- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #121.141
Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*2 dilim çavdar ekmeği+1 haşlanmış yumurta+1 domates1 kk peynir+2-3 çeri
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak sütlü nescafe+5 badem
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak ıspanak yemeği+yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
*1 elma+5 badem
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+2 çatal fırında makarna
SU:
*2 litre
SPOR:
*2 mil leslie
Kızlar kızım hasta kv ve görümce bende oğlan huysuz. Bi müsait olayım yazıcam hepinize şimdilik nenü yazıp kaçıcam
Sabah 10 00
1 haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 kk peynir 2 dilim tb ekmeği 1 öay kaşığı tahin pekmez
Ara 1 kase yoğurt
Saat 14 00 1 kase şehriye çorbası dereotu
Akşam 18 30
5 kaşık taze fasulye tere yoğurt
Su 2.5 lt
Spor leslie ile yarım saat yürüdüm.
Teşekkür ederim canımMenun güzel canim maşallah :))
Canım ben menünü çok beğendim;kaçamaksız,sağlıklı ve hafif.Sporun ve suyun da tamam,maşallahKızlar kızım hasta kv ve görümce bende oğlan huysuz. Bi müsait olayım yazıcam hepinize şimdilik nenü yazıp kaçıcam
Sabah 10 00
1 haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 kk peynir 2 dilim tb ekmeği 1 öay kaşığı tahin pekmez
Ara 1 kase yoğurt
Akşam 18 30
Su 2.5 lt
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canim
Sağolasın tatlim spora baslamanada ayrica sevindim2 aydır çok vakit kaybettim canım,inşallah bundan sonra su gibi akar gider
Zuhal'immmmTaşınma süreci,internetsiz günler,iş yerinde birtakım sıkıntılar derken çok vakit kaybettim;sizler de bana fazlasıyla sabır ve zaman verdiniz,umarım bundan sonra ben de takımıma layık olurummmm
İyi akşamlar canım hoşgeldin
Geçmiş olsun canım benimm
Canım kalori olarak gayet dengeli öğle yemeği yemediğin için;öğle yemeği yemiş olsaydın akşamki fasulyenin yanına ekmeği önermezdim ama yemediğin için sorun yok.Sporun ve suyun da var oh maşallah
Öncelikle çok geçmiş olsun cnmBurdayım ablam telimi gorumcemde unutmuşum iki gündür yoktu o yüzden giremedim pc den oturup yazamyrm oglan grip oldu ates falan uc dort gündür onunla uğraşıyorum bogazda enfeksiyon olunca ankarayada gidemedik dr degerler yuksek cikar dedi on hin sonrasına erteledi oyle iste oğlum bisey yemeyin ce emmeye dayandi bi kac gündür haliyle cok cok aciktirdi biraz artiladim ama ins listeye kadar telafi edebilirim siz nasılsınız geçmişe cok bakamadım
Rabiam mecburiyet yarım saat diye onla bırakma zamanın olduğunda 45 dk yap sporuİyi aksamlar kizlar
Bugünkü menü
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek çökelek ve 1 çay kaşifi bal
Aksam 1 kase kuru fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Yemekten biraz sonra 1 portakal
Spor yarim saat yuruyus elli mekik
Su iki buçuk litre
Sabah öğle aralar çok güzel fıstığımBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
ARA ÖĞÜN-1:
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN-2:
*1 elma+5 badem
AKŞAM YEMEĞİ:
SU:
*2 litre
SPOR:
*2 mil leslie
Hadi bismillah NilüferimSanırım 1.5 aydır hiç spor yapmamıştım.Birden hamlamamak için Leslie ile başladım ama başladığım için çok mutluyummmmm
Öncelikle geçmiş olsun cnmKızlar kızım hasta kv ve görümce bende oğlan huysuz. Bi müsait olayım yazıcam hepinize şimdilik nenü yazıp kaçıcam
Sabah 10 00
Ara 1 kase yoğurt
Akşam 18 30
Su 2.5 lt
Rabiam mecburiyet yarım saat diye onla bırakma zamanın olduğunda 45 dk yap sporu
Bideeee güzellik, kuru fasulyenin yanında ekmek yerine bol salata olsaydı daha güzel olmazmıydı
