmmNilüferrr menüde pişti olmuşuzvalla benimki minicikti
İnşallah canımmmm,tartı da inşallah korktuğumuz yere uğratmaz biziCanım öğlen olduğu için çok sıkıntı yaratmaz bence gayet iyisin arada yemek gerekiyor öyle .
Ayrıca yorumun için de çok tsk ederim bakalım yarın tartı ne diyecek :)
Ayyyy Zuhal'im direnmesi çok zor olan çoğunluğa direnebilmişsin helal olsun canım;spordan eksi alsan da kalbimde artısınYoğun bir günden ve bol cısslı sofralardan menüm gelsinnnnn
Kalkınca__ 1 ceviz +suyu, 2 incir
Sabah ___kıymalı 2 yumurtalı maydonozlu omlet içinde 2 kş yulaf kepeğide var, peynir
Öğlen __yemek yemeye vakit yok, koşturuyodum mutfakta
Akşam __1 pasta tabağı büyüklüğünde lahmacun, maydonoz, yarım domates, ayran
(2.yi yememek için zor tuttum kendimi, doymadımda)
Yemediklerim
Ispanaklı börek, kıymalı Börek, poğaça, makarna-patates salatası, sarma, dolma, turşu
Küçük kekler, baklava, çukulata
Su yatana kadar 2 lt olur
Spor Bugün olamıcak, çok yorgunum
İnşallah canımmmm inşallahLahmacun olmasa iyiymiste cokta sıkıntı olmaz ins
Bugün manen çok güzel geçirmişin tatlımCanlarım sabah 6'da kalkıcam yavaş yavaş müsadenizi isteyim sporları da kaydettim;yarın görüşürüz inşallah.Şimdiden hepinize huzurlu mutlu bir hafta diliyorum
Kızlar bana göre 3 gündür çok iyi gidiyorum
Menülerde iyiydi
Çarşambadan beride bugün hariç spor yaptım
Ama bugün gördüğüm rakam hiç iyi değildi
Gerçi çok erken saatte tartıldım
Sabah ola hayrola
Geçen hafta yapmadım ama bu çarşamba lapa yapıcam
Uzun süredir yapmamıştım
Oyyy kıyamam kuzumYok abla ne dimeeeeek dee hani aksam olmasa dediydimde seeey kismaaa yaaaa ağlarım bakzaten hastayim kendindeki balta sapini gormeyipte eldeki saman copunu goren gibi oldum dimi ya
Burcum arada kepekli makarna yiyebiliriz ama yanında Protein olmadanMerhaba kızlar
Menü
Sabah
2 kaşık yulaf
1 kase yoğurt
Öğlen
5 kaşık makarna
1 parça tavuk göğüs
Ara
4 kurabiye
Aksam yok
Şu 2.5 lt
Spor Leslie 2 mil 33 dakika
Yok cnm tok değildim zaten dün akşam tek yoğurt yedim çok açtım ama sabah 5 de tartıldımAbla tok tartildiysan çok fark ediyor yani bende öyle mesela
Biz bı haftada perşembe tartıldığımız için gün farkı aynı oluyor cnmKizlar hani biz perşembe tartiliyoruz ya bu hafta bizde mi cuma tartilsak acaba 4.takim cuma tartiliyorya onun için diyorum.yarin yine tartiliriz tabide
Yok cnm tok değildim zaten dün akşam tek yoğurt yedim çok açtım ama sabah 5 de tartıldım
Yani içtiğim sular tam anlamıyla boşalmamıştı
Ne çıkarsa şansıma
Çünkü gerçekten 3 gündür açlıktan zor uyuyorum daha ne yapayım
Biz bı haftada perşembe tartıldığımız için gün farkı aynı oluyor cnm
Cuma tsrtılırsak 1 günümüz fala olur
Buna gerek yok
Sonuçta kendimize güveniyoruz
Bu hafta genelde menüler çok iyi
Çarşamba da ekstra dikkat ederiz
Aynen cnmAblacigim sen elinden geleni yaptin artik ne verirsen nasip.en azindan için rahat dikkat ettiğin için:))
Günaydın canım her şey olabilir.Günaydın canlarım.100 gr da olsa eksi beklerken sabit çıktım çok canım sıkıldı.Gerçi dünkü karbonhidrat ya da akşama kadar ayakta ve yoldaydım şişmiş de olabilirim bilemiyorum.Okul dönüşü bile daha az çıkıcam gibi geliyor tahminim doğruysa,oku dönüşü bir daha tartılıcam o zaman tekrar bi durum değerlendirmesi yaparım.Öpüyorum hepinizi
Canım regl yakın mi .Günaydın. Aynı dertten ben de muzdarip durumdayım. İnsan 100 gr bile eksi olmazmı. Sabitim. Buna şükür. Artıdan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?