- Konu Sahibi Handandandan
- #120.621
Ablam varya ne güzel anlatıyorum herseyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin çalışıyormu cnm evdemiIslere Yardım ediyo ama yardım eder gibi değil kaynana gibi eksik arayarak. Zaten eksik aramak için bakarsan bulursun ben böyle düşünüyorum. Onun eksiği yok herseyi tamamı yani.
Başka birini mi buldun diyorum birdaha böyle birşey söyleme yapmadığım şeyi söylüyorsun diyor. Orali olmiycam. Üstüne düştükce ters tepiyo.
Keşke elimizden bişey gelseAblam varya ne güzel anlatıyorum herseyi.
Tatlım istersen haftasonu çocukları bırakın başbaşa biyere gidinAblam varya ne güzel anlatıyorum herseyi.
Canım bu erkekler hep böyle. Çok takmamaya çalış benim eşimin de öyle bir huyu var.Ablam varya ne güzel anlatıyorum herseyi.
İstediğin ceza olsun güzelimMenü belli hazır bosum yaziyim bari.
Bugün bana ceza vermeni istiyorum Mefkurem abla Bişey Yapmadım ama CEZA istiyorum kendime gelmek İÇİN.
Sabah dün kalan kıymalı ispanaga yumurta kırdım 2 yk 2 zeytin 1 kk peynir şekersiz çay ekmek yemedim
Ara 1 elma
Öğlen 6 tane lahana sarması 3 yk salata
Aksam ızgara et 2 şiş yerim bol salata
Su 2 lt ye ulaşır
Spor yok disarisi buz.
Çalışıyor işte simdiEşin çalışıyormu cnm evdemi
Sağol canım anlatmam bile yeterli kimseye söylemedim zatenKeşke elimizden bişey gelse
Ama sanmaki sadece sen yaşıyosun bu durumları
Erkeklerinin bi dönemleri oluyor
Böyle devam etmez sıkma canını
Zor biraz o çocuksuz biyere gitmezTatlım istersen haftasonu çocukları bırakın başbaşa biyere gidin
Yemek yiyin sinemaya gidin
Hayatınıza biraz değişiklik olsun
Eminim sende zayıfladıkça kendine daha çok güveneceksinBenim güçlü olmam biran önce kilo da verip fıstık gibi olcam .zamanında kaç kişiyle yarıştı beni almak için. Hatta bi tanesi ona söylemiş . Bizi normal arkadaş saniyorMuş. Sen burcunda arkadasin ben onunla tanışmak istiyorum söylersin demiş. Evlenmeden önce konuşurken zamandan bahsediyorum.bana sonradan söyledi.
Niye gitmezmişÇalışıyor işte simdi
Sağol canım anlatmam bile yeterli kimseye söylemedim zaten
Zor biraz o çocuksuz biyere gitmez
Ne sıkması cnmNeyse sağolun kızlar sizi de sıktım
İstediğin ceza olsun güzelim
Ya 500 ip atla yada leslie 3 mil yap
Bide JJ deniyorya
Hoplayarak ayakları kolları açıp kapatıyosun
Oda olabilir
Sen istedin güzellikAaaa 500 mü
Tamam abla bir tanesni yapacam yapınca yazarim
Helva güzelmiydi MelihamHazır menüm
Sabah 7 30
1 kase yoğurt dereotlu omlet 2 yumurtadan 1kk peynir 1 d çavdar ekm. Tere
Öğlen 12.00
Fırında çupra yarım kase pirinç çorbası 1 bardak şalgam salata 2 tatlı kaşığı irmik helvası
Akşam 18 00
3 kaşık kabak yemeği yanına tavuklu kerevizli yoğurt
Su 2 lt tamamlarım
Spor 2 km yürüyüş
Valla helva güzeldi ben de yapmayı beceremiyorum işyerindekiler güzel yapıyor. Balık sonrası da iyi gidiyor. Cezama razıyım :) ama yine de kendimi iyi tuttum yoksa o bir kaseydi de dedim tadına bakayım sütüm çekmesin. 2 mili yatmadan yaparım ablacım :)Helva güzelmiydi Meliham
Sen evden dolayı hoplama yapamıyo
2 kş için 2 mil gelsinmi
Sen bitanesinValla helva güzeldi ben de yapmayı beceremiyorum işyerindekiler güzel yapıyor. Balık sonrası da iyi gidiyor. Cezama razıyım :) ama yine de kendimi iyi tuttum yoksa o bir kaseydi de dedim tadına bakayım sütüm çekmesin. 2 mili yatmadan yaparım ablacım :)
Sen de öylesinSen bitanesin
Afiyet olsun