- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #120.961
sen sari karttlardan sorumlu bakansin bu degismez bikeremAnladım canım okey mantıklı olur o zaman çünkü herkes sarı kart işlemine girerse ortalık karışır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen sari karttlardan sorumlu bakansin bu degismez bikeremAnladım canım okey mantıklı olur o zaman çünkü herkes sarı kart işlemine girerse ortalık karışır
Evet cnm
Menüsünü yazmışmı
Sporu varmı
Haftada 4 günden az spor yapana ekstra spor cezası gelir
sen sari karttlardan sorumlu bakansin bu degismez bikerem
anlamadim seydanimAma lütfen spor da kişinin sporu olsun yani kişinin yaptığı spor olsun
cok utanarak soyluyorum takimda kim var kim yook bilemiyorum ki..........
cogunu tanimiyorum sanirim
sorumlulugu olan zayiflar inan bana bebem yaTamam canım ben sorumluluğu seviyorum sıkıntı yok
Bütün hafta defter elimde not alacağımı düşününce,haftaya ölürüm de sonuncu olmam moduna şimdiden girdim
Koltuklarım kabardı . Artık hep bu sırada olma çabasında olacağım.---- 9.TAKIM -----
--------BU HAFTANIN EN İYİLERİ ----------
1.________MSTB _______%1.79
2.________SEYDAN94 ___% 1.41
3.________PONIPONNA __%1.28
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE
KOCAMAAAAAN TEBRİKLER _____ _
Cnm listede olupta burda olmayan bi elif varYalnız neyi farkettim zaten takımda aktif olanların hemen hepsi burada diğerleri nerede
sorumlulugu olan zayiflar inan bana bebem ya
ama senin sevildigini biliyon demi
En az kilo veren AdaisyLove ile benmişim canlar.Cezamızı kabul ettik.Şimdi Ariver'ciğim birimiz isim isim hafta boyu menü paylaşımını kontrol edelim,birimiz spor durumunu.Cuma da birleştirir bir analiz raporu hazırlar yayınlarız olur mu canım?
Mesela:
CUMARTESİ: SPOR: MENÜ PAYLAŞIMI:
AYŞE: + +
FATMA: + _
HAYRİYE: + +
şeklinde demi canlar?Bütün hafta ve bütün üyeler için
Galiba.sanirsam.büyük ihtimal.evetttt
AdaisyLove ses ver,karar verildi,kalem kırıldı,bu hafta birimiz spor birimiz menü için not tutucaz af kapsamına girmek için haftaya 1 kg atmamız lazım
Dur.kiz hemen üstlendin arti olanlar vardı yahu bize mi patladı bu hafta haftaya ölürüm de sonuncu olmam artık :):) :) :)
Aaa sen deyince baktımAaaaa;9'da başladık saat 10 olmuş;paylaşımla insan vaktin nasıl aktığını bile anlamıyor;bu haftanın ihalesi Ariver'le bana kalsa da haftaya tartılma günü için müthiş bir gaz olacağına eminim bize
3 muDur.kiz hemen üstlendin arti olanlar vardı yahu bize mi patladı bu hafta haftaya ölürüm de sonuncu olmam artık :):) :) :)
Kızım uyandı ona baktım geldim.
Allahtan 3 kişiyiz çok zorlanmayiz rakibem daha hırslı yarisalim kız sonuncu olmusuz haberimiz yok :):) :)
Cnm listede olupta burda olmayan bi elif var
Oda dışardaymış gelemedi
anlamadim seydanim
bende gece gidecem bana musade kizlarAaa sen deyince baktım
Zaman ne çabuk geçmiş
Yarım saat sonra işe gidecem