- Konu Sahibi Handandandan
-
- #121.121
İyiyiz sen nasılsınKixlar nasilsiniz bakalim
Canim kabiz mi oldun yaz(zuhal abla.falan güzel önerilerde bulunmuş mesela bemdd bol su ve yürüyüş çok ise yariyor kabizlikta bilgin olsun rakibem tez zamanda düzelir inşallah
Sağol canım ne varsa denicem Sağol :) çok zor kabızlıkAbla sulari ben takip ediyorum nehirin eksileri çok olursa ona cooook büyük bir ceza var aman duymasin
Bugün evdeyim kuaföre geldim dip boya yaptırcam bebekler kaynanwmdaSen bugün Çalışıyomusun Burcum
Evde durumlar nasıl
Benim dediğim Çaydan denedinmiAy inşallah abla ama bendeki bu kabızlık sorununu nasıl çözecek bilmiyorum rezene çayı kayısı çayı sabah aç karna kaysi bunları denedim başka ne yapabilirim
Bende kahvaltı yaptım öğütleri dinliyoruz ablacimNehire yazdıklarımı iyi oku tatlım
Bi sorun varsa çözmek için bişeyler yapmalıyız
Sen sabah meyveni yedinmi bakalım
Bide suyuda az içiyorsun
Hem toplantı hem aldığım ceza beni çok fena gaza getirdi canım,aylardan sonra ilk kez bugün spor yapmaya başlıycamAllah ne diyeyim sana. Neyse heç kalmaktan iyidir
Evettttt,çok hırslandım ben bu hafta;hem ceza hem de sana verdiğim söz var en az 1 kg atılacakkkkkGünaydınnnnn
Sevgili azimli kararlı hırslı takım arkadaşlarım
İşte olduğum için geceyi kazasız belasız atlattım çok şükür
Hadi bakalım güzel bi hafta sonu bizi bekliyor
İnşallah gönlüne göre olur canım,bu hafta çok iyi atıcaz hiç merak etme ceza arkadaşımDimi ya ben de her hafta iyi veriyorum bu hafta ceza var diye kötü verdim .
Regl olacam zaten gecikti yine strese girdim.
Hem şişkinlik hem hamile olma korkusu :):) ben de hemen yaptım listeyi çünkü haftasonu evde olmuyoruz
Günaydın ablacım :)
Canım benim sanırım uyku sorunun var duygusal insanların çoğunda bu sorun vardır Beril'im 1 hafta süreyle hiç kahve tüketmemeye çalış ki vücudundan uykuya direnen kafein arınsın.Üstüne de her gün uyumadan 2 saat önce papatya ya da adaçayı içersen uyku sorunun düzelecek inşallahgünaydin hanimlar
kötü bir gece gecirdim uyuyamadim sonra ise geldim eve gidip yatma gibi imkansiz bir hayalim var suan
Sağol canım ne varsa denicem Sağol :) çok zor kabızlık
Kız yakaladım seni ben de menüleri takip ediyorum ona göre valla rakibem :) :)
Menüleri not edenler sadece menü yazılmışmı diye kontrol edecekAyyy kiz dimi sende menüleri takip ediyodun:)))yanlis bisey gorursen hic acima canim ver Cezayi gitsin
Hem toplantı hem aldığım ceza beni çok fena gaza getirdi canım,aylardan sonra ilk kez bugün spor yapmaya başlıycam
Evettttt,çok hırslandım ben bu hafta;hem ceza hem de sana verdiğim söz var en az 1 kg atılacakkkkk
İnşallah gönlüne göre olur canım,bu hafta çok iyi atıcaz hiç merak etme ceza arkadaşım
Canım benim sanırım uyku sorunun var duygusal insanların çoğunda bu sorun vardır Beril'im 1 hafta süreyle hiç kahve tüketmemeye çalış ki vücudundan uykuya direnen kafein arınsın.Üstüne de her gün uyumadan 2 saat önce papatya ya da adaçayı içersen uyku sorunun düzelecek inşallah
Baya erken kapatmışın cnmKişlar ben aksam yemeğini yedim biraz önce daha yemek yemiycem eğer çok acikirsam.belki yoğurt yerim bi kahve içip spora gecicem:))(hirsli hissediyor )
Herkesin enerjisini , pozitif elektriğini eminim hepimiz hissediyoruzdurHem toplantı hem aldığım ceza beni çok fena gaza getirdi canım,aylardan sonra ilk kez bugün spor yapmaya başlıycam
Evettttt,çok hırslandım ben bu hafta;hem ceza hem de sana verdiğim söz var en az 1 kg atılacakkkkk
İnşallah gönlüne göre olur canım,bu hafta çok iyi atıcaz hiç merak etme ceza arkadaşım
Canım benim sanırım uyku sorunun var duygusal insanların çoğunda bu sorun vardır Beril'im 1 hafta süreyle hiç kahve tüketmemeye çalış ki vücudundan uykuya direnen kafein arınsın.Üstüne de her gün uyumadan 2 saat önce papatya ya da adaçayı içersen uyku sorunun düzelecek inşallah
