- Konu Sahibi Handandandan
-
- #118.741
Hadi bakalım bu haftada seninle yarışalim hos ben seninle esit olmaya da razıyımEvet bu hafta ikimiz rakibiz. Sen de iyi vermişsinhadi ikimize de kolay gelsin canım
Olursun niye olmasın. Ben 10 gün önce katıldım bana toplamda 3 kg civarında vereceğimi söyleseler inanmazdım. İsteyince ve sabredince oluyor. Ben de öncelikle 70 istiyorum ay sonuna. Sonra mümkünse 63-65 :)Hadi bakalım bu haftada seninle yarışalim hos ben seninle esit olmaya da razıyım
Ben ay sonunda 73 olsam olmayida gectim ucundan tutsam 73,9 olsa onada raziyim ins basaririmOlursun niye olmasın. Ben 10 gün önce katıldım bana toplamda 3 kg civarında vereceğimi söyleseler inanmazdım. İsteyince ve sabredince oluyor. Ben de öncelikle 70 istiyorum ay sonuna. Sonra mümkünse 63-65 :)
Oooo sen beni geçersin :))Menuyu ilk ben yazayim ki aksama yazdığımı uygulayip cozutmayayim burays yazarsam yazdigimi yemek ziru da hissediyorum kendimi
Sabah
Iki dilim ekmek
Peynir zeytin domates salatalık
Ogle
3-4yk kadar mantarli tavuk sote
Salata yogurt
Ara
yarim küçük elma bi ısırık armut
Aksam
15 hamsi salata yarim kase çorba
Ara
Belki kahve olur
Su uc olacak
Spor ne yazikki yok
Canim ilk gun patates gunu 2.sebze 3.et4 meyve 5. Sut yogurt gunu olacakNasıl bir diyet bu serpilcim?
Gecici gunler biliyoruzda cabuk gecse yaKızlar geçen gün bi yerde okudum. Eğer biz önceden aldığımız bir kiloda uzun süre kaldıysak,kilo verirken o kiloda duraksayabiliyormusuz vermesi zor olabiliyormuş
Bugun bi yere davetlitim elimden geldigince dikkat edicem ama cumartasi gunu start vericem 5, gun so unda insallah yuzum gulerGünaydınnnn şekerler
Ne güzel kilolar verilmiş maşallah Size
AdaisyLove
@gingercookkie
@poniponna
Kızlar çok tebrik ederim
Azminiz ve başarınız için
İnşallah devamı gelsin
Ponicim bence hiç azda değil gayet güzel vermişin
@bin Muhtesem Güneş
kahvelibayan
Tatlişler bence almadan sabit kalmakta kötünün iyisidir
Sıkmayın canınızı
Nilüferim sen birazdaha spora ağırlık ver
Serpilcim sen spor yaptın ama sanki bu hafta menülerin iyi değildi
Ama 5 te 5 yaparsan nasıl yetişirim sana benCanim ilk gun patates gunu 2.sebze 3.et4 meyve 5. Sut yogurt gunu olacak
Gecici gunler biliyoruzda cabuk gecse ya
Bugun bi yere davetlitim elimden geldigince dikkat edicem ama cumartasi gunu start vericem 5, gun so unda insallah yuzum guler
Ben bu hafta malesef menulerim iyi degildi kaarbonhidrat agirlikliydi bana hic yaramiyor bu kh
Canim zaten sen benden zayifsinkiAma 5 te 5 yaparsan nasıl yetişirim sana ben
Bencede canım önümüze bakalım bizim grup için kötü bir hafta oldu doğrusuMasllah kizlar hepiniz cok iyi vermissiniz
Daim olur insallah
Rakibelerim @_binmuhtesemgunes
elifce1453 kizlar bu haftayi unutup onumuze bakalim
Insallah bu hafta en az 2 kg veririz canim ayda 4 kilo hedefimiz olmali bence ilk 20 gunde 4 kilo verip 10gun korumasini yapmayi planliyorum bakalim acta kalsam uyguluyucam bunu ben olmuyor boyleBencede canım önümüze bakalım bizim grup için kötü bir hafta oldu doğrusu
Hahhhaaa ben bugün hiç iyi değilim. Sabah kilo bildirimi yaparken de çorbaya çevirdim :) kilo giderken hafıza da mı gidiyor bende ne
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ben varim
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ben varim
Tamam canım :)Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ben varim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?