- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
- #118.801
Tamam ben Varım. Bakalım bu hafta ne kadar verebileceğiz.İddialı olmasan bile motive olmalısın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ben Varım. Bakalım bu hafta ne kadar verebileceğiz.İddialı olmasan bile motive olmalısın.
Sağol ponicim uyarılarını dikkate alacağım. Demek kidaha fazla spor yapmam gerekiyor. Çünkü tartıyı diyetisyenin tartısı ile karşılaştırdım. Fazla bile tartıyor. Bu da daha fazla sıkılaşmam gerektiği anlamına geliyor.Boyuna göre kilon 77 den fazla gibi görünüyor. Dost acı söyler canım bir an önce vermelisin kilolarını
Sağol Ablacım. Inşallah en kısa sürede hedefime ulaşmak için daha fazla gayret sarfedeceğim. Verdiğin destek için teşekkürler.Güzelim dönüp tekrar baktım son haline
Sana bunu kim dediyse gerçekten gerizekalıymış
Tmm tabiki biraz fazlalığın var şu anda toplu kategorisindesin
Ama önceki halinle nekadar çok farketmişin
99 halinde bile hiç kilonu göstermiyomuşun
Bi 10 Kilo daha gitsin bütün lafları yedir o boş beyinlilere
Inşallah kâmilem hepimiz başaracağız.Irem ortagim sana kim dediyse essekligin daniskasini etmis tamam daha verilecrk kilon var tamam tam zayıf sayilmaxsin daha ama hamile gibi de degilsin yani arti o 90kilolardaki halinledemi karsilastirmiyolar o kadarda olmaz zaten muthis bi degisim gecirmissin ve dahada gecireceğine eminim sen hic yorma öyle insanlarla kafanı yoluna devam et ay nen senin simdiki görüntünede razıyım inan daha beter görünüyor um boy kisa olunca sen standartlara cok yakinsin tatlim basaracaksin
Kâmilem çocukları kv ye bıraksan da biraz dinlensen nasıl olur?Günaydın kizlar coooooook uykusuzuuuuum uyumak istiyorum artiiiiik ya tam 4 gundur 30dk kesintisiz uykum yok ayakta duracak halim kalmadı
Teşekkür ederim canım.Harika valla. Afiyet olsun
Canım menu güzel 3vet ekmek 1 dilim olsa daha iyu olurdu canım ama öğlen olduğu için yakmissindir zat3nİyi aksamlar arkadaşlar
Bugünkü menüm sabah iki yumurta ve çökelek ile omlet salatalik domates ekmekyok
Ara 1 mandalina
Ogle bi tabak yeşil fasulye iki dilim ekmek(sanirim ekmek cok oldu)
Aksam haslanmis buğday a yoğurt katip yedim
Spor yarim saat yuruyus 200 ip atlama
Su iki litre
Ay valla cok zor be çocuk büyütmek analarimiz bizi nasil buyufmus bilmiyorumAl benden de o kadar bende biraz kesintisiz uyku var da ama yinr de uykusuzum
Günaydın ortakGünaydın hanımlar
Kv koyde canım ya esim az once ben bakiyim sen uyu dedi kotu ben olmadan durmuyor hasta olunca uyuyadim yineKâmilem çocukları kv ye bıraksan da biraz dinlensen nasıl olur?
Akşam hatoc normale donumusin sonundaMenümü yazıp işimin başına döneyim
Sabah 1 d çavdar ekmeği
2 kk salamura peynir
Çay
Öğle
1 tb kıymalı ıspanak yemeği
4 yk normal yoğurt
1 d çavdar ekmeği
Ara 4 Salatalık
Akşam 2 kivi 1 mandalina
Su 3 lt olmuştur.
Normale döndüm canım . Artık kaza oruçlarına başlamak istiyorum. Borcum çok ya.Ay valla cok zor be çocuk büyütmek analarimiz bizi nasil buyufmus bilmiyorum
Günaydın ortak
Kv koyde canım ya esim az once ben bakiyim sen uyu dedi kotu ben olmadan durmuyor hasta olunca uyuyadim yine
Akşam hatoc normale donumusin sonunda
Nerelerdesin Nilüfer im?Günaydın canlarım
Evet spor bundan sonra azda olsa yapı yazıcam ınsallahGüzelim hep aynı şeyi söylüyorum ama
Sen Kilo veremediğin kanısına nasıl vardın
Daha tam sağlıklı beslenmeni oturtmadınki
Sporunuda yapmıyosun
Zaten yeni başladın eğer bu ikisinide dikkat edersen çok güzel verirsin
hoşgeldın canımslm cnm bende listede degilim. sende yenisin herhalde :)
menun guzel sporu ıhmal etmıyorsun masallahSabah kıymalı yumurta
6 zeytin
Çok az çökelek
1 dilim kepek ekmegi
Ara : 1 elma
Öğlen bir tabak borani ilk defa yedim bayıldım ama .
Ara 1 elma
Aksam ızgara balık salata
Su 2 lt.
Yarım saat yürüyüş.
Evde kosusturmaca :)
guzel menuGünün Menüsü:
Sahur: 1 kase tavuk çorbası, bir kase yoğurt.
İftar: 1 tabak kıymalı kabak, 4 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, yeşillik.
Ara: 5 tane kuru üzüm, 2 ceviz.
Su: 2 litre olur.
Spor yok
masallah ıyı kılo vermıssın aman takma mılletıBir daha deniyorum.
bencede hırslanıp lafları yedırelım onlaraGüzelim dönüp tekrar baktım son haline
Sana bunu kim dediyse gerçekten gerizekalıymış
Tmm tabiki biraz fazlalığın var şu anda toplu kategorisindesin
Ama önceki halinle nekadar çok farketmişin
99 halinde bile hiç kilonu göstermiyomuşun
Bi 10 Kilo daha gitsin bütün lafları yedir o boş beyinlilere
Canim ben 3kilo vrrmistimabartip yemessek almayiz benzaten bitirdikten sonra birakmiycamkidikkat edicem yediklerimesorun olmazumuyorumSupersin kardeslik seni yenmek bqya zor olacak
Ise yariyomuymus bari 5kilo kalici değildir eminim
Hop hop kardeslik karistirma beni baskalariyla hos unutulup karisacak kadar ufak tefek te degilim ya
Yani iftar diye goz yumsakmi bilmiyorum hem pilav hem ekmek hem kuru fasulye