Baya erken kapatmışın cnm
Öğlen yemedin heralde
Akşam mutlaka yoğurt ye yoksa sabah olmaz
Bende tam spora başlıcaktım
Eşim gececeiydi o kalktı
Mecbur spor sonraya kaldı
Ama bugün mutlaka yapılacak
Evet cnm banttaEvet abla erken kapattim belki yoğurt yerim ama abla biliyomusun cok ac yatmak beni cok.mutlu ediyor sabah migdem dumduz uyaniyorum ve erken yemek bende ise yariyir gercekten.sende banttami yuruyisun abla kolay gelsin ikimizede:)
Burdayım ablam telimi gorumcemde unutmuşum iki gündür yoktu o yüzden giremedim pc den oturup yazamyrm oglan grip oldu ates falan uc dort gündür onunla uğraşıyorum bogazda enfeksiyon olunca ankarayada gidemedik dr degerler yuksek cikar dedi on hin sonrasına erteledi oyle iste oğlum bisey yemeyin ce emmeye dayandi bi kac gündür haliyle cok cok aciktirdi biraz artiladim ama ins listeye kadar telafi edebilirim siz nasılsınız geçmişe cok bakamadım
Burdayım ablam telimi gorumcemde unutmuşum iki gündür yoktu o yüzden giremedim pc den oturup yazamyrm oglan grip oldu ates falan uc dort gündür onunla uğraşıyorum bogazda enfeksiyon olunca ankarayada gidemedik dr degerler yuksek cikar dedi on hin sonrasına erteledi oyle iste oğlum bisey yemeyin ce emmeye dayandi bi kac gündür haliyle cok cok aciktirdi biraz artiladim ama ins listeye kadar telafi edebilirim siz nasılsınız geçmişe cok bakamadım
Canım çok özür dileyerek soruyorum çayı unuttum inan tekrar söyler misinBugün evdeyim kuaföre geldim dip boya yaptırcam bebekler kaynanwmda
İyi çok şükür duzeliyor
Benim dediğim Çaydan denedinmi
Bende kahvaltı yaptım öğütleri dinliyoruz ablacim
İnşallah canım benimHem toplantı hem aldığım ceza beni çok fena gaza getirdi canım,aylardan sonra ilk kez bugün spor yapmaya başlıycam
:):) :)Ayyy kiz dimi sende menüleri takip ediyodun:)))yanlis bisey gorursen hic acima canim ver Cezayi gitsin
Menü güzel canım :)sana bugün artı varİyi aksamlar kizlar
Bugünkü menü
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek çökelek ve 1 çay kaşifi bal
Aksam 1 kase kuru fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Yemekten biraz sonra 1 portakal
Spor yarim saat yuruyus elli mekik
Su iki buçuk litre
2 aydır çok vakit kaybettim canım,inşallah bundan sonra su gibi akar giderCanim inşallah en az bir kilo verirsin çok hirsli gördüm seni masallah
Zuhal'immmmHerkesin enerjisini , pozitif elektriğini eminim hepimiz hissediyoruzdur
Bence eski Nilüfer geri döndü
İyi akşamlar canım hoşgeldinİyi akşamlar herkese
Geçmiş olsun canım benimmBurdayım ablam telimi gorumcemde unutmuşum iki gündür yoktu o yüzden giremedim pc den oturup yazamyrm oglan grip oldu ates falan uc dort gündür onunla uğraşıyorum bogazda enfeksiyon olunca ankarayada gidemedik dr degerler yuksek cikar dedi on hin sonrasına erteledi oyle iste oğlum bisey yemeyin ce emmeye dayandi bi kac gündür haliyle cok cok aciktirdi biraz artiladim ama ins listeye kadar telafi edebilirim siz nasılsınız geçmişe cok bakamadım
Canım kalori olarak gayet dengeli öğle yemeği yemediğin için;öğle yemeği yemiş olsaydın akşamki fasulyenin yanına ekmeği önermezdim ama yemediğin için sorun yok.Sporun ve suyun da var oh maşallahİyi aksamlar kizlar
Bugünkü menü
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek çökelek ve 1 çay kaşifi bal
Aksam 1 kase kuru fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Yemekten biraz sonra 1 portakal
Spor yarim saat yuruyus elli mekik
Su iki buçuk litre
Sanırım 1.5 aydır hiç spor yapmamıştım.Birden hamlamamak için Leslie ile başladım ama başladığım için çok mutluyummmmmSPOR:
*2 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?