- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #119.981
Sağlık olsun canım önemli olan vermek. Benim için farketmez sen yarışmak istersen devam sıkıntıyı benim için
İnşallah canım .
Bu hafta en iddiali mız sendin yarışmak istiyorum seninle :)
Hoşgeldin tatlımselam :) aranızda yeniyim 76 kıloyum ve 58 kılo hedefim sizlerle birlikte hedefime ulaşmak istiyorum
evdeyim 2 yasında bi kızım 7 aylıkda bi oqlum var 58 60 arasında giden bi kilom ardı taki peşpeşe hamile kalana kadar doqumlardan sonra 77 kiloya kadar çıktım bi dur demem gerekti ama tek basına basaramam diye korkuyorum o yuzden sizden destek istyrmHoşgeldin tatlım
Biraz kendini anlatsana
Evdemisin Çalışıyomusun Kilo geçmişin Vs
Korkmana hiç gerek yok tatlımevdeyim 2 yasında bi kızım 7 aylıkda bi oqlum var 58 60 arasında giden bi kilom ardı taki peşpeşe hamile kalana kadar doqumlardan sonra 77 kiloya kadar çıktım bi dur demem gerekti ama tek basına basaramam diye korkuyorum o yuzden sizden destek istyrm
hemmen yazıyorum :) 1.67 boyum var 23 yasındayımKorkmana hiç gerek yok tatlım
Sen işin zorunlu başarıp ilk adımı atmışın
Hele burayada düzenli devam edersen emin ol verilemeyecek Kilo yok
İlk sayfadaki kurallara ilave perşembe liste için pazartesi de kontrol amaçlı tartılıyoruz
Her akşam günlük menü su sporunu yazıyosun
Herkes birbirinin menüsüne yorum yapıyor
Hatalarımızı bulmaya çalışıyoruz
Seninde 2 hafta deneme süren var
Sonrasında paylaşımın ve Kilo vermen yeterliyse takım listesine girmeye hak kazanıyosun
Bu arada boyun yaşın kaçtı tatlım
Eğer profilinin altına boyunu kilonu yazarsan iyi olur
Yoksa unutuyoruz
Oooo hem boyun uzun hemde yaşın gençhemmen yazıyorum :) 1.67 boyum var 23 yasındayım
bunları duyduktan sonra zayıflamazsam ayıp bana :) emzirmiyorumOooo hem boyun uzun hemde yaşın genç
Sana Kilo dayanmaz güzelim
Senin meto benimkine 5 basar
Emziriyomusun halâ
Yok yok ayıp olmıcakbunları duyduktan sonra zayıflamazsam ayıp bana :) emzirmiyorum
ben baya yiyodum şimdi azaltınca diyet gbi geldi bana :) şu tatlı krizlerini nasıl çözüem peki ?Yok yok ayıp olmıcak
Sen bi düzenini oturt pazar payı gidecek kilolar
Yalnız unutma biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz
Cıss olmayan şeyleri doyuncaya kadar yiyebilirsin
Öncelikle tatlı yedikçe daha çok canın tatlı isterben baya yiyodum şimdi azaltınca diyet gbi geldi bana :) şu tatlı krizlerini nasıl çözüem peki ?
ben canım tatlı bişeler isteyince gelirim buraya aldıqım qazla devam :) sımdı bile acayıp hırs yaptım :) çook saqol ablacım ya :)Öncelikle tatlı yedikçe daha çok canın tatlı ister
Bi süre yemeyince vücudun o tadı unutuyor
En iyi çözüm kuru meyvelerle, tarçınlı süt yada yoğurt
Ara öğünlerde meyvede yersen yine tarçın serpebilirsin
Tabi bide sabredecen güzelim
Emek olmadan başarı olmuyor
selam :) aranızda yeniyim 76 kıloyum ve 58 kılo hedefim sizlerle birlikte hedefime ulaşmak istiyorum
Merhaba canım hosgeldin aramıza. Ben nehir 22 yaşındayım 7 aylik kizim var emziriyorum.hemmen yazıyorum :) 1.67 boyum var 23 yasındayım
Hosgeldin canım B3n de nehir yasim 22 evliyim 7 aylik kizim var. Şimdilik calismiyorum.Evet,sonunda buldum :) kullari okudum ve katilmaya karar verdim. Benim yasim 21,boy 1.60 ve 66 kilodayim. Hep beraber basaricaz insallah :)
çok saqol canım sizlerinde yardımıyla basarıcam çok tesekkür ederim :) 40 qünde 7 kilo süper ötesii :) neler yaptın azıcık anlatırmısın ?Merhaba canım hosgeldin aramıza. Ben nehir 22 yaşındayım 7 aylik kizim var emziriyorum.
83 kilo ile başladım 40 gündür buradayım şu anki kilom 76.
Kilolarımiz aynı boylarimiz da öyle sayılır.
1.68 boyum. Yapacağına inan yaparsın ayrıca hamilelikte aldığın kilolar yerleşmemis kilolardir daha kolay verirsin azmin bol olsun şimdiden yeniden hosgeldin :)
selam :) aranızda yeniyim 76 kıloyum ve 58 kılo hedefim sizlerle birlikte hedefime ulaşmak istiyorum
Evet,sonunda buldum :) kullari okudum ve katilmaya karar verdim. Benim yasim 21,boy 1.60 ve 66 kilodayim. Hep beraber basaricaz insallah :)
Tabi ki canım. Tatlı hamur işi yok 40 günde iki kez kaçamak yaptim diyebilirim kaçamaklar a ceza var zaten ceza yedim telafi ettim.çok saqol canım sizlerinde yardımıyla basarıcam çok tesekkür ederim :) 40 qünde 7 kilo süper ötesii :) neler yaptın azıcık anlatırmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?