Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Salı tartisi kendini kontrol etmek icindi. Grubun %50 si kendini kontrol edebiliyormus demekki. Onun dışında kaptanlara zorunlu zaten
İnşallah dediğiniz gibi olur canım.
Ay gelemedim gelemedim sürekli sol kulağım çınladı neden acep sibel_84 sibel_84 :ıslık:
Ama sağ kulapım daha çok çınladı canım kırmızı takımımın gülleri 🌹❤️❤️❤️ 15 sayfa geriden ve 136 bildirimle geliyorum tam delirmelik :confused::rolleyes:
Merak etmek de suç mu
Oy oy Allah ım korusun, şimdi iyidir inşaAllah 🤲🏼
Sağol canim
Hahahha deli kız ya 🤣🤣🤣

Hırçın ve tatlı 🥰🌹😘

Benim bunu çok yanlış anlamam 🫣 kşme el hareketi yapacak acaba diyorum 🤣🤣🤣

İyi be az otur aaaa beni mi buldu ip atlama heyecanın 😒

Herkesin dediğiyle gaza gelir oldu 🤣🤣

Bana kiraz sapı iyi geliyor canım ❤️

Ah bu anneler belki de kendimizi beğenmeyişlerimizin mimarları, 🙄
Kızıma yapuyor muyum acaba diye kendimi tartıyorum zaman zaman 🙏
Bu arada benim annem de lafı direk söyleemz de beni yarıf eder aslında biliyorum ama misal vererek konışır 🤣🤣🤣 kimisine de bakıyorsun şöyle yapıyor vveya kimisş de böyle kimisi dediği genelde karşısındaki kişi olıyor 🤣🤣🤣
Dün iyiydi güzeldi
Burdayım öğretmenim :KK3: abşmlere gittşm akşam döndüm süt pişir mayala bebeleri yıka okul kıyafetlerini ayarla sonra kaynanam geldi eşim sağolsun haber veröeden getirdi sinşr oldum bi önden arar insan neyse... Erkekler kapatılsın @dolar milyoneri bekarlık hakiki sultanlık bacım aman diyim 🙏

Gzüel menü canım çok beğendim ama meyveelrin ucu kaçmakla kaçmamak arasında kalmış 🙏

Salataların yanına bir kase çorba bence eski diyetisyenim yağ oranını düşürmek için bşr ay öyle ilerletmişti beni 🙏 afiyet eksi olsun canım ❤️

Çok güzel canım afiyet eksi olsun sporu da önümüz günlerde bekliyorum ❤️😘

Neyle olsun de bakem 🤣

Oyy Allah korumuş geçmiş olsun canım 🙏

Kuruyemiş ler kuzum kapalı avuc olacak tamam mı parmaklarımız kapanacak ❤️ afiyet bol eksi olsun çakime 💋

Afiyet eksi olsun canım 😘❤️
Tadelleyi de gördüm arada derede görmem sanma 😒

Hahaha bugün beni çok güldürdün 🤣🤣🤣

Hiç hem de hiç beğenmedim 🙄

Kuzum kuzum ekmekler ne ekmeği. Bir de akşam karbonhidrat olmuş şekhriye çorbası zaten ekmek başka çorba olsa da ekmek sayolıyor ya menülerde yani çorba varsa ekmek yok 🙏 salata ypgurt ekleyelim öpüyprum seni 😘

Oyy pandemide ne güzel ekmekler yapıyordum kocaman ekmek çıkar çıkmaz yiyorduk 🤣

Tablo gibi menü bak bak maşallah de 🎉😍🧿

Sendeki bu ufak şeyler başkasına değil ama sana ödem yapar asyam 🙏 bizim metabolizmamız azıcık gıcık yarın klasik asya menüsü iaterim 😘

Kendimi ve sözünü hatırlatıp seni öpüyorum 🥰😘
İyi ol da canım. Girer bir ceeee edersin diye düşündüm. Demek ki çok yoğundu.
İyi geceler herkese 🙏🏻🌸
LenaG LenaG @Boncuk2307
sibel_84 sibel_84

Kahvaltı 14.00
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Çörekotlu kefir
1tk reçel

