- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
- #120.901
Aaa öyle olmaz ki daha çok sarilmana yardimci olması lazım.İyi ama benimki de azıcık grip olsam halsiz olsam hemen diyeti birakmam için ısrar ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa öyle olmaz ki daha çok sarilmana yardimci olması lazım.İyi ama benimki de azıcık grip olsam halsiz olsam hemen diyeti birakmam için ısrar ediyor.
Valla benim adam başta çok surat asıyodu
Mecburen alıştı
Bunu çok begendimBu çok güzel fikir cnm
O hafta en az veren
Menü ve spor takibi yapsın
Bide önerim haftada 4 gün en az 30 dk spor zorunluluğu olsun
bu hafta kirmassan beni grup basi sen olBu çok güzel fikir cnm
O hafta en az veren
Menü ve spor takibi yapsın
Bide önerim haftada 4 gün en az 30 dk spor zorunluluğu olsun
Aman sen onu duyma cnmİyi ama benimki de azıcık grip olsam halsiz olsam hemen diyeti birakmam için ısrar ediyor.
Yok canım ya nerdee az yedim diye bünyem zayıf kaliyormuş,sağlıklı olmak zayıf olmaktan daha önemliymiş,beni böyle seviyormuş filan filanAaa öyle olmaz ki daha çok sarilmana yardimci olması lazım.
bebegim hosbulduk su sira biraz buhranl gunlerdeyimAyyyyy ben oğluşu emzirirken amma yazmışsonız. berilceee hoşgeldin. İsmini görüyordum merak da ediyordum seni. Bence kurucu olup sonra kaçmak yok. Bu vesileyle start verebilirsin. Hiçbir şey için geç değil.
Bu paylaşım mevzuuna gelince mümkün olduğunca akşam menümü yazıp diğer arkadaşlara kısa da olsa yorum yapmaya çalışıyorum. Evet menüme yorum yapılnadıysa rahatsız oluyorum. Beni uyaran ya da teşvik eden ve ya takdir eden minicik bir yorum ya da beğeni olmadığında bazen neden yazdığımı da sorguluyorum.
bu hafta kim en az kiloyu verdiyse yarin itibariyle menuleri noot almaya baslasin
eger sizde ayni fikirdeyseniz
sporuda
kiz kac model senin esinAbla benim eşimin hicbir sosyal hesabi falan yok öyle telefonla uğraşmaz pek o yüzden ben çok girince sorun oluyor
bu hafta kirmassan beni grup basi sen ol
senin icin onerecegin spru kesintisiz kosulsuz herkes yapsin olurmu
bende tabiki
haftaya sende birini secersin onun sporunu yapariz
ama her hafta yuruyus olasin
Aynen ya iki üç güne bir bu tarz konuşuyoruzAman sen onu duyma cnm
Tatlı yağlı hamurişimi seni iyi edecekmiş
Sana hep sağlıklı beslen diyor zaten
aslinda o haftanin en az kilo verenine bu isi yukleyebiliriz boylece saha hirslanilir gibi
Haftaya herkes ikişer kilo verirmiş :)))aslinda o haftanin en az kilo verenine bu isi yukleyebiliriz boylece saha hirslanilir gibi
Kırmak nedemek bitanembu hafta kirmassan beni grup basi sen ol
senin icin onerecegin spru kesintisiz kosulsuz herkes yapsin olurmu
bende tabiki
haftaya sende birini secersin onun sporunu yapariz
ama her hafta yuruyus olasin
O zaman sevgisinden yapıyor canım senin düşünüyor kırmak istemiyor ama yine de sen onu duyma. Önemli olan senin kendini nasıl gördüğün.Yok canım ya nerdee az yedim diye bünyem zayıf kaliyormuş,sağlıklı olmak zayıf olmaktan daha önemliymiş,beni böyle seviyormuş filan filan
sana gore yorum yap mesela beril sali gunu pilav yedinSimdi menulerini paylasmayanlarimi not alacahiz yoksa ciss yaoanlari falan mi tam anlamadim:))
Seni,yorumlarını özlemişim kaptanımkiz kac model senin esin
o turden bir bulsam pambiklara saracam ben
bizimkiler ciktigi yerden netle ciktila sanki
Ben miyim ki en az kilo verenbu hafta kim en az kiloyu verdiyse yarin itibariyle menuleri noot almaya baslasin
sporuda
bu hafta kim en az kiloyu verdiyse yarin itibariyle menuleri noot almaya baslasin
sporuda