-
- Konu Sahibi Handandandan
- #451.181
İnşallah canım,bırakmadan aslında 2 ayda hallederim ama sürekli birşey çıkıyorSikma canini basladin sonucta gidicek kilolar yeterki pes etme canim
Offo çay saati bitiryor biziDün menü veremedim
Sabah 12gbi
Menemen ve maalesef bal kaymak ekmek yedim
Akşam bulgur köfte ve yoğurt çorba yedim 1er kase kadar
Cay saati bisküvisi yapmasam olmuyor sanki
Çok güzel canım tebrik ederimGeçen hafta 66.2
Bu hafta 65.9
Fark -300
Sevineceğim tek taraf 65 leri görmek uzun zamandır görmüyordum.
Şuan çok kasma kendini, kotuysen de al ilacı yapacak birşey yok canım, çok zor bulantıgünaydın kızlar
yazdım sanmıştım ama yazmamışım
geçen hafta 67
bugün 68
artı 1 olmuşum maalesef
açıkçası hiç dikkat etmedim. midem çok bulanıyor ve birtek karbonhidrat ve maalesef beyaz ekmek bastirıyor ve yiyorum ne yalan söyleyim. almamak için çok direniyorum ama galiba bulantı hapını alcam. hiç iyi değilim çünkü. hayat kalitem çok düştü
dünyam kararıyor resmen. çok fenayım. alıcam sanırım. ama sadece bulantı da değil. sürekli uyku bitkinlik. takviye aldım hamileler için ama yutamıyorum ki bulantıdanŞuan çok kasma kendini, kotuysen de al ilacı yapacak birşey yok canım, çok zor bulantı
Tebrikler cnm keske bende görsem 65lerii biranönceGeçen hafta 66.2
Bu hafta 65.9
Fark -300
Allah kolaylik versin deniz kiloyu halledersn bence su bulantilarn gecse, neden direniyorsn hapi almamakta icerigi mi skntili ?günaydın kızlar
geçen hafta 67
bugün 68
artı 1 olmuşum maalesef
açıkçası hiç dikkat etmedim. midem çok bulanıyor ve birtek karbonhidrat ve maalesef beyaz ekmek bastirıyor ve yiyorum ne yalan söyleyim. almamak için çok direniyorum ama galiba bulantı hapını alcam. hiç iyi değilim çünkü. hayat kalitem çok düştü
sanırım ilaç kullanmaya karşı olan önyargımdanAllah kolaylik versin deniz kiloyu halledersn bence su bulantilarn gecse, neden direniyorsn hapi almamakta icerigi mi skntili ?
Bugünü unut ve yarın tekrarlamaKızlar bugün 3 öğün yedim denebilir sabah yumurta ve peynir öğle ve akşam simit yarım daha yedim. Bi peynir daha
Cay saati deüf cok kötü geçti bugün özür dilerim
Bu anı duygu değişimindendir canım hormonlar devrede malum, biraz rahat bırak kendini, bunun geçici bir süreç olduğunu unutmadünyam kararıyor resmen. çok fenayım. alıcam sanırım. ama sadece bulantı da değil. sürekli uyku bitkinlik. takviye aldım hamileler için ama yutamıyorum ki bulantıdan
Güzel menü canım afiyet olsunDünkü menüm:
8:30 Kahvaltı: 1 yumurta ile omlet, peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
12:00 yarım kase yayla çorbası
13:00 çay, 2 ceviz, 2 incir
15:30 kahve
19:30 yarım lahmacun ve yarım ayran
Bence çok fazla değil yediklerin ama çok geç saatte yiyorsun. Biraz daha erkene alsan daha iyi kilo verebilirsin. Ben de tam uymuyorum aslında, tam diyet modunda olsam haftada 1,5-2 kilo verebilirdim. Ama ben kendimi çok sıkmak da istemiyorum, hem pastam dursun hem karnım doysun modundayım. Bir diyet moduna girebilsem keşke.Kizlar selam,
Dun asiri yogundu. Aksamda bi arkadasimiza davetliydik. Bugun de hava guzeldi arabayla cikalim biraz gitmedigimiz yerlere gidip gezelim dedik. Sabah 9 da ciktik evden aksam 18.30 a kadar Hollanda icinde farkli farkli sehirlere ugrayarak gezdik. Dun menu yazamamistim simdi ikisini birden yazayim
11mart cuma
10.00 1 kahve
12.30 1 elma 1 kase yogurt 10 badem uzerine tarcin
arada kiraz sapi cayi
16.00 2 hurma 5 badem 1 kahve
19.30 5 tavuk kanat 2 parca et sis 1 minik kofte yarim parca biftek 1 yk humus 1 tk peybirli pesto 1 dilim ekmek
20.30 1 dilim unsuz sekersiz kek
arada sekersiz cay
1 fincna beyaz cay
su 3lt
spor yok 3238 adim sadece
12 mart cumartesi
10.00 1 kahve
11.00 2 tane yarim krep biri mantarli peynirli digeri duz krep uzerine 1 tk cikolata sosu 1 yk da cirpilmis kaymak (whipped cream) vardi
yaninda 1 sekersiz cay
1 nane cayi
arada kahve
19.45 1 orta boy italyan pizzada 6 dilim yedim uzerinde peynir, parca tavuk, domates zeytin mantar falan vardi (yufka inceliginde olanlardan)
su 3lt
spor 11.485 adim
bugun farkindayim asiri karbonhidratli bir menu oldu ve miktarlarda biraz fazlaca gibi oldu. Ama bugun diyet liste degisim gunumdu. 1 gun serbest yapayim dedim. Yarindan itibaren sıkı sekilde listeme devam edicem. Yarindan sonra haftaya kadar kacamak gormeyeceksiniz. Liste neyse o.
