- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
- #121.181
bende sevinmene sevindim kanka:))
Hoşuma gitmedi desem yalan olur sevindim demene canım :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşuma gitmedi desem yalan olur sevindim demene canım :):)
Canım kankambende sevinmene sevindim kanka:))
Mefkurem koşu bandını getiremedik abla arkadasin işi varmış bugün.
İnşallah canım arkadaş yarın aricam dediYarin getirirsin canim üzülme:))
Kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Biz kayinvalidemlere 3 saat uzaklıktayız. Her tatilde her fırsatta gidiyoruz yanlarına ki son kayınvalidem hasta diye gittik seçim tatilinde, eşime hep ben derim gidelim diye. Onlarsa 3 yılda 3 kere geldiler. İşleri yok kp emekli maddeten de sıkıntı yok. Gelin evi eşyası yerleştirdik gelmediler,dogumumda kvalidem yanımda kalıp yardımcı olmadı bile. Yani ben gitmek istemiyorum artık. Umreye gidecekler eşime yalnız git dedim ben telefon ederim gitmek istemiyorum dedim. siz olsanız ne yapardınız??
Ne yapalım cnmMefkurem koşu bandını getiremedik abla arkadasin işi varmış bugün.
Aynen öyle abla yarın yine aricam arkadaşı gerçi o ararım dedi ama.ben aricam o bant buraya gelecekNe yapalım cnm
Zaten sözünü almışın
O bant ya gelecek ya gelecek
Vermeyiz bantımızı
Doğuma geldi canım hastaneden geri gittiDoğuma gelmedi diye kirilirdim canım ben de gitmezdim
Köyünün iyisiAslında çok kötü değil bence.
Vücudun arada kh da ihtiyacı var tabi alışkanlık haline getirmemek lazım su olmalı bence :)
Haklısın kızSabah gayet güzel cnm
İkindi şöyle böyle, daha iyi olabilirdi
Akşamda mantıyı es geçip peynirli yada cevizli salata yapıp yoğurtla yesen olmamı güzellik
Yatıncaya kadar en azından her yarım saatte 1 bar su içiver
Yok valla sise bana ben ona bakıyomSu hec yok mu
Aynını yaparımKızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Biz kayinvalidemlere 3 saat uzaklıktayız. Her tatilde her fırsatta gidiyoruz yanlarına ki son kayınvalidem hasta diye gittik seçim tatilinde, eşime hep ben derim gidelim diye. Onlarsa 3 yılda 3 kere geldiler. İşleri yok kp emekli maddeten de sıkıntı yok. Gelin evi eşyası yerleştirdik gelmediler,dogumumda kvalidem yanımda kalıp yardımcı olmadı bile. Yani ben gitmek istemiyorum artık. Umreye gidecekler eşime yalnız git dedim ben telefon ederim gitmek istemiyorum dedim. siz olsanız ne yapardınız??
Kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Biz kayinvalidemlere 3 saat uzaklıktayız. Her tatilde her fırsatta gidiyoruz yanlarına ki son kayınvalidem hasta diye gittik seçim tatilinde, eşime hep ben derim gidelim diye. Onlarsa 3 yılda 3 kere geldiler. İşleri yok kp emekli maddeten de sıkıntı yok. Gelin evi eşyası yerleştirdik gelmediler,dogumumda kvalidem yanımda kalıp yardımcı olmadı bile. Yani ben gitmek istemiyorum artık. Umreye gidecekler eşime yalnız git dedim ben telefon ederim gitmek istemiyorum dedim. siz olsanız ne yapardınız??
Kızlar buz tutuyom sankı korkunc soguk burası