- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #118.621
BravooWhatsapp ta olmayan kızlar için bende bi foto atayım zaten morale ihtiyacım varEki Görüntüle 1693379
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BravooWhatsapp ta olmayan kızlar için bende bi foto atayım zaten morale ihtiyacım varEki Görüntüle 1693379
Sağol canım Inşallah devamı gelir :)Bravoo
Whatsapp ta olmayan kızlar için bende bi foto atayım zaten morale ihtiyacım varEki Görüntüle 1693379
Baştaki fıstık kelimesini görünce aklıma kuruyemiş geldi hakkatenFistik deyince aklina
kuru yemis geliyorsa SİSMANSIN ve diyettesin
guzel kizlar geliyorsa.
sende fistik gibisinnnn :)
Cok farketmis canım ya gerçekten insan zayifladikca guzrllesiyo hatta bak giydiklerin bile degismis baksana bi dusun bakalim 70-60 oldugunu daha ne kadar guzellesecek ne kadar iyi hissedeceksin kendini ne kadar güzel giyinebilecegini o yuzden iki lokma fazla yemek kabusumuz olmasın hayallerimizi mutluluklarimizi daha fazla ertelemeyelim dimi amaWhatsapp ta olmayan kızlar için bende bi foto atayım zaten morale ihtiyacım varEki Görüntüle 1693379
Kabul,çok iyi olur bence deBundan sonra takımca karar alıp
Çarşamba akşamları hiç karbon türü olmasın derim
Tabi herkes kabul ederse
Ayy çok sağol canım bayağı moral oldu :) Rabbim hepimizi hedefimize ulaştırsınCanim 93 ten daha zayif duruyorsun boyun uzun ya ondan galiba:))
Çok haklısın Kamilem valla boşa eziyet ediyoruz kendimize biliyor musun o ilk resim de o teyze pardesesünü giydiğimde 20 yaşında bi üniversite öğrencisiydim çok şey kaybettim çok şeyde gözüm kaldı Allah a şükür hiç maddi sıkıntım olmadı kayıplarımın sebebi hep kilolarımdı. Gezilere tatillere gitmemek için hep bahanelerim vardı ki hala da aşamadım tam. Ama Inşallah değişecek her şey, Inşallah. Hepimiz için değişsin istediğini giymek bir anlık damak tadından daha çok haz veriyor bundan eminim artık.Cok farketmis canım ya gerçekten insan zayifladikca guzrllesiyo hatta bak giydiklerin bile degismis baksana bi dusun bakalim 70-60 oldugunu daha ne kadar guzellesecek ne kadar iyi hissedeceksin kendini ne kadar güzel giyinebilecegini o yuzden iki lokma fazla yemek kabusumuz olmasın hayallerimizi mutluluklarimizi daha fazla ertelemeyelim dimi ama
Güzel lafmışFistik deyince aklina
kuru yemis geliyorsa SİSMANSIN ve diyettesin
guzel kizlar geliyorsa.
sende fistik gibisinnnn :)
Güzelim 2.resimde daha dar bi kıyafetin olsaydı fark dahada ortaya çıkardıWhatsapp ta olmayan kızlar için bende bi foto atayım zaten morale ihtiyacım varEki Görüntüle 1693379
Bu hafta sende hiç firesiz devam ettin cnmMenum
Sabah
Iki dilim ekmek
Peynir zeytin domates salatalık
Ara yarim armut
Öğle
Az çorba yogurt
Salata 1d ekmek
Aksam
5-6parca fırında tavuk kemikli
Salata
Su uc olur
Spor neyazikki yok
Cok farketmis canım ya gerçekten insan zayifladikca guzrllesiyo hatta bak giydiklerin bile degismis baksana bi dusun bakalim 70-60 oldugunu daha ne kadar guzellesecek ne kadar iyi hissedeceksin kendini ne kadar güzel giyinebilecegini o yuzden iki lokma fazla yemek kabusumuz olmasın hayallerimizi mutluluklarimizi daha fazla ertelemeyelim dimi ama
Bende tekrar buzdolabının üstüne en şişko resmimi asayımdaAyy çok sağol canım bayağı moral oldu :) Rabbim hepimizi hedefimize ulaştırsın
Çok haklısın Kamilem valla boşa eziyet ediyoruz kendimize biliyor musun o ilk resim de o teyze pardesesünü giydiğimde 20 yaşında bi üniversite öğrencisiydim çok şey kaybettim çok şeyde gözüm kaldı Allah a şükür hiç maddi sıkıntım olmadı kayıplarımın sebebi hep kilolarımdı. Gezilere tatillere gitmemek için hep bahanelerim vardı ki hala da aşamadım tam. Ama Inşallah değişecek her şey, Inşallah. Hepimiz için değişsin istediğini giymek bir anlık damak tadından daha çok haz veriyor bundan eminim artık.
Resimlerimin çoğu ev hali buraya atabileceğim bunlardı ablacım. Ama bu daha başlangıç Inşallah senin gibi sonunu getirebilirim Inşallah :) İdolümsünGüzelim 2.resimde daha dar bi kıyafetin olsaydı fark dahada ortaya çıkardı
Bence ilk resimde ceketde kamufle etmiş kiloyu
Böyleyken bile çok çok belli
Çok iyi fikir bende odama asayımBende tekrar buzdolabının üstüne en şişko resmimi asayımda
O zamanlar çektiğim acıları unutmayım
Benim bundan hiç kuşkum yok bitanemResimlerimin çoğu ev hali buraya atabileceğim bunlardı ablacım. Ama bu daha başlangıç Inşallah senin gibi sonunu getirebilirim Inşallah :) İdolümsün
Olabilir bence gayet mantıklıben lstede degilim ama dikkat ediyorum. bence herkes carsamba gunu detoks yapmali. en azindan cogumuzun detoksu carsamba olsa daha guzel sonuc aliriz
Ayy bu laflar beni uçurur artık çok seviyorum seniBenim bundan hiç kuşkum yok bitanem
Bunu laf olsun diye söylemiyorum
Senin kadar, bende senin zayıflamanı çok istiyorum
Bu mutluluktan ikimizide mahrum etmezsin
Allahın izniyle olacak inşallah
Yok fırında . Doğru soluyosun .şu patatesten vazgecemedimHepsi güzelde cnm
Akşama o patatesler hiç yakışmamış
İçimden bi ses onlar kızartma diyor
Bizi de al duana MefkuremBenim bundan hiç kuşkum yok bitanem
Bunu laf olsun diye söylemiyorum
Senin kadar, bende senin zayıflamanı çok istiyorum
Bu mutluluktan ikimizide mahrum etmezsin
Allahın izniyle olacak inşallah