- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
- #118.781
Bu sefer başardım sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha deniyorum.
Inan 60 da gözüm yok 65 olsam yeterSeninde çok asiri bi kilon yok canim,ama bi 60 olsak fena olmaz tabiki
Sen de katıl bize :)Meliha benim ortağı da kaptın. Ben şimdi kiminle yarışacağım
Inan 60 da gözüm yok 65 olsam yeter
Sağol canım inşallah. Hep beraber Inşallah.İnşallah enn kisa zamanda olursun canim.maşallah çok güzel kilo vermişsin
Üçlü bir challange yapalım diyorsun. Bana uyar ama eski iddiam yok maalesef. Bedenen çok yorgun hissediyorum.Sen de katıl bize :)
Boyuna göre kilon 77 den fazla gibi görünüyor. Dost acı söyler canım bir an önce vermelisin kilolarınıBir daha deniyorum.
İddialı olmasan bile motive olmalısın.Üçlü bir challange yapalım diyorsun. Bana uyar ama eski iddiam yok maalesef. Bedenen çok yorgun hissediyorum.
Güzelim dönüp tekrar baktım son halineMefkurem abla hamile gibi mi dürüyorum gerçekten
Ortak uclu bi ortaklik yapalim en azından daha heycanli olur ne dersin ucluyuz diyorum okÜçlü bir challange yapalım diyorsun. Bana uyar ama eski iddiam yok maalesef. Bedenen çok yorgun hissediyorum.
Irem ortagim sana kim dediyse essekligin daniskasini etmis tamam daha verilecrk kilon var tamam tam zayıf sayilmaxsin daha ama hamile gibi de degilsin yani arti o 90kilolardaki halinledemi karsilastirmiyolar o kadarda olmaz zaten muthis bi degisim gecirmissin ve dahada gecireceğine eminim sen hic yorma öyle insanlarla kafanı yoluna devam et ay nen senin simdiki görüntünede razıyım inan daha beter görünüyor um boy kisa olunca sen standartlara cok yakinsin tatlim basaracaksinBir daha deniyorum.
Al benden de o kadar bende biraz kesintisiz uyku var da ama yinr de uykusuzumGünaydın kizlar coooooook uykusuzuuuuum uyumak istiyorum artiiiiik ya tam 4 gundur 30dk kesintisiz uykum yok ayakta duracak halim kalmadı