Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ara

Eklentiler

• 8D32970D-0CAF-40A3-82AF-D9F7E6863616.jpeg
    8D32970D-0CAF-40A3-82AF-D9F7E6863616.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 35
Akşam ne yicem henüz. Belli değil
Dün gece 50 dk spor yaptım

Eklentiler

• F3EC41C0-D592-43F0-B9E1-B2587605ED43.jpeg
    F3EC41C0-D592-43F0-B9E1-B2587605ED43.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 36
Dünkü menüm:

8:00 Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, peynir, 1 dilim ekmek

12:00 çay, çiğ fındık ve kuru üzüm

14:30 kahve

17:30 1 armut

18:30 2 adet haşlanmış tavuk bud, 2 bardak ayran

8.000 adım

Bu sabahki kilom: 73,5
Oo super menu, azicik da salata eklenebilir hem tok tutar :)
5 li sayı hemen gidiyor
Yaa canim ben her gun hem sabah kalkinca hem de aksam yatarken tartiliyorum. Bunu yapmamin sebebi yedigim ictigim yaptigim seylerin beni nasil etkiledigini takip etmek.Mesela 1 saat az uyusam direk yarim kilo fazla cikiyorum (en az) acaba yediklerin haricinde az su icmek ya da az uyumak bjraz erken kalkmak da etkiliyor olabilir mi seni. Istersen sen de benim gibi bir sure takip et kendini. ben bu yolla hangi yemek nasil etkiliyor onu da takip ediyorum :)

Dünkü menüm:

8:00 Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, peynir, 1 dilim ekmek

12:00 çay, çiğ fındık ve kuru üzüm

14:30 kahve

17:30 1 armut

18:30 2 adet haşlanmış tavuk bud, 2 bardak ayran

8.000 adım

Bu sabahki kilom: 73,5
Canim gecen hafta kacti kilo hatirlayamadim

Geçen hafta cuma günü 93,9 du ama pazartesi günü 73,3 kg’dı. Geçen haftaya göre 0,4 kg gitmiş.
Ben de her gün sabah tartılıyorum. Arada dikkat etmiyorum.
olsin eksi eksidir, bence gayet guzel. Bence senin ki Arby's in odemidir. bir iki gune atarsin o odemi de :)

ben dun sabah hala 68.90 dum. dun dukan bira yaptim, bu sabahta normalde 7.30 da uyaniyorum geri yattim biraz daha odem gitsin diye bekledim 8.30 givi kalktim, oylece 68.20 yi gordum. Azicik az uyusam, azicik gec kapatsam hemen arti geliyorum ben

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 65.7
Fark -200
Çok dikkat edemedim diye böyle oldu😔
Yinede eksi cnm tbrkler
Kizlar Gunaydin,
bildirim yapayim hemen

gecen cuma 68.90
bugun 68.20
fark -700
bence pztsi eksimi iyi cevirmisim, umarimnyarin 67 yi gorurum :)
Tbrkler cnm eksi gelmis
aa cok guzel bu hafta veremiyorum diyordum bak ne guzel gitmis

olsun cnaim eksi eksidir, benimd egecen hafta oyleydi, onemli olan kaldigimiz yerden devam etmek :)
Evet cnm gitmiyor dedm ama bi hafta bazinca bakinca yinede eksi mutlu etti

MENUM (bugun hic olmadi biliyorm adet olamamam tatli krizlerim ve cuma diye kendmi ödüllendirdm güya :KK43:. )

9:00 1 bardak kahve, 1 kase tavukgögsü tatlisi

12:00 2dlm ekmek ile kasarli sucuklu tost

14:30 sütle kahve, yarm kase Yalanci tavukgögsü

17:30 2 kepce sehriye corbasi, 5tane mercimek köftesi, 3yk yogurt

19:00 1nugget, yarm tavukgögsü tatlisi

2.5lt su

Spor yapamadm tam yapacakken oglan uyandi bidaha da niyetine giremedm

Yinede eksi cnm tbrkler

Tbrkler cnm eksi gelmis

Evet cnm gitmiyor dedm ama bi hafta bazinca bakinca yinede eksi mutlu etti
ya ben dune kadar eksi gormedim bir gunde eksi 700 geldi 😅😅 zaten bana eski diyetisyenim gunluk bakma demisti o yuzden vucut kendini 1 hafta ancak ayarliyor demisti. Onemli olan haftalik vazda hala guzel eksiler goruyoeuz cok sukur 🙏🏼
MENUM (bugun hic olmadi biliyorm adet olamamam tatli krizlerim ve cuma diye kendmi ödüllendirdm güya :KK43:. )

9:00 1 bardak kahve, 1 kase tavukgögsü tatlisi

12:00 2dlm ekmek ile kasarli sucuklu tost

14:30 sütle kahve, yarm kase Yalanci tavukgögsü

17:30 2 kepce sehriye corbasi, 5tane mercimek köftesi, 3yk yogurt

19:00 1nugget, yarm tavukgögsü tatlisi

2.5lt su

Spor yapamadm tam yapacakken oglan uyandi bidaha da niyetine giremedm
hadi bugun cuma olur o kadar ama tatli yedigin icin yarin falan en azindan bol su ic, ekstra odem yapmasin vucudun :)

Kızlar tekrar merhaba bu sefer kesin başlıyorum bebiş olur belki diye umutluydum bu ay olmayınca en azından olana kadar sağlıklı beslenip aldığım kiloları vereyim diye 1-2 gündür daha çok dikkat ediyorum şu an canım nasıl abur cubur çekiyor ama yok yemeyeceğim dün 75,6 çıktım tartıda bugün ise 74,7 olarak devam ediyorum🙈

Menümü de paylaşayım pek olmadı ama önceki günleri düşününce tabi epey düzelttim inşallah buraya yazacağım için daha da iyi olacak😅

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, yarım porsiyon peynirli gözleme, 2-3 çatal krem peynir, 5-6 zeytin, 2 çk reçel, 2 tk nutella🙈 1 bardak sütlü filtre kahve
Ara
1 muz
Sütlü nescafe
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 6-7 yk patlıcan yemeği, 5-6 yk pirinç pilavı, yoğurtlu kereviz salatası

2 LT su

Kızlar tekrar merhaba bu sefer kesin başlıyorum bebiş olur belki diye umutluydum bu ay olmayınca en azından olana kadar sağlıklı beslenip aldığım kiloları vereyim diye 1-2 gündür daha çok dikkat ediyorum şu an canım nasıl abur cubur çekiyor ama yok yemeyeceğim dün 75,6 çıktım tartıda bugün ise 74,7 olarak devam ediyorum🙈
Sende biraz almissin cnm ayni kilolardayiz hadi yarisalim senlee kim önce 6lari görecek :halay:

MENUM

9:00 1 bardak kahve, 1 kare cikolata

12:00 2dlm cavdar ekmegi, 1tavada yumurta, domates, 1kk peynir,2 siyah zeytin

14:30 sütle kahve, yarim kandil simidi

17:30 2 kepce sehriye et suyu corbasi, 2tane mercimek köftesi, 1 köfte, 5yk firin sebze (karnibahar, havuc)

2.5lt su

3mil leslie

Aa neden öyle umutsuz konusuyorsun cnm sen ne kilolar vermissin görürsüm elbet 😍
Nasıl verdim acaba motivasyonum pek yok şimdi 2 gün diyet yapsam 3. Gün bozuyorum bakalım artık en azından abur cubur yemeyi kesip sağlıklı beslenmeye çalışacağım

İyi geceler arkadaşlar, dünkü ve bugünkü menümü yazayım.

Dün:
Kahvaltı: peynir, zeytin, 1 dilim ekmek, 1 avokado

Ara: çay, çiğ fındık ve kuru üzüm

Akşam: mercimek çorbası, salata

Spor: koşu bandında 1 saat yürüme ve koşu
Su: 2 litre

Bugün:
Kahvaltı: omlet, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal

Ara: kahve

Akşam: ızgara tavuk, salata, turşu, 1 parça ekmek

Spor: 8.000 adım
Su: 2,5 litre

Nasıl verdim acaba motivasyonum pek yok şimdi 2 gün diyet yapsam 3. Gün bozuyorum bakalım artık en azından abur cubur yemeyi kesip sağlıklı beslenmeye çalışacağım
Yaa öyle olunca zor oluyor gercekten cnm anliyorum seni. Bide buralarda artik yarisma yok motivasyon da bulamiyor insan malesef

X