- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #119.061
Bitanem önce kv den başlıyalımBen de dolma yicektim em sevdigim yemek zuhal ablamsimdi de yiyebilirsin deyince vazgeçtim ben kunefe yicem :):) :) yas pasta da süper düşününce insan her sey yemek istiyir :):)
Cok tesekkur ederim ablacım.
Evet haklısın Ama biz sevgili olduğumuz dönemden beri Eşim çok ilgili bir insandır Hani beni hep ilgiyle bogmustur Ben doğum yaptığımdan beri çok değişti ilgisi azaldı Aslında biraz özele girecek cinsel hayatımız da kötüye gitti insan hali ile şüpheye düşüyor ne değişti ne oldu diye bu ara işlerinin çok yoğun olduğunu söylüyor hafta sonları şehir dışına çıkıyor ama hak veriyorum Bir yandan bu hafta şehir dışı sorunu bitiyor Bundan sonra daha iyi olacağını söyledi Zamanla göreceğiz beklentim zaten çok düştü onun gibi umursamaz olmaya başladım bu şekilde devam ederse ilişkimiz kötüye gidecek ben de ona çok ilgilenmiyorum onun davrandığı gibi davranıyorum Sevgi'ye de bogmuyorum ben öyleyim aslinda bana deger verneyen sevneyen insana aynı şekilde karşılık veririm
Herkes hakettiği kadardır ablacım. Bir insandan soguduysam bir daha hayatta isinamam. Bak mesela kaynanam iyi insandır ama ben hamileyken o kadar cok aglatti ki beni cok sogudum ondan simdi bana karsi cok iyi ama olmuyor isinamiyorum hâlâ bazi davranışları var su kilo diyet ile ilgiki daha da sogutuyor
Şöyle düşün hepimiz insanız ve hatalar yapıyoruz
Eğer karşındaki kişi hatasını anlayıp tavırlarını değiştirdiyse eski yaptıkları için ömür boyu suçlayamayızki
Bence affedici olursak bu öncelikle kendi ruh halimiz için iyi olur
Diğer konuda hiç bi zaman evlenmeden önceki gibi olmayı bekleme
Bi tanıdık bana evlilikten beklentinin yarısını bulursan şanslısın demektir demişti
Çünkü aynı evde yaşamak bambaşka bişey
Bu demek değildir ki eşin seni sevmiyor
Ama erkekler bizim kadar güçlü değil ve bikaç parçaya bölünemiyolar
Hele iş yoğunluğu onları çok etkiliyor
Ama sende kendi içine küserek bende onun gibi yapıcam deyip ipin ucunu bırakırsan
Aranız daha soğur
Orta yolu bulmak gerekiyor