- Konu Sahibi Handandandan
-
- #119.021
bende gerı getımek ıstıyorum motıvasyonumuİyi Akşamlar kızlar
Bugün üstümde bi yorgunluk vardı
Gelemedim
Birazda, acaba motivasyonumu nasıl geri getirebilirim diye nette dolandım
Akşamda görümceme bi arkadaş gelmiş
Çaya çağırmıştı oraya gittim
Hiç yorum yapmaya gücüm yok
İnşallah yarın daha Fit şekilde görüşürüz canlar
bende kılo alıp donenlerdenım hoşgeldınTamam da ablacım hırs yok bende şuanda ve hırslanmaya ihtiyacım var bi şekilde o yüzden arkamdan bişeyin ittirmesi lazım yarışma dürtüsü gibi ondan dedimüzüldüm şimdi ya peki başka cuma yarışması gurubuna girebiliyormuyum
Hiz de az degil canım tevrik ederim persembeye de verirsin dahaGnaydin canlar bende onca kacamaga rağmen -300
Kilo 74
Az ama bunada sukur
8 gun var veremem sanirim canim ya en fazla 1.5 kilo gider . Neyse verelim de ne yapalım. 75 ilk hedefim di benim odul var o gun canim :):) tabi korkudan ywr miyim bilmiyorumÇok güzel cnm ama 1 araliga kadar 2.8 verebilir misin ki.amaan 1 araliga kadar olmazsa 10 araliga verirsin.almayalimda tek agir agir verelim
Ovvv cok fazla canım hemen silkelen ve kendine gel .ben rekoru kırdım galıba +1600
74,4 um
napcam ya
ipin ucunu kaçırdım yıne
Tebrik ederim canımGunaydin hanımlar.
Persembe günü kilom 78.5
Bugun 77.8
Giden 700 gr 75e az kalmis 1 aralığa olur mu ki acaba biraz siksam olur bence :)
Yinr verirsin hulyacim yeter ki vazgeçme kararlı ol yeterYaklaşık 15 kilo aldım adım hülya
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım
Günaydın kızlar sizler beni tanımazsınız ama 3-4 ay önce bu guruptaydım bende bazı nedenlerden dolayı ayrıldım şahsi durumlar yani ama sonrası demir kan ikacı takviyesi ve boğazıda tutmamam neticesinde baya kiloaldım şimdi dırsat buldukça tekrar yazacağım sizlere
ben rekoru kırdım galıba +1600
74,4 um
napcam ya
ipin ucunu kaçırdım yıne
Hiz de az degil canım tevrik ederim persembeye de verirsin daha
8 gun var veremem sanirim canim ya en fazla 1.5 kilo gider . Neyse verelim de ne yapalım. 75 ilk hedefim di benim odul var o gun canim :):) tabi korkudan ywr miyim bilmiyorum
Ovvv cok fazla canım hemen silkelen ve kendine gel .
Toparlamlisin canim yoksa yaza zayıf biri olarak girmek istemiyir musun?
88,7 geldim bugun
Sen kendi isteğinle ayrıldığın içinTamam da ablacım hırs yok bende şuanda ve hırslanmaya ihtiyacım var bi şekilde o yüzden arkamdan bişeyin ittirmesi lazım yarışma dürtüsü gibi ondan dedimüzüldüm şimdi ya peki başka cuma yarışması gurubuna girebiliyormuyum
Benim de lahmacun hayallerim var...Canim 1 buçuk kilo versen oo daha ne olsun.bu arada bende 70 e düşünce yas pasta yiycem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?