ya oyle yaptim bende en sonunda. Bugun esimlede ciktik gezdik epey, yediklerimede pek dikkat etmedim. birmac gun biraz esnetmek iyi geldi. Cikip gezmek de oyle. Yarin yeniden baslamak icon motivasyonum geri geldi. Kendimi de cok cok cok daha iyi hissediyorum. Sonsuz sukurler olsunKendini daha iyi hissetmene sevindim, kendini kötü hissedersen dışarı çık, kahve iç, olmadı diyete ara ver. Sağlığın kendini iyi hissetmen daha önemli.
canim masallah, bence basladigindan beri menulerin cok guzellesti ve cok iyi gidiyoraun. 1 dilim pastaya ragmen -500 gram cok cok iyi. Tebrik ederim.Günün ilk bildirimini yapayım,
Geçen Hafta Cuma: 74,4
Bugün : 73,9
Fark: 0,5 kg
Dün oğlumun doğum günüydü, 1 dilim pasta yedim
Dünkü menüm:
8:30 Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
13:30 yarım kase yayla çorbası
15:00 kahve
18:00 5-6 kaşık bol sebzeli makarna, 1 bardak ayran
20:00 1 dilim pasta
Spor: 6 bin adım
Su 2,5 litre
yaa cok haklisin, her ne kadar sanki diyeto baltalamakmis gibi gozuksede birkacgun esnetmek iyi hissettirdi. Kendime geldim. Bugunde ciktik gezdik yediklerimde de kendimi serbest biraktim. Cok daha iyi hissediyorum.ben sadece şunu söyleyebilirim dünya hassas kalpler için yoğunluğu çok ağır bir yer canım. bu kadar şeyi görüp duyup okuyup etkilenmemek mümkün değil.
bununla birlikte ben de bir rutine girdiğimde bunalıyorum bir süre sonra ve o döngüyü bir şekilde kırmam rutinin dışına çıkmam gerekiyor.
sonra tekrar devam ediyorum
diyet süreci sıkı ve monoton bir süreç aslında arada ruha es vermek gerekebilliyor. en azından benim gibi monotonluğun ruhunu boğduğu bir insansan böyle olması olası
canim cok tebrik ederim 75 in altina dusmusun cok guzellGünaydin kizlar bu hafta cok iyi eksim cok mutluyum
Gecen cuma: 76.6
Bu hafta: 74.9
Fark: -1.7 kg
Eki Görüntüle 3023306
ya bende artik her hafta olmasada 2 haftada 3 haftada 1 yapicam sanirim. Yani gercekten xok kotu oldum.Dilerim ki bir daha ne ben ne de hic kimse boyle hissetmez. Cok kotuydu, sukir daha iyiyim. 4 gundur biraz daha serbest yiyordum bugun komple serbest biraktim kendimi ahahah. Ama motivasyonum geri geldi boyle yapinca. Yarin tam gaz devam :)Canım çok üzüldüm, bence hepsi olabilir yani sen çok iyi bir diyet süreci geciriyorsun ama birden kısmak seni bu şekilde etkilemiş olabilir, ben kilo verdiğim zaman haftada bir gün oddul yapıyordum o beni mutlu ediyordu, biraz kendine zaman ayirabilsen toparlarsin...hmm belki de dönem dönem hepimize olan birşey bu bazen hayatı sorgulariz ya onun gibi olabilir
Insallah bir sey cikmaz canim. Bu arafa covid asisi pek cok kisinin reglinde 3-4 gun kaymaya sebep olmus, ben hep 31-32 gunde bir oldugum icin benimki etkilendi mi bilemiyorumKızlar günaydın, bu hafta kötü gecirdim gelemedim, zaten reglim de gecikti felaket siskinligim var, korkuyorum da inşallah birşey çıkmaz neyse kilomu paylaşıp bu hafta diyete başlıyorum
Bu sabah:67.3
evet canim 68.90 yazacaktim, yanlis yazmisim. Ya evet bazi haftalar boyle oluyor, haftaya cok guzel gececek inaniyorumCanim nerde yanls yazdin ama az verdign icin aciklama yaptigna göre 68.9 yazcaktn sanrm. Dedign gbi her hafta bir olmuyor bende gecen hafta sadece -200gr vermistm dikkat etmeme ragmen ama bu hafta -1.7kg gitti seninde haftaxa cok güzel eksi gelr insallah canim
