Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar buraya yazdıktan sonra yine cozuttum ama 2 gündür güzel dikkat ediyorum bugün 3. Günüm genelde 3. Gün diyeti bozuyorum hep ama inşallah bu sefer olmaz🤣
Tüm diyet dışı hareketlerime karşı geçen cuma 76 ile başlamıştım bugün 74,2 buna da şükür🤣

Bence ilk gun icin fena olmamis, burada paylasrikca daha da iyi olacak hic merak etme :) ben Berrin bu arada 35 yasindayim, hollandada yasiyorum daha oncede cok diyet yaptim. En son 1 subatta yeniden basladim, basladigimda 75 kiloydum, suan 68 kiloyum. Hedef 56 falan ama 60 in altinda hangi sayi olursa benimmutlj eder :)

Ay gorurusun canim 2 aya gorursun hic merak etme
çok iyi vermişsin canım darısı başıma😅 Ben de Hazal 31 yaşındayım yaklaşık 2 senede 50 kilo verip 66 ya düştüm ekimde korumaya geçtim ama hemen geri aldım kiloları 6 ayda 10 kilo şaka gibi😱 hamilelik düşünüyorum şimdi ama yeme düzenim çok sağlıksızdı hem sağlıklı besleneyim hem de 70 kiloya düşeyim en azından diye çaba gösteriyorum bu da bir gelişme benim için genelde 100lü kiloları görünce aklım başıma gelirdi🤣

Kizlar hemen menumu paylasayim ben de

23 mart carsamba

10.00 1 kahve
13.00 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin 2 ceviz 1 kase yagsiz tuzsuz salata sekersiz cay
Arada 1 turk kahvesi
17.00 1 hurma 1 kuru kayisi
18.00 1 muz 1 kare bitter
20.00 4 parca tavuk sism5 parca kuzu sis 1 kase salata 1 tk kunefe

Bugun kromu icmeyi unutmusum diyorum neden canim bu kasar tatli cekti ahahaha

Sun3lt
Spor 1 saat yuruyus, 11bin adim
Güzel menu cnm afiyet olsn künefeyi 1tk birakabilmissin iyi
Ya his söyleme benim de regl olmam gerekiyor bı turlu olamadım. Bu ay herkesin mi gecikti ne oldu anlayamadım. Bu sabah +1 kilo gördüm. Öyle abartacak bişey de yemedim. Moralim bozuldu açıkçası.
Hmm adet ödemidir canim
Hiç niyetim yoktu menü yazmaya ama yeniden başlamak gerek bu sabah +1 i görünce moralim bozuldu saldım gitti bugün. Dünyaları yedim😔
Yazayim bakayım neler yemişim.

11.00
Yarım acılı tost
Az şekerli çay

14.00
Bir dilim baklava

17.00
Bir kase ekşili yuvarlama

18.30
2 kaşık patlıcan söğürme
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim ekmek

Az şekerli cay

21.30
3 havuç, 1 elma, 1 ufak muz

22.30
3 Medine hurması.
Evet gayet cok olmus enazindan saglikli seyler tercih etmissin canim afyt olsun
Yarışma olsa bile sürekli katılım göstermezdim kesin yoğun bir sene akşama kadar okuldayım sonra akşam ev işleri ve eşle takılmaca derken pek buralara giremiyorum geçen sene Allahtan uzaktan eğitim vardı da verdim kiloları😅
Hmm evet mantikli zaman lazim yarisma icin de haklisin
Günaydın kızlar buraya yazdıktan sonra yine cozuttum ama 2 gündür güzel dikkat ediyorum bugün 3. Günüm genelde 3. Gün diyeti bozuyorum hep ama inşallah bu sefer olmaz🤣
Tüm diyet dışı hareketlerime karşı geçen cuma 76 ile başlamıştım bugün 74,2 buna da şükür🤣
Iyi vermissin canim tamamen salinca ipin ucu kaciyor aha bende 80 lere dayandimda aklim basima geldi😬

Tamam benide alin araniza🥲😐

Ne zaman kilo
Bildirimi yapiliyor? Yuruyusede basladim sayilir.. bi 10 kilo versem super olacak.. ama istiktaf zor. Abur cubur kekler piskevitlere hayir diyemiyorum😐😏
Cumaları yapıyoruz canım akşamları da menünü paylaşırsın istikrar gerçekten zor şu an benim de en zorlandığım şey ve abur cubura bayılıyorum🙈
Kendini tanıt istersen canım yaş kilo boy vb ne söylemek istersen😅

Hmm evet mantikli zaman lazim yarisma icin de haklisin

Iyi vermissin canim tamamen salinca ipin ucu kaciyor aha bende 80 lere dayandimda aklim basima geldi😬
Ben de işte en 76 yı görünce dedim yok artık duruyoruz bakalım inşallah bugün bozmam da 3. Günü de diyetle geçirebilirim🤣 Sen de şimdi ne güzel 74lere inmişsin yarın 73 gelir çok almadan dönebilmek de güzel en azından verecek kilo miktarı azalıyor🥰

Ya his söyleme benim de regl olmam gerekiyor bı turlu olamadım. Bu ay herkesin mi gecikti ne oldu anlayamadım. Bu sabah +1 kilo gördüm. Öyle abartacak bişey de yemedim. Moralim bozuldu açıkçası.
canim odemdir kafana takma o kadar ama dikkat et tabiki menulerine :)
Hiç niyetim yoktu menü yazmaya ama yeniden başlamak gerek bu sabah +1 i görünce moralim bozuldu saldım gitti bugün. Dünyaları yedim😔
Yazayim bakayım neler yemişim.

