- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 46
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.941
Sadece paylaşmış mı ve sporu var mı onun kontrolü mü yapılacakEn az kilo veren @Ariver ile benmişim canlar.Cezamızı kabul ettik.Şimdi Ariver'ciğim birimiz isim isim hafta boyu menü paylaşımını kontrol edelim,birimiz spor durumunu.Cuma da birleştirir bir analiz raporu hazırlar yayınlarız olur mu canım?
Mesela:
CUMARTESİ: SPOR: MENÜ PAYLAŞIMI:
AYŞE: + +
FATMA: + _
HAYRİYE: + +
şeklinde demi canlar?Bütün hafta ve bütün üyeler için
cisli cissiz herkes yazacak bu kural yoksa 3 sari kartla gideriz
bu bir ceza gibi az kilo verene haftalik analiz yani
buda guzel olur bence
kisaca analiz toplantisi gibi
Bütün hafta defter elimde not alacağımı düşününce,haftaya ölürüm de sonuncu olmam moduna şimdiden girdimsüper bir durum oldu bence
Bencedebuda guzel olur bence
kisaca analiz toplantisi gibi
İsimleri okıyunca gülesim geldi. Ayşe fatma hayriyeeeee haydi çiftetelliyeeeeeEn az kilo veren @Ariver ile benmişim canlar.Cezamızı kabul ettik.Şimdi Ariver'ciğim birimiz isim isim hafta boyu menü paylaşımını kontrol edelim,birimiz spor durumunu.Cuma da birleştirir bir analiz raporu hazırlar yayınlarız olur mu canım?
Mesela:
CUMARTESİ: SPOR: MENÜ PAYLAŞIMI:
AYŞE: + +
FATMA: + _
HAYRİYE: + +
şeklinde demi canlar?Bütün hafta ve bütün üyeler için
o bizim isimiz cuma gunu cikan listeden kopyala yapistir yapariz olur biterTamam o zaman sarı kart işini de o mu takip etmiş olucak
buyuk konussma prensesim herkes kocaman kilolar verecek ve bir sonuncu yine olacakBütün hafta defter elimde not alacağımı düşününce,haftaya ölürüm de sonuncu olmam moduna şimdiden girdim
Evet cnmSadece paylaşmış mı ve sporu var mı onun kontrolü mü yapılacak
İsimleri okıyunca gülesim geldi. Ayşe fatma hayriyeeeee haydi çiftetelliyeeeee
bende ona siritiyordum sen benden cok yasayacan kizİsimleri okıyunca gülesim geldi. Ayşe fatma hayriyeeeee haydi çiftetelliyeeeee
Allah hepimize sağlıklı günler versinbende ona siritiyordum sen benden cok yasayacan kiz
Çok sağol canımmm,ama müthiş bir caydırıcı oldu,fikrine sağlıkbuyuk konussma prensesim herkes kocaman kilolar verecek ve bir sonuncu yine olacak
ama sana guvenim sonsuz biliyorsun
iki kisisiniz ikinizde haftaya yirtmak icin suan basladiniz kiz@Ariver ses ver,karar verildi,kalem kırıldı,bu hafta birimiz spor birimiz menü için not tutucaz af kapsamına girmek için haftaya 1 kg atmamız lazım
o bizim isimiz cuma gunu cikan listeden kopyala yapistir yapariz olur biter
kim menu yazmadiysa kizlar- verecek ya
cok utanarak soyluyorum takimda kim var kim yook bilemiyorum ki..........Yalnız neyi farkettim zaten takımda aktif olanların hemen hepsi burada diğerleri nerede
Ceza nelere kâdiriki kisisiniz ikinizde haftaya yirtmak icin suan basladiniz kiz
korktummmmmmmmm ben ya
O zaman benim 2 vermem lazım. Gani bu işten kaytarabilmek için@Ariver ses ver,karar verildi,kalem kırıldı,bu hafta birimiz spor birimiz menü için not tutucaz af kapsamına girmek için haftaya 1 kg atmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?