- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.661
Inşallah tatlımTeşekkürler
İlk üçün herhangi bir sırasını kaptırmıyorum genelde :)) bu demektir ki sayenizde kısa zamanda hedefime ulaşacağım)
Turşu vardı ama yemedim Zuhal'im aklıma hemen sen geldinPatates hariç güzel cnm Hatta Akşamada yoğurt ekliyebilirdin
Bu hafta beklentimin yüksek olduğu kişilerden biride sensin tatlımen de sana söz veriyorum en az 1 kg bu ha
Bende yarış psikolojisine girdimrika bir menü,yarına daha da atacaksın gibime geliyor bu menüyle canım
Bu havalarda çok güzel cnmCanlarım bu ara neden bilmiyorum ama acayip susuzluk çekiyorum.Her oturuşumda en az yarım litre içiyorum ve yarım saat olmadan tekrar susuyorum.Sanırım vücut susuz kaldı ya da 2 gün yaptığım lapadan oldu bilemiyorum ama çok seviniyorum böyle iştahla içtiğime birkaç gündür
Bi 10 luda sen olacan tatlım ne güzelBu arada da tickerimi güncelleyim şaka maka 9.2 kilo oldu toplam giden,bu hafta 10 kiloyu görücem inşallah söz verdim önce Zuhal'e sonra hepinize
İyi olmuş bitanemTurşu vardı ama yemedim Zuhal'im aklıma hemen sen geldin
Haklısın canım bu hafta en az 1 kg atmak için bugünden sıkmaya başlamak lazımİyi olmuş bitanem
Bugünden işi sıkı tutalım
Gi si yüksek besinler yiyince vücut daha fazla insülin üretmek durumunda kalıyor
Yetersiz kalıncada karbonlar yağ olarak depolanıyor
İnşallah bu su iştahı gitmez Zuhal'imBu havalarda çok güzel cnm
Ama birden içme suyu yoksa geldiği gibi gider
İlk 5 kilomu sana ithaf etmiştim,10.kilom bi gitsin yine sana söyleyecek çok şeyim var iyi ki varsın Zuhal'imBi 10 luda sen olacan tatlım ne güzel
Bence bu hafta 10 kiloyu geçecen
Ben gelip kimsenin ağzını bantlamıyomki cnmk 5 kilomu sana ithaf etmiştim,10.kilom bi gitsin yine sana söyleyecek
Çi böreğe benze r birşey, 100 gazoz 100 de gilik için normal spor olarak eliptik yapayım ben kızımı uyutuncaLahmacunu yarımla bırakabilmen güzel cnm
Ama gazoz olmamış boşuna şeker almışın
Gilik ne bilmiyorum ben
Ponicim lütfen sabah 1 meyve 1 bar süt olsun
En azından
Gazoz için ne yapıcan fıstık
100 ip diyelimmi
Artık lütfen sporada başla
1 kilo verince 20 tl. tabi biriken 100 TL olmadan harcamayacagim hanı kıyafet için bahsetmistim yaKilo verincemi Atacan veremeyincemi
Haaa o zaman olmamışÇi böreğe benze r birşey, 100 gazoz 100 de gilik için normal spor olarak eliptik yapayım ben kızımı uyutunca
Biliyom cnm1 kilo verince 20 tl. tabi biriken 100 TL olmadan harcamayacagim hanı kıyafet için bahsetmistim ya
Bant yok canım bende yapabilirsem onun yerine leslie yapaymHaaa o zaman olmamış
Tek lahmacunla kalsaymışın iyiymiş
Güzelim eliptiği uzun süre yapamıyosun heralde senin bantta vardı heralde demi
Onun yerine 45 dk bantta yürüsen daha iyi
Güzel fikir ama 20 lirada anlasalimBiliyom cnm
Veremeyincede 50 lira atceza
Bana uyar Zuhal'im ve çok da iyi olur,herkes onay verirse 9'da burdayım yarın akşamKızlar yarın akşam toplantı yapalımmı ne dersiniz
Tr saatiyle 9 da
Herkesin işi gücü bitmiş olur
Herkes takım için düşündüğünü eksiklerimizi,
Sorunlarımızı hayallerimizi beklentilerimizi
Kısaca herkonuda fikir alışverişi yapmak için
Herkesin aynı anda sayfada olması çok güzel olur
Inşallah
Ben varım ablacım çok güzel olur.Kızlar yarın akşam toplantı yapalımmı ne dersiniz
Tr saatiyle 9 da
Herkesin işi gücü bitmiş olur
Herkes takım için düşündüğünü eksiklerimizi,
Sorunlarımızı hayallerimizi beklentilerimizi
Kısaca herkonuda fikir alışverişi yapmak için
Herkesin aynı anda sayfada olması çok güzel olur
Iyi uykular canım :)Canlarım yavaş yavaş yatıyorum sabah 6'da kalkıcam malum,yarın akşam 9'da toplantıya gelirim,seviliyorsunuz,iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?