17.00 ara öğün
Kahve 2 kare bitter çikolata

20.00 akşam
Kebap
Mevsim salatası
1 dilim ekmek

2.5 lt su
Hareket yok
Afiyet olsun canım
Salep olmasa çayla eşlik etsem de ne güzel olurdu canım gerisş mükemmel adım sayını da gördüm süper 🥳

Reçel mayonez olmamalı canım illa istiyorsan pekmez veya bal bir tatlı kaşıgı. Birde kaşar peynirş her gün olmasın olur mu akşam menin süper bol eksi olsun 😘

Canıımm çok ucuza mutfak tartıları satılıyor malum sitede trend diyşm sen anla. Ben kullanıyorum çok memnunum incecik ekmwk diyprsun bir bakıyorum 40 gr cıkıyor aman diyim sen de al 🙏

Kız sen ne taraftasın aaaa 🙄

Oy oy anlattım canlarım yengeme yeşil mancar yemeği pişirttim menüm temiz spor yok bolca iş güç var. Eve gelince de ben çocukları yıkayyaım sütü pişireyim diye başı kesik tavuk gibi o tarafa bu tarafa uğraşırken eşimin habersizce kv ile gelmesi 🙄 yatak falan yaptım amaann düşüncesiz insanlar ile geçinmek çok zor

Menün erlenden bitmiş ablam pilav hiç gözüme batmadı yürüyüş zaten süperdi 🥳 bol eksi olsun 🙏

Ellerine sağlık kaptanım hem zihnin hem bedenin yoruluyor teşekkür ederiz canımızsın 🥰😘

Ya ne demek niye mi yazdın hep yaz lütfen yaz 🥳
Senden şevklenen bri daha yapmaya başlar süper olır 🎉

Hey Allahım kayınbaban da olsa öz baban da olsa birdaha uanımda bu muhabbeyleri yapmauın hiç sevmem diye net ol canım. Yaşlarına göre de konışmayı bilsinler.

Takımıma nasıl kişileri almışım yaaa böyle bilinçli oy ooyy bu sadeve bir tanesi sibel_84 sibel_84 daha bu şekil 14 gülüm daha var 🥳
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Öpem seni rüyanda beni gör 😘:rolleyes::KK8::KK60:

Portakal suyu nooo onun yerine bir adet portakal canımcım ❤️ bir bardak portakal suyu için en az 2.5 portakalın sadece suyunu içip şekerli kısmını yani posasını lifini almıyorsun 🙏
Menünün kalanı süper ekai olsun çiçeğime 😘

Niye tek öğün canımcım yazmış mıudın?
Menün sporun suyun harika 🥳🎉

Bana sadece sabahın peunirleri fazla geldi canım gerisş gayet dengeli 😘

Takımıma bak beee 🧿

Harika menü canım saeidece aporu arttırırsak muhtişim olacak 😍😘

🥳🥳🥳🥳Canımsın kız 😘

Fezammm emeklerinin karşılığınj al inşallah 🙏
Afiyet eksi olsun 😘
Sabırlar diliyorum sana. Kapatılsın hem de topltan kapatılsın
Dengem bozuldu akşam yemek sonrası biraz uyudum simdide uyku tutmadı menümü yazayım
Sabah
2 parça krep arası kaşar
3 zeytin
Ara
Cennet hurmasi 1 adet
2 ceviz
Akşam
1 kase çorba
Fırında sebze kızartması yogurtlu
Şu 2.litre ancak oldu
Spor 15 dkk lesli
5.bin adım pazara git gel
Evde bütün gün koşturmaca
sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG @Boncuk2307
Kızartma fırında imiş CIS yok. Tebrikler canım.

