- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.981
Kartanesi58 de 0.2 vermişti3 mu
irem izne ayrildi ya
Kalabalık olunca su gibi aktı zamanAaa sen deyince baktım
Zaman ne çabuk geçmiş
Yarım saat sonra işe gidecem
Sağol canımmm
Not almazsak son güne kalır tek tek 100 sayfayı incelemek zorunda kalırız daha fena patlarGerçekten deftere tek.tek yazacakmiyiz ki
Artı olanımız izne ayrıldı canım bize patladıDur.kiz hemen üstlendin arti olanlar vardı yahu bize mi patladı bu hafta haftaya ölürüm de sonuncu olmam artık :):) :) :)
Kızım uyandı ona baktım geldim.
Allahtan 3 kişiyiz çok zorlanmayiz rakibem daha hırslı yarisalim kız sonuncu olmusuz haberimiz yok :):) :)
Genel aldigimiz kararları yazarsakBence zaten kimler tamam ben varım devam diyor önce onları belirlemeli ki kızlar takip ederken kim varız kim yokuz bilir.
o zaman bir kota belirleyelim mesela 30 dakika kim ne istiyorsa onu yapsin eger yapmiyorsa ona gore icabina bakalimYani canım spor cezası belli spor olmasın herkes kendi yaptığı sporla ceza alsın mesela yürüyosa yürüyüşle alsın ya da spora gidiyosa oraya gitsin leslie yapıyosa onu yapsın gibi
Bir an sanki daha kalabalıkmışız gibi geldi)
İrem Kamile diğer elif izindeBir an sanki daha kalabalıkmışız gibi geldi)
Bir an sanki daha kalabalıkmışız gibi geldi)
Aaaa;tamam o zaman birimiz menü sayarız hafta boyu,birimiz spor,birimiz de su miktarlarınıKartanesi58 de 0.2 vermişti
3 tane 0.2 vardı
Çok sağol canımmmmm,iyi geceler,sen de bizi bırakmaaabende gece gidecem bana musade kizlar
ama her firstta burdayim bu hafta sabah tartilirsam guzel olur
beni bana birakmayin emi
Kalabalık olunca su gibi aktı zaman
Sağol canımmm
Not almazsak son güne kalır tek tek 100 sayfayı incelemek zorunda kalırız daha fena patlar
Artı olanımız izne ayrıldı canım bize patladıSpor mu sayarsın menü mü canım
Güzelim sen gelki bizde senin icabına bakalımbende gece gidecem bana musade kizlar
ama her firstta burdayim bu hafta sabah tartilirsam guzel olur
beni bana birakmayin emi
Aaaa;tamam o zaman birimiz menü sayarız hafta boyu,birimiz spor,birimiz de su miktarlarınıAdaisyLove kartanesi58 görevinizi seçin canlar kalanı da ben alıyım
Çok sağol canımmmmm,iyi geceler,sen de bizi bırakmaaa
Canım gün gün ve kişi kişi;pazartesi spor yapana artı,yapmayana eksi mesela.Tamam sen menü aldın,kar tanesi sen spor mu su mu canım?Menü sayayim ben canım. Spor için pek bilgili değilim ama ben yine tam olarak anlamadım.
Anladigim şu mesela herkes menu paylaştı fazla olanı her gün not alıp cuma günü mü soylicez
Genel aldigimiz kararları yazarsak
Daha fazla paylaşım
En az kilo verenler spor menu takibi yapcak
Cuma 9 da toplanti
o zaman bir kota belirleyelim mesela 30 dakika kim ne istiyorsa onu yapsin eger yapmiyorsa ona gore icabina bakalim
Menü sayayim ben canım. Spor için pek bilgili değilim ama ben yine tam olarak anlamadım.
Anladigim şu mesela herkes menu paylaştı fazla olanı her gün not alıp cuma günü mü soylicez
Güzelim kişi o gün menüsünü yazmışmı sadece onu not edeceksinMenü sayayim ben canım. Spor için pek bilgili değilim ama ben yine tam olarak anlamadım.
Su 2 litreyi geçtiyse +,geçmediyse -.Canim herkez suyunu yaziyir zaten ne kadar ictiginimi takip rdecez
o zaman bir kota belirleyelim mesela 30 dakika kim ne istiyorsa onu yapsin eger yapmiyorsa ona gore icabina bakalim
Canim herkez suyunu yaziyir zaten ne kadar ictiginimi takip rdecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?