11.00
Yarım acılı tost
Az şekerli çay

14.00
Bir dilim baklava

17.00
Bir kase ekşili yuvarlama

18.30
2 kaşık patlıcan söğürme
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim ekmek

Az şekerli cay

21.30
3 havuç, 1 elma, 1 ufak muz

22.30
3 Medine hurması.
gece gec saate kalmis hurmadan zaten regl olamadigin belli :) hic bozma moralini, bence cok da abartmamissin. Bugun yeni baslangic olsun, onumuze bakalim biz :)
İyi geceler kızlar, birkaç gündür yazamıyorum çünkü hastayım biraz. Dikkat etsem de diyet ve spor modunda değilim. Yarından itibaren geri dönüyorum inşallah.
cok gecmis olsun canim
Simdi bu takimlar arasinda ne fark var? Ayrica napmak gerekiyor? Sadece menu mu paylasiyoruz?
suan bu grupta yarisma yok fakat her gun gelip menu su spor paylasimibyaoiyoruz, cumalari tarti gunu, pztsi de istersen ayrica tarti paylasiyorsun ama pztsi zorunlu degil :) birbirimizin menusune yorum yapiyoruz, iyi, surasi soyle daha iyi olabilir gibi, gel paylasim yapmaya basla anlarsin zaten paglasim yaptikca :)
bak buna ragmen gidiyor, azicik daha dikkat etsen nasil gidecek demekki :)
çok iyi vermişsin canım darısı başıma😅 Ben de Hazal 31 yaşındayım yaklaşık 2 senede 50 kilo verip 66 ya düştüm ekimde korumaya geçtim ama hemen geri aldım kiloları 6 ayda 10 kilo şaka gibi😱 hamilelik düşünüyorum şimdi ama yeme düzenim çok sağlıksızdı hem sağlıklı besleneyim hem de 70 kiloya düşeyim en azından diye çaba gösteriyorum bu da bir gelişme benim için genelde 100lü kiloları görünce aklım başıma gelirdi🤣
ya kilo almak bu kadar kolay olmamali yaa. Ben bu hafta giysi dolabi temizligi yaptim. Buyuk gelen her seyi bagisliyorum. Daha hedefime var ama verdikce suan elimde olanlari da bagislayacagim yenileribi alip. Boylece elimde kilo aldigimda giyebilecegim hicbir giysi kalmayacagindan 3-4 kilo aldigimda hemen mudahale etmek zorunda kalayim diye umuyorum 😂😂 evde bol giysi olunca da insan aman giysim var deyip saliyor.
Burada biraz daha rahat hareket ediyoruz canım menü paylaşıyoruz bir de kilo bildirimi yapıyoruz

Tamam benide alin araniza🥲😐

Ne zaman kilo
Bildirimi yapiliyor? Yuruyusede basladim sayilir.. bi 10 kilo versem super olacak.. ama istiktaf zor. Abur cubur kekler piskevitlere hayir diyemiyorum😐😏
yukarida acikladim canim zaten Hazal da aciklamis, sen o abur cuburlari yaz bak ben sana nasil vicdan yaptiriyorum her yediginde beni hatirliyosun sonra 😂😂
Tünaydin kizlar ödem sularinizi iciyormusunuz malüm yarin tarti:dondurma:
yaa odem suyu onerin var mi? ben yesil cay iciyorum bugun, ozel bi tarif varsa deneyeyim
Cumaları yapıyoruz canım akşamları da menünü paylaşırsın istikrar gerçekten zor şu an benim de en zorlandığım şey ve abur cubura bayılıyorum🙈

Ben ödem suyu içemiyorum yeşil çay bile içmiyorum hamilelik olabilir belki diye sadece su içiyorum🥲
o zaman boooolll su ic 3.5 lt falan o da ayni etkiyi gosterir :)

denizbenimadim denizbenimadim nasil gidiyor hamilelik denizz :anneadayı:
midem kötü canım. bulantı hapı kullanıyorum ama hep sıkıntı yaşıyorum midemden. maalesef yine epey kilo alarak kapatıcam gibi görünüyor. çünkü beyaz ekmek olmadan hiçbir şey yiyemiyorum. su hiç içemiyorum 🤷‍♀️ geçen hamileliğimde de aynısını yaşamıştım. hayırlısı bakalım. senin nasıl gidiyor diyet😄 çocuk düşünmüyor musun gel su çok güzel😂😂

MENUM

9:00 1 bardak kahve

12:00 2 dilim cavdar, 1kk peynir, 2 dilim hindifüme, 2 zeytin, domates salatalik

15:00 sütle kahve, 3 hurma

16:30 ceyrek armut

18:00 firinda tavuk, 2dilim patates, 1 sogan, biber, 1 parca brokkoli, Ayran, Salata

2lt su

1lt ödem suyu

3mil leslie

Ben de işte en 76 yı görünce dedim yok artık duruyoruz bakalım inşallah bugün bozmam da 3. Günü de diyetle geçirebilirim🤣 Sen de şimdi ne güzel 74lere inmişsin yarın 73 gelir çok almadan dönebilmek de güzel en azından verecek kilo miktarı azalıyor🥰
Iyi yapmissin canim gercekten dur diyip bisiler yapmayinca sonu yok kilo almanin. Evet insallah görebilrm 73leri bu hafta pek gitmedi malesef
Ben ödem suyu içemiyorum yeşil çay bile içmiyorum hamilelik olabilir belki diye sadece su içiyorum🥲
Hmm anladm cnm bol bol su ic bari oda iyi sonucta

gece gec saate kalmis hurmadan zaten regl olamadigin belli :) hic bozma moralini, bence cok da abartmamissin. Bugun yeni baslangic olsun, onumuze bakalim biz :)

cok gecmis olsun canim

suan bu grupta yarisma yok fakat her gun gelip menu su spor paylasimibyaoiyoruz, cumalari tarti gunu, pztsi de istersen ayrica tarti paylasiyorsun ama pztsi zorunlu degil :) birbirimizin menusune yorum yapiyoruz, iyi, surasi soyle daha iyi olabilir gibi, gel paylasim yapmaya basla anlarsin zaten paglasim yaptikca :)

ya kilo almak bu kadar kolay olmamali yaa. Ben bu hafta giysi dolabi temizligi yaptim. Buyuk gelen her seyi bagisliyorum. Daha hedefime var ama verdikce suan elimde olanlari da bagislayacagim yenileribi alip. Boylece elimde kilo aldigimda giyebilecegim hicbir giysi kalmayacagindan 3-4 kilo aldigimda hemen mudahale etmek zorunda kalayim diye umuyorum 😂😂 evde bol giysi olunca da insan aman giysim var deyip saliyor.

yukarida acikladim canim zaten Hazal da aciklamis, sen o abur cuburlari yaz bak ben sana nasil vicdan yaptiriyorum her yediginde beni hatirliyosun sonra 😂😂

yaa odem suyu onerin var mi? ben yesil cay iciyorum bugun, ozel bi tarif varsa deneyeyim

Ben evde ne varsa koyuyorm bi gün önceden hazirlayip ertesi gün iciyorm bugunki ödem suyumda olanlar: maydonoz, taze nane, zencefil, 1limonun suyu, karanfil, cubul tarcin, tane karabiber ( ben koymadm ama yesil elma kabugu yada ananas kabugu veyatta salatalik da konabillir)
midem kötü canım. bulantı hapı kullanıyorum ama hep sıkıntı yaşıyorum midemden. maalesef yine epey kilo alarak kapatıcam gibi görünüyor. çünkü beyaz ekmek olmadan hiçbir şey yiyemiyorum. su hiç içemiyorum 🤷‍♀️ geçen hamileliğimde de aynısını yaşamıştım. hayırlısı bakalım. senin nasıl gidiyor diyet😄 çocuk düşünmüyor musun gel su çok güzel😂😂
Yaa tüh insallah gecer bulantilarn cok zor öyle de ya cubul kraker denednmi hic.
Ayy aman yok suan hic hazir deglm oglani bezdende kurtardim tam rahata eriyorm 😂😂 belki bitaneyle bile kalabilirim 😄

Günaydin kizlar bu hafta artidayim malesef:
Gecen cuma: 74.1
Bu hafta: 74.3
Fark +200gr

Nedenini bilmiyorm hafta ici iyi gecmisti dün bide ödemsuyu yapmistim ama regl bitisine dogru azalir insallah artik

cok gecmis olsun canim

Bugun baslayim
Menu paylamaya madem. cuma tarti gunuyse birazdan tartilirim ve yazarim buraya, listeye baslangic kilosu olur burasi icinde.

Ben baya zorlaniyorum.. kekler abur cubur.. istiktar zor..

40 yasindayim canim..4 cocuk annesiyim..1,5 metre boyum var😐😂 kilomu sonra yazicam insallah. Hedefim her gun 1 saat yuruyus yapmak en az.. olmadi haftada 4-5 gun simdilik.. ve vermem gereken en az 10
Kilo..

X