canim odemdir kafana takma o kadar ama dikkat et tabiki menulerine :)
gece gec saate kalmis hurmadan zaten regl olamadigin belli :) hic bozma moralini, bence cok da abartmamissin. Bugun yeni baslangic olsun, onumuze bakalim biz :)
cok gecmis olsun canim
suan bu grupta yarisma yok fakat her gun gelip menu su spor paylasimibyaoiyoruz, cumalari tarti gunu, pztsi de istersen ayrica tarti paylasiyorsun ama pztsi zorunlu degil :) birbirimizin menusune yorum yapiyoruz, iyi, surasi soyle daha iyi olabilir gibi, gel paylasim yapmaya basla anlarsin zaten paglasim yaptikca :)
bak buna ragmen gidiyor, azicik daha dikkat etsen nasil gidecek demekki :)
ya kilo almak bu kadar kolay olmamali yaa. Ben bu hafta giysi dolabi temizligi yaptim. Buyuk gelen her seyi bagisliyorum. Daha hedefime var ama verdikce suan elimde olanlari da bagislayacagim yenileribi alip. Boylece elimde kilo aldigimda giyebilecegim hicbir giysi kalmayacagindan 3-4 kilo aldigimda hemen mudahale etmek zorunda kalayim diye umuyorum
evde bol giysi olunca da insan aman giysim var deyip saliyor.
yukarida acikladim canim zaten Hazal da aciklamis, sen o abur cuburlari yaz bak ben sana nasil vicdan yaptiriyorum her yediginde beni hatirliyosun sonra
yaa odem suyu onerin var mi? ben yesil cay iciyorum bugun, ozel bi tarif varsa deneyeyim
o zaman boooolll su ic 3.5 lt falan o da ayni etkiyi gosterir :)