eve buskivi alma artik canim, cunku yiyorsunDün menü veremedim
Sabah 12gbi
Menemen ve maalesef bal kaymak ekmek yedim
Akşam bulgur köfte ve yoğurt çorba yedim 1er kase kadar
Cay saati bisküvisi yapmasam olmuyor sanki
canim bu hafta benimde oyle, bende 68 i gordugum icin sevindim sadece senin gibi :) moral bozmak yok, haftaya cok daha guzel gidecek ikimizden de eminim ben :)Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.9
Fark -300
canim doktorun verdiyse direnme. Ben de senin gibiyim ilac almamak da direnenlerden. Ama bazen almadiginda yasadiklarin, belki o yan etkiden daha kotu etkiliyor vucudunu, o yuzden bence ilaca bir sans ver derim.günaydın kızlar
geçen hafta 67
bugün 68
artı 1 olmuşum maalesef
Canim cok teskkur ederim. Tamamen gecti diyemem ama %95 daha iyiyim diyebilirim. Kalan yuzde 5 icinde kendime iyi davraniyorum. Kendimi yormamaya calisiyorumahhh canım yaaa, ülke olarak o kadar ağır şeyler yaşıyoruz ki ne yazık ki ruhsal olarak etkilenmemek için taş olmakk gerekiyor
araştırmaların da gösteriyor ki diyet süreci de etkiledi demek ki seni, inşallah arkadaşının verdiği şey şifa olur sana
çok çok çok geçmiş olsun tez zamanda toparlanırsın inşallah
hadi dun dundur, bugun bugundur. Bugun bende cok kotu beslendim ama bilincli olarak yaptim bunu. Yarin yenk bir gun :) yarin yuzde yuz listeme uyucam :)Kızlar bugün 3 öğün yedim denebilir sabah yumurta ve peynir öğle ve akşam simit yarım daha yedim. Bi peynir daha
Cay saati deüf cok kötü geçti bugün özür dilerim
al canim bence ilacini yazil sana dadünyam kararıyor resmen. çok fenayım. alıcam sanırım. ama sadece bulantı da değil. sürekli uyku bitkinlik. takviye aldım hamileler için ama yutamıyorum ki bulantıdan
supersin canimSpor da tamam 60 dk Eki Görüntüle 3023848
canim yine cok guzel menu olmus. Kesinlikle karsiligini alacaksin bunlarinDünkü menüm:
8:30 Kahvaltı: 1 yumurta ile omlet, peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
12:00 yarım kase yayla çorbası
13:00 çay, 2 ceviz, 2 incir
15:30 kahve
19:30 yarım lahmacun ve yarım ayran
canim benim yavas yavas. Bak ben hizli basladim sonra hic beklemedigim sekilde alt ust oldum birden. Yavas gitsin ama sen de yipranma bu surecte. Onemli olan dogru yonde ilerliyor muyuz.Bence çok fazla değil yediklerin ama çok geç saatte yiyorsun. Biraz daha erkene alsan daha iyi kilo verebilirsin. Ben de tam uymuyorum aslında, tam diyet modunda olsam haftada 1,5-2 kilo verebilirdim. Ama ben kendimi çok sıkmak da istemiyorum, hem pastam dursun hem karnım doysun modundayım. Bir diyet moduna girebilsem keşke.
bence yine de guzel gun olmus afiyet olsunBugün yine kuralların olmadığı bir menüm oldu.
10:00 kahvaltı: Bir yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek ve çay.
12:00 çay, çok az kuru üzüm ve çiğ fındık 5-6 adet
14:00 kahve
17:30 yarım patatesten kumpir kendim yaptım.
Spor eşimle dışarıda yürüdük kaç adım bilmiyorum
Su: 2 litre
Haklısın canım, çok katı diyetlerde bıkkınlık geliyor, zaten acelemiz yok. Yarım kilo bile farkediyor gerçekten. Pazartesi 73,5 altına inmeyi hedefliyorum. Olursa motivasyon için iyi olur.canim benim yavas yavas. Bak ben hizli basladim sonra hic beklemedigim sekilde alt ust oldum birden. Yavas gitsin ama sen de yipranma bu surecte. Onemli olan dogru yonde ilerliyor muyuz.