Kızlar bugün modum inanılmaz düşüktü canım da çok sıkkındı, hevesle gittiğim bir misafirlikte bir aile büyüğümüz eşime ikinciyi al tarzı bir şaka yaptı; benim de ne mod kaldı ne bir şey. Açıkçası diyet de spor da yapmadım canım sıkıldı. Bugün beni affedin lütfen , kırgınım … yemek de inanın o sinirle ne yedim ne yaptım hiç hatırlamıyorum bile 😣😣
Ilkel erkek muhabbeti🤬 onemli olan eşinin tepkisi diyeceğim de espri sanilarak söylenmiş bir söze gulsem mi diye düşünup gulumseyebilir . bir de o anlik kıskanılmak onu onere eder. Bunu önce eşinle konuş bu espirilerden hoşlanmadığıni sonra diger kisi ile araniza mesafe koymaya çalışin. Yani kadinlar müsluman namuslu oldugu icin bu toplumda psikolojik siddet görüyor 😡 " Allah yeter ki insani dinden imandan ayirmasin artik kadini erkegi yok ikinciyi ücuncuyu getirmek icin 😁 " gibi edepsiz sozleri hak ediyorlar. Ortaya bomba bırakip cayini icecen:kahve: , onlar da hakkaten ya acaba karim beni aldatir mi dusunup dursunlar😆 iste prenses seviyemiz bozulmasin diye birilerinden uzak duruyos

Hahahha deli kız ya 🤣🤣🤣

Hırçın ve tatlı 🥰🌹😘

Benim bunu çok yanlış anlamam 🫣 kşme el hareketi yapacak acaba diyorum 🤣🤣🤣

İyi be az otur aaaa beni mi buldu ip atlama heyecanın 😒

Herkesin dediğiyle gaza gelir oldu 🤣🤣

Bana kiraz sapı iyi geliyor canım ❤️

Ah bu anneler belki de kendimizi beğenmeyişlerimizin mimarları, 🙄
Kızıma yapuyor muyum acaba diye kendimi tartıyorum zaman zaman 🙏
Bu arada benim annem de lafı direk söyleemz de beni yarıf eder aslında biliyorum ama misal vererek konışır 🤣🤣🤣 kimisine de bakıyorsun şöyle yapıyor vveya kimisş de böyle kimisi dediği genelde karşısındaki kişi olıyor 🤣🤣🤣
😆 senden yabanci biri gibi bahsedip lafini soylemek :KK70:peki demiyor musun anne o verdigin eşgale bir tek ben uyuyorum diye:KK70:

Burdayım öğretmenim :KK3: abşmlere gittşm akşam döndüm süt pişir mayala bebeleri yıka okul kıyafetlerini ayarla sonra kaynanam geldi eşim sağolsun haber veröeden getirdi sinşr oldum bi önden arar insan neyse... Erkekler kapatılsın @dolar milyoneri bekarlık hakiki sultanlık bacım aman diyim 🙏

Gzüel menü canım çok beğendim ama meyveelrin ucu kaçmakla kaçmamak arasında kalmış 🙏

Salataların yanına bir kase çorba bence eski diyetisyenim yağ oranını düşürmek için bşr ay öyle ilerletmişti beni 🙏 afiyet eksi olsun canım ❤️

Çok güzel canım afiyet eksi olsun sporu da önümüz günlerde bekliyorum ❤️😘

Neyle olsun de bakem 🤣

Oyy Allah korumuş geçmiş olsun canım 🙏

Kuruyemiş ler kuzum kapalı avuc olacak tamam mı parmaklarımız kapanacak ❤️ afiyet bol eksi olsun çakime 💋

Afiyet eksi olsun canım 😘❤️
Tadelleyi de gördüm arada derede görmem sanma 😒

Hahaha bugün beni çok güldürdün 🤣🤣🤣

Hiç hem de hiç beğenmedim 🙄

Kuzum kuzum ekmekler ne ekmeği. Bir de akşam karbonhidrat olmuş şekhriye çorbası zaten ekmek başka çorba olsa da ekmek sayolıyor ya menülerde yani çorba varsa ekmek yok 🙏 salata ypgurt ekleyelim öpüyprum seni 😘

Oyy pandemide ne güzel ekmekler yapıyordum kocaman ekmek çıkar çıkmaz yiyorduk 🤣

Tablo gibi menü bak bak maşallah de 🎉😍🧿

Sendeki bu ufak şeyler başkasına değil ama sana ödem yapar asyam 🙏 bizim metabolizmamız azıcık gıcık yarın klasik asya menüsü iaterim 😘

Kendimi ve sözünü hatırlatıp seni öpüyorum 🥰😘
Azıcık bana da öyle geldi meyveler. Birazcık pazar modundan dolayı oldu. :KK43: Bugün temiz besleneceğim akşam yemeğini hazırladım götürüyorum. Öğleleri zaten kontrollü oluyor. 😘

Günaydın canım kızlar bol sporlu az kalorili bir hafta geçirelim inşaallah 😍😍
17319059910008388848533193175722.jpg

Salep olmasa çayla eşlik etsem de ne güzel olurdu canım gerisş mükemmel adım sayını da gördüm süper 🥳

Reçel mayonez olmamalı canım illa istiyorsan pekmez veya bal bir tatlı kaşıgı. Birde kaşar peynirş her gün olmasın olur mu akşam menin süper bol eksi olsun 😘

Canıımm çok ucuza mutfak tartıları satılıyor malum sitede trend diyşm sen anla. Ben kullanıyorum çok memnunum incecik ekmwk diyprsun bir bakıyorum 40 gr cıkıyor aman diyim sen de al 🙏

Oy oy anlattım canlarım yengeme yeşil mancar yemeği pişirttim menüm temiz spor yok bolca iş güç var. Eve gelince de ben çocukları yıkayyaım sütü pişireyim diye başı kesik tavuk gibi o tarafa bu tarafa uğraşırken eşimin habersizce kv ile gelmesi 🙄 yatak falan yaptım amaann düşüncesiz insanlar ile geçinmek çok zor

Menün erlenden bitmiş ablam pilav hiç gözüme batmadı yürüyüş zaten süperdi 🥳 bol eksi olsun 🙏

Ellerine sağlık kaptanım hem zihnin hem bedenin yoruluyor teşekkür ederiz canımızsın 🥰😘

Hey Allahım kayınbaban da olsa öz baban da olsa birdaha uanımda bu muhabbeyleri yapmauın hiç sevmem diye net ol canım. Yaşlarına göre de konışmayı bilsinler.

Takımıma nasıl kişileri almışım yaaa böyle bilinçli oy ooyy bu sadeve bir tanesi sibel_84 sibel_84 daha bu şekil 14 gülüm daha var 🥳
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Portakal suyu nooo onun yerine bir adet portakal canımcım ❤️ bir bardak portakal suyu için en az 2.5 portakalın sadece suyunu içip şekerli kısmını yani posasını lifini almıyorsun 🙏

Takımıma bak beee 🧿

🥳🥳🥳🥳Canımsın kız 😘

Afiyet eksi olsun 😘
Tartım vardı bozdum:KK43:tekrar bı bakiyim bazen sağlıklı diye porsiyonları fazla kaçırıyoruz

Hayrolsun
Allah muhabbet versin aranıza🤲🏼🤲🏼

Rabbim hanene huzur dirlik muhabbet versin canım 🤲🏻❤️

Canımcım hazırlıkta da tartı bildirimi isteriz amaaa 🥰

Tamam canım Allah kalbinize ferahlık versin 🙏

Mmm sushiii afiyet olsun çok severiiimmm 😋😋

Ben de ben deee hıçkırık tutuyor beni sıvıyla yemezsem 🤭

Annem fiziken beni çok överdi ama şey derdi mesela kızım çok güzeldir ama çok dağınıktır,başına buyruktur,gezmeyi sever bilmem ki nasıl ev döndürecek olur galiba hep benimle kalacak 😂 Sonra da nazar değmesin diye kötülüyorum derdi (kuzum anacım )

O konuda zor durumdayım queenim yaa :KK14:

Afiyet olsun güzel,sade bir menü olmuş ❤️
Allah razi olsun. Amin kızlar 🙏

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Takımıma bak beee 🧿

🥳🥳🥳🥳Canımsın kız 😘

Afiyet eksi olsun 😘
Teşekkürler kaptanim. Receller pazar kahvaltısı icin . Hafta ici veya cunartesi yemiyorum. Mayonez hesapta yoktu. Kabaktaki o hafif tadi bastirmak icin tursu mayonez vs ekledim.
Kasar konusunda haklisin.biraz ketodan kalma yagli peynir aliskanligim var ama artik meyve yiyorum ve keto yapmiyorum. Bugün de yulaf kepekli sandvici kasarli yiyim bi 🥴 beyaz peynirli ekşi geliyor bana:cry:

X