- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #119.121
Aslında nefsini terbiye etmekle alakalıTeşekkür ederim takdir ettiğin için. Şöyle düşünüyorum mesela bir lahmacun 350-400 kalori. Önce benim onu yemeyi hak etmem Lazım ki bir anlamı olsun. O zaman daha zevkli oluyor.
Yok iremim bakma sen bize şimdi bide millete mutluluginu anlat desen sayfalarca anlatilir iste bi donem oluyo boyle evlilik oturana kadar oda 5-6yili buluyo ama evlilik sevdiginle cok guzel bisry emin ol sadece lohusalik ki ben bi yil surdugune inanıyorum o biraz bozuyo biziEvlenince ben de mi sizin gibi Olacağım diye düşünmeye başladım. Boşverin ne halleri varsa görsünler. Onlar size bakmıyor mu bakmazlarsa Bakmasınlar. siz kendi kendinize bakın cilt bakımına kuaföre masaja falan gidin. Kendi kendinizi şımartın. Artık neden hoşlanıyorsanız onu yapın. Yada bekara koca boşamak kolay geliyor. Bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz.
Sen nasıl hızlı kilo veriyon anlaşıldı bu mantıkla hareket ettigindenmisTeşekkür ederim takdir ettiğin için. Şöyle düşünüyorum mesela bir lahmacun 350-400 kalori. Önce benim onu yemeyi hak etmem Lazım ki bir anlamı olsun. O zaman daha zevkli oluyor.
Ok ablamKızlar bundan sonra menülerde çorba deyip geçmeyin ne çorbası olduğunu yazın
Diğer bi konuda ceza meselesi
Eğer kabul ederseniz
Mesela 1 dil börek yendi
Cezası onun kalorisi kadar ip Atlama
Yada o kalori kadar spor
1 saat yürüyüş gibi
Bişey yerkende herkes kendi hesaplasın cezasını ve yapsın
Bunuda menüsünde belirtsin
Ah o nefise bi soz gecse pek cok sey daha güzel olacak taAslında nefsini terbiye etmekle alakalı
Ona her istediği şeyi, her istediği zamanda vermemek
Ay seninde ilginç fantazilerin varmıs ama mantikli da ayni zamanda yeniden ask tazelersiniz fit ve guxel halinle kocisinleEki Görüntüle 1698299 Kızlar size kilo verince yapmak istediğim bir hayalimi paylaşmak istiyorum. Ben 85 kilo bir gelindim,kendi düğünümüzü kendimiz yaptığımız için özel olarak diktiremedim gelinliğimi.büyük beden bir gelinliği üzerime göre yaptırıp,kiraladık ki şehirde tek bir gelinlikçi bunu kabul etti.
İçimde ukte kaldı gelinlik,bu yüzden 65 kilo olabilirsem yaza istediğim gelinliği giyip resim çektireceğim,eşime çılgınca geldi ama o da beni mutlu etmek için damatlık giyecekmiş
Eki Görüntüle 1698298
Sen nasıl hızlı kilo veriyon anlaşıldı bu mantıkla hareket ettigindenmisTeşekkür ederim takdir ettiğin için. Şöyle düşünüyorum mesela bir lahmacun 350-400 kalori. Önce benim onu yemeyi hak etmem Lazım ki bir anlamı olsun. O zaman daha zevkli oluyor.
Ok ablamKızlar bundan sonra menülerde çorba deyip geçmeyin ne çorbası olduğunu yazın
Eğer kabul ederseniz
Mesela 1 dil börek yendi
Yada o kalori kadar spor
1 saat yürüyüş gibi
Ah o nefise bi soz gecse pek cok sey daha güzel olacak taAslında nefsini terbiye etmekle alakalı
Ona her istediği şeyi, her istediği zamanda vermemek
Ay seninde ilginç fantazilerin varmıs ama mantikli da ayni zamanda yeniden ask tazelersiniz fit ve guxel halinle kocisinleEki Görüntüle 1698299 Kızlar size kilo verince yapmak istediğim bir hayalimi paylaşmak istiyorum. Ben 85 kilo bir gelindim,kendi düğünümüzü kendimiz yaptığımız için özel olarak diktiremedim gelinliğimi.büyük beden bir gelinliği üzerime göre yaptırıp,kiraladık ki şehirde tek bir gelinlikçi bunu kabul etti.
İçimde ukte kaldı gelinlik,bu yüzden 65 kilo olabilirsem yaza istediğim gelinliği giyip resim çektireceğim,eşime çılgınca geldi ama o da beni mutlu etmek için damatlık giyecekmiş
Eki Görüntüle 1698298
Bu kuralı tuttum.Kızlar bundan sonra menülerde çorba deyip geçmeyin ne çorbası olduğunu yazın
Eğer kabul ederseniz
Mesela 1 dil börek yendi
Yada o kalori kadar spor
1 saat yürüyüş gibi
Bu çok güzel fikir cnmEki Görüntüle 1698299 Kızlar size kilo verince yapmak istediğim bir hayalimi paylaşmak istiyorum. Ben 85 kilo bir gelindim,kendi düğünümüzü kendimiz yaptığımız için özel olarak diktiremedim gelinliğimi.büyük beden bir gelinliği üzerime göre yaptırıp,kiraladık ki şehirde tek bir gelinlikçi bunu kabul etti.
Eki Görüntüle 1698298
Böyle düşünmemiştim hiç. Belki bu düşünce Tarzı da yardım ediyordur kilo vermeme.Sen nasıl hızlı kilo veriyon anlaşıldı bu mantıkla hareket ettigindenmis
Ok ablam
Ah o nefise bi soz gecse pek cok sey daha güzel olacak ta
Ay seninde ilginç fantazilerin varmıs ama mantikli da ayni zamanda yeniden ask tazelersiniz fit ve guxel halinle kocisinle
Değişik bir fikir eşine kabul ettirmen çok güzel. Çünkü erkekler böyle şeylere pek değer vermiyorlar. Ama ben gelinliğini beğendim. Çok güzelmiş.Eki Görüntüle 1698299 Kızlar size kilo verince yapmak istediğim bir hayalimi paylaşmak istiyorum. Ben 85 kilo bir gelindim,kendi düğünümüzü kendimiz yaptığımız için özel olarak diktiremedim gelinliğimi.büyük beden bir gelinliği üzerime göre yaptırıp,kiraladık ki şehirde tek bir gelinlikçi bunu kabul etti.
Eki Görüntüle 1698298
Kilo verme birazda disiplin işi tatlımBöyle düşünmemiştim hiç. Belki bu düşünce Tarzı da yardım ediyordur kilo vermeme.
Evlenince ben de mi sizin gibi Olacağım diye düşünmeye başladım. Boşverin ne halleri varsa görsünler. Onlar size bakmıyor mu bakmazlarsa Bakmasınlar. siz kendi kendinize bakın cilt bakımına kuaföre masaja falan gidin. Kendi kendinizi şımartın. Artık neden hoşlanıyorsanız onu yapın. Yada bekara koca boşamak kolay geliyor. Bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz.
Öyledir biraz canım kendileri.Kv de şahsına münhasır sanırım. Böylesini hiç duymamıştım.
Yazarken üste kayıyor abla o yüzden :)Anammmmm kız nehir
Senin alıntın alt üst olmuş
Niye öyle olduki
Kız ne gülüyon menüme :)Keşke turşu olmadaydı tuzlu ya du tutar diye
Valla da mercimekti
Simitin susamları çok yağlı olduğu için ekmek arası bişeyler simitten daha az kalorili olur sanki
Öğlen yok ama ara iyi. Güzel menü
Yarını inşallah kolay atlatırsın
Sevdim menünü
:))
Sabahları atlama bence
Afiyet olsun güzel olmuş
Dondurma hem de 3 top aman Allah' I'm !!! Kız ben senin yediğini yedilere düştüm diyerek ödül niyetine yedim.
Şimdiden oraya neler yazacağınızı düşününKızlar motivasyonunuz ne zaman düşerse cuma zayıflama yarışmasının mezunlarının başarı öykülerini okuyun süper motive ediyor :):) :)
Biz biraz ince eleyip sık dokuyoruz cnmCanim 1 cay bardagi falan gelir ama sütlü dondurma o kadar kalorili mi ki ben ayça kayayi dinliyorum sürekli o tatli olarak dondurma yenebilir diyor ayy dur bi kalorisine bakayim çoksa yemen bidaha
Senin tlf dan değil cnmCeza olarak 200 ipimi atladim kişlar.ya kizlar bu arada benim telefonun klavye sorunlu sanirim yazarken alakasiz yerlere nokta koyuyor kelimeleri değiştiriyor falan onlar için kusura bakmayin :)
Benimki hazır abla O günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah çok uzak değil..Şimdiden oraya neler yazacağınızı düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?