Yaa yemek saati konusunda cok haklisin ama inan elimden geleni yapiyorum erkene alabilmek icin. Bugun geziyorduk eve geldik, birkac isimiz vardi onu halledelim derken saat gecikti yine. Hafta icinde esim mesaiye kaliyor hep ondan gecikiyorum cogu zaman. Ama kesinlikle sana katiliyorum. Azicik duzenli erken kapatsam cok fark edecek eminim.
bence yine de guzel gun olmus afiyet olsun
Insallah gonlucne olur canim.Haklısın canım, çok katı diyetlerde bıkkınlık geliyor, zaten acelemiz yok. Yarım kilo bile farkediyor gerçekten. Pazartesi 73,5 altına inmeyi hedefliyorum. Olursa motivasyon için iyi olur.
Gezerken normal bence, çok fazla değil yediklerin yürümüşsün de. Alsan da önemli değil, yine verirsin.Insallah gonlucne olur canim.
Ben bugunku yediklerimden sonra pztesine arti olmasam diye bakiyorum sadece ahahah
Sağol cnm. Sende görürsün inşallah. Biraz azim lazım.Tebrikler cnm keske bende görsem 65lerii biranönce
Allah kolaylik versin deniz kiloyu halledersn bence su bulantilarn gecse, neden direniyorsn hapi almamakta icerigi mi skntili ?
Ben uzun zamandır 65 leri görmemiştim. Bana moral oldu açıkçası. Seni de tebrik ediyorum cnm. 68 leri görmen senin için de motive olmuştur. Ama psikolojik açıdan kendini çok sıkma, sorunlar insanin hayat kalitesini düşürüyor.ya oyle yaptim bende en sonunda. Bugun esimlede ciktik gezdik epey, yediklerimede pek dikkat etmedim. birmac gun biraz esnetmek iyi geldi. Cikip gezmek de oyle. Yarin yeniden baslamak icon motivasyonum geri geldi. Kendimi de cok cok cok daha iyi hissediyorum. Sonsuz sukurler olsun
canim masallah, bence basladigindan beri menulerin cok guzellesti ve cok iyi gidiyoraun. 1 dilim pastaya ragmen -500 gram cok cok iyi. Tebrik ederim.
yaa cok haklisin, her ne kadar sanki diyeto baltalamakmis gibi gozuksede birkacgun esnetmek iyi hissettirdi. Kendime geldim. Bugunde ciktik gezdik yediklerimde de kendimi serbest biraktim. Cok daha iyi hissediyorum.
canim cok tebrik ederim 75 in altina dusmusun cok guzell
ya bende artik her hafta olmasada 2 haftada 3 haftada 1 yapicam sanirim. Yani gercekten xok kotu oldum.Dilerim ki bir daha ne ben ne de hic kimse boyle hissetmez. Cok kotuydu, sukir daha iyiyim. 4 gundur biraz daha serbest yiyordum bugun komple serbest biraktim kendimi ahahah. Ama motivasyonum geri geldi boyle yapinca. Yarin tam gaz devam :)
Insallah bir sey cikmaz canim. Bu arafa covid asisi pek cok kisinin reglinde 3-4 gun kaymaya sebep olmus, ben hep 31-32 gunde bir oldugum icin benimki etkilendi mi bilemiyorumama duzenli olan arkadaslarimsa boyle olmus. Internettede bununla ilgili yazilar okudum. Belki ondandir seninki de.
Diyet icinde artik donuyorsun, onemli olan bu. Kaldigimiz yerden devam etmek
evet canim 68.90 yazacaktim, yanlis yazmisim. Ya evet bazi haftalar boyle oluyor, haftaya cok guzel gececek inaniyorum
eve buskivi alma artik canim, cunku yiyorsun
canim bu hafta benimde oyle, bende 68 i gordugum icin sevindim sadece senin gibi :) moral bozmak yok, haftaya cok daha guzel gidecek ikimizden de eminim ben :)
canim doktorun verdiyse direnme. Ben de senin gibiyim ilac almamak da direnenlerden. Ama bazen almadiginda yasadiklarin, belki o yan etkiden daha kotu etkiliyor vucudunu, o yuzden bence ilaca bir sans ver derim.
Canim cok teskkur ederim. Tamamen gecti diyemem ama %95 daha iyiyim diyebilirim. Kalan yuzde 5 icinde kendime iyi davraniyorum. Kendimi yormamaya calisiyorum
hadi dun dundur, bugun bugundur. Bugun bende cok kotu beslendim ama bilincli olarak yaptim bunu. Yarin yenk bir gun :) yarin yuzde yuz listeme uyucam :)
al canim bