- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.381
Kızımız var cnmOooo çok geçmiş olsun. Abla torun kız mıydı erkek mi. Daha önce söylediysen de ben unuttum affet
Ah anlasam keşke nehircim.Çok geçmiş olsun ablacım bol bol c vitamini al mandalina portakal kivi limon.. kuşburnu da bol c vitaminli
Tebrik ederim canım. Bugün ise basliyordun dimi hadi hayirli olsun :)
Menü güzel canım
Tebrik ederim canım çok iyi
Günaydın. Niye arti ki listelerin güzeldi bu hafta
Gunydin rakibem sıkma canını reglden dolayi olur böyle.
Artı çıkmamışsn en azından o da güzel bişey :)
Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 çay bardağı pirinçten yapılmış pirinç lapası+sıkma limonata
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak sütlü nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 çay bardağı pirinçten yapılmış pirinç lapası+ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*1 ayran
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 çay bardağı pirinçten yapılmış pirinç lapası+1 bardak şalgam suyu
SU:
2 litre
Menülerin inşallah böyle devam eder canım.Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmekle yapılmış lorlu tost, yeşillik.
Ara: 1 Nescafe, 5 tane çubuk kraker.
Öğlen: 1 tabak fırınlanmış karnabahar üzerine yoğurt, salata.
Ara: 1 avuç kavrulmamış yer fıstığı.
Akşam: 2 fırınlanmış baget, 1 ayran ve salata.
Su 2 litre olur.
Spor: 2 mile Leslie.
Yürüyüşün çok güzel olmuş nehir.Sabah : kıymalı yumurta 6 zeytin 1 dilim tb ekmeği
Öğlen küçük tabak tavuk sote 2 yk yoğurt
Aksam :ızgara et kusbasi salata ..
Salgam suyu icebiliyor muyuz hazır olanlardan ..
2 lt su
60 dk yürüyüş hava güneşliydi bugün çıktım yürüdüm
Ben kaçar şimdilik mangal yakacam
Aksama da Misafirlige gidecez
Bence 79 U bekleme 5 kilo sonra başla. Daha hızlı ve zevkli veriyorsun. Salondakiler grup derslerini doldurmak için gaz verirler. Spining veya indoor cycling gruplarından uzak dur. Tecrübe ile sabit.Selammm kızlar :)
sizi bayağı ihmal ettim kusura bakmayın. Benim şu malum eğitimin son haftasıydı iki tane sunum bir de sınav vardı bugün öğlen kadar canım çıktı. Bu yüzden 5 gündür giremedim. Çok şükür bitti bende artık burdayım hem de daha hırslı daha heyecanlıhaftasonu kötüydü ama artık bahanem bitti etimde kemiğimde sizin ve söz veriyorum 79 u görene kadar meyve dışında şeker orucundayım ve haftada 5 gün düzenli tempolu yürüyüş :)
79 a düşünce de spor salonuna yazılıcam hava biraz düzelir diye o zamanı bekliyorum çünkü işte çok yoruluyorum evde bantta yürümek daha kolay geliyor. Bugünden menü paylaşımına da başlıyorum.
Bu arada yeni gelenler olmuş hoşgelmişler Inşallah hep birlikte incecik oluruz :)
Bence Kötü değil bulgur olmasaymış daha iyiymiş tabi.Günaydın arkadaşlar dün akşam ve geceyi kötü gecirdim baya,menümü şimdi paylaşıyorum
Sabah,1 yumurta beyazı
Öğle, 2 kk kadar börek, salatalık,domates, çay, 1 kivi, 1 mandalina
Ara,neskafe
Akşam, 2 çöp şiş tavuk ızgara, 2 yk bulgur p, 1 tane turp, marul
Su,2 lt
Spor,yok
Dimi abla spor iyidir :):)Boşver Kızzz, gönüllü kendine ceza vermiş işte
Olsun canım fazla sporun zararı değil yararı var erisin gitsin yağlar :Pilava ceza sadece tarti öncesi mi oluyordu canim ben herzaman saniyordum :))
Menü güzel canımDaha da gecikmeden menümü bildireyim
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 1 kk peynir 4 zeytin dereotu 1 dilim çavdar ekmeği nedendir bilmiyorum ama 1 kase de yoğurt
Öğlen 12 00
Yarım kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurtlu semizotu
Yarım porsiyon et sote
Akşam 18.00
1 kase buğdaylı yoğurt çorbası 3 kaşık taze fasulye bol yeşil salata
Yemek sonrası 3 kuru kayısu
Su 2 lt yi geçmiştir
Spor 70 yarım mekik 2 km yürüyüş
Ödem toplamış olabilirsin canımAh anlasam keşke nehircim.
Teşekkür ederimYürüyüşün çok güzel olmuş nehir.
İyi motive olmuşsundurGüneşli mutlu bir günden herkese Günaydın :)
Dünkü mksafirlikte yine ben karlı çıktım hiç bişey yemedim ama onumdeki meyveli yaş pasta beni ye beni ye dedi çok cirkinsin yemicem deyip kaldırdım :)
Arkadaslar yeni evli 4 ay oldu düğün cdsini izledik kendimi görünce şok geçirdim resmen içime öküz kaçmış o ben olamazdim aman Allahım o kadın neydi öyle kollar kocaman göbek onde gogusler firlamis popo kocaman. Yok yok kesin ben değildim o .
O halimi görünce daha bir hirslandim
Teşekkür ederizMerhaba kizlar, 4. takimdan diyetinizi bozmayacak ikramlarimi aldim geldim :)
İyi gidiyorsun maşallah canımGüneşli mutlu bir günden herkese Günaydın :)
Dünkü mksafirlikte yine ben karlı çıktım hiç bişey yemedim ama onumdeki meyveli yaş pasta beni ye beni ye dedi çok cirkinsin yemicem deyip kaldırdım :)
Arkadaslar yeni evli 4 ay oldu düğün cdsini izledik kendimi görünce şok geçirdim resmen içime öküz kaçmış o ben olamazdim aman Allahım o kadın neydi öyle kollar kocaman göbek onde gogusler firlamis popo kocaman. Yok yok kesin ben değildim o .
O halimi görünce daha bir hirslandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?