- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #120.921
Güzelim kilolykende sağlıklı olunmuyorAynen ya iki üç güne bir bu tarz konuşuyoruz
Bunu kocişine söyle
Daha yaşın gençte anlamıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelim kilolykende sağlıklı olunmuyorAynen ya iki üç güne bir bu tarz konuşuyoruz
kendimize birakinca yapmiyoz ya o anlamda yazmistim tatlimKırmak nedemek bitanem
Zaten dün söylemiştim artık menü kontrolü var diye
Spor çeşidini kişi kendine göre yapsa
Ama cardiyo yürüyüş eliptik leslie ne olursa
En az 4 gün 30 dk
İsteyen tabi fazlasını yapsın
Sguat mekik Vs.sayılmaz, onlar ekstra kişinin kendi için
Ben verebilirim okulda yazman ararlar en köşede sinmiş kişi benimdir hiç sevmem bu işleriHaftaya herkes ikişer kilo verirmiş :)))
kiz kac model senin esin
o turden bir bulsam pambiklara saracam ben
bizimkiler ciktigi yerden netle ciktila sanki
bende sizinle dunyayi yok sayip kendimle dalga gecmeyi ozlemisimSeni,yorumlarını özlemişim kaptanım
Ben önümüzdeki haftadan çok umutluyumHaftaya herkes ikişer kilo verirmiş :)))
Menüyü bir kişi sporu başka kişi mi takip etseİnşallah Poni'cim,eski Nilüferi geri istiyorum ben deç
Üye sayımızın azlığı,bazen ben de dahil birçoğumuzun menü yazıp gitmesi diğer menüleri dönütsüz bırakmamız,sporu aksatmamız ki en başta ben varım,aklıma gelen bunlar canım.
Her hafta 1 kişi ve o kişi menü takibi ve spor takibi çok mantıklı olur gerçekten,cumadan cumaya da o haftanın lideri menü aksatan var mı,spor aksatan var mı toplu analiz yapar yayınlar bence harika fikir
Evetmillet olarak angaryayi sevmeyiz ya
canina disine taksin yapsin demi canim yani
bu hafta kim en az kiloyu verdiyse yarin itibariyle menuleri noot almaya baslasin
eger sizde ayni fikirdeyseniz
sporuda
kiz kac model senin esin
o turden bir bulsam pambiklara saracam ben
bizimkiler ciktigi yerden netle ciktila sanki
Odungillerden sanirsam insan der mi eşine öyleO zaman sevgisinden yapıyor canım senin düşünüyor kırmak istemiyor ama yine de sen onu duyma. Önemli olan senin kendini nasıl gördüğün.
Benim eşim bana çok şişko gorunuyorsun demişti yemek yerken Oha yeter diyordu bazen ahh ahh ne çok kırdı beni.
cisli cissiz herkes yazacak bu kural yoksa 3 sari kartla giderizMenü takibinde ve mesaj sayısında sarı kart olayıında sıkıntı olmaz mı
Ben verebilirim okulda yazman ararlar en köşede sinmiş kişi benimdir hiç sevmem bu işleri
buda guzel olur benceHaftada bir toplantı yapsak da iyi olur bence mesela her cuma 9 da hem sonuca göre değerlendirme olur
Ben önümüzdeki haftadan çok umutluyum
Aaa Meliham haftaya ben birinci olurum diye yazacaktım ki
Takım derecesini yapmayı unuttum
süper bir durum oldu benceEn az kilo veren AdaisyLove ile benmişim canlar.Cezamızı kabul ettik.Şimdi Ariver'ciğim birimiz isim isim hafta boyu menü paylaşımını kontrol edelim,birimiz spor durumunu.Cuma da birleştirir bir analiz raporu hazırlar yayınlarız olur mu canım?
Mesela:
CUMARTESİ: SPOR: MENÜ PAYLAŞIMI:
AYŞE: + +
FATMA: + _
HAYRİYE: + +
şeklinde demi canlar?Bütün hafta ve bütün üyeler için
kartanesi58 rakibem en az kiloyu biz mi verdik acaba :):) :) :)