Allahtan erken yemişin
Sabah güzel olmuş ama
Şeydam dünkü menün eksikkızlar bugünkü menümü yazıyorum
sahur
1 kase yoğurt
4 fındık
iftar
2 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kaymak
beyaz peynir
örgü peynir
3 salam
1 yumurta haşlanmış
domates salatalık
su 2 lt
spor yok
cok yorgun ve hala isleri bitmemis biriyim suanKixlar nasilsiniz bakalim
gule gule kullan yeni boyaciklarinni yibasina hazirlikmi yoksa kizzzzzzzBugün evdeyim kuaföre geldim dip boya yaptırcam bebekler kaynanwmda
İyi çok şükür duzeliyor
Benim dediğim Çaydan denedinmi
Bende kahvaltı yaptım öğütleri dinliyoruz ablacim
benim hep bir uykuyla kuskunlugum vardiHem toplantı hem aldığım ceza beni çok fena gaza getirdi canım,aylardan sonra ilk kez bugün spor yapmaya başlıycam
Evettttt,çok hırslandım ben bu hafta;hem ceza hem de sana verdiğim söz var en az 1 kg atılacakkkkk
İnşallah gönlüne göre olur canım,bu hafta çok iyi atıcaz hiç merak etme ceza arkadaşım
Canım benim sanırım uyku sorunun var duygusal insanların çoğunda bu sorun vardır Beril'im 1 hafta süreyle hiç kahve tüketmemeye çalış ki vücudundan uykuya direnen kafein arınsın.Üstüne de her gün uyumadan 2 saat önce papatya ya da adaçayı içersen uyku sorunun düzelecek inşallah
cok erken kapatmissin guzel olmusta dilerim krize girip solugu mutfakta almamassin canimKişlar ben aksam yemeğini yedim biraz önce daha yemek yemiycem eğer çok acikirsam.belki yoğurt yerim bi kahve içip spora gecicem:))(hirsli hissediyor )
nasil basariyorsunuz su erken kapatmayi bir banada ögretin annnem yawwwwwwwwEvet abla erken kapattim belki yoğurt yerim ama abla biliyomusun cok ac yatmak beni cok.mutlu ediyor sabah migdem dumduz uyaniyorum ve erken yemek bende ise yariyir gercekten.sende banttami yuruyisun abla kolay gelsin ikimizede:)
gec uyandigindanmi ögleni atladinİyi aksamlar kizlar
Bugünkü menü
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek çökelek ve 1 çay kaşifi bal
Aksam 1 kase kuru fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Yemekten biraz sonra 1 portakal
Spor yarim saat yuruyus elli mekik
Su iki buçuk litre
yerli yerinde imrenilesi bir menu bana gore canimBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
ARA ÖĞÜN-1:
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN-2:
*1 elma+5 badem
AKŞAM YEMEĞİ:
SU:
*2 litre
SPOR:
*2 mil leslie
canim bana spor yerine sayarsan arabasiz ise gidip gelmemi yazKartanesi ve kendime + koydum spor için;hadi kızlarrrrr sporlar gelsinnnn
bana cok az geldi menun ondan begenemedim kizma ne olurKızlar kızım hasta kv ve görümce bende oğlan huysuz. Bi müsait olayım yazıcam hepinize şimdilik nenü yazıp kaçıcam
Sabah 10 00
Ara 1 kase yoğurt
Akşam 18 30
Su 2.5 lt
allah kabul etsin inanki orucluyken ben yorum yapamiyom ama yinede fazla kotu degil canimkızlar bugünkü menümü yazıyorum
sahur
1 kase yoğurt
4 fındık
iftar
2 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kaymak
beyaz peynir
örgü peynir
3 salam
1 yumurta haşlanmış
domates salatalık
su 2 lt
spor yok
Oh bee biri sabah bişeyler yemişMenüm
Sabah,elma,1 yum beyazı
Öğle, 2 dilim pate,1 kk peynir,çay, domates
İkindi,2 yk şalgamlı bulgur salatası, 2 yk patates salatası, 1 poğaça
Akşam, 4 badem
Su,1.5 lt
Spor,20 dk yürüyüş, 10 dk eliptik
bu ne canim ya aksam 44 badem bu kendine eziyet olur zayiflatmazki seniMenüm
Sabah,elma,1 yum beyazı
Öğle, 2 dilim pate,1 kk peynir,çay, domates
İkindi,2 yk şalgamlı bulgur salatası, 2 yk patates salatası, 1 poğaça
Akşam, 4 badem
Su,1.5 lt
Spor,20 dk yürüyüş, 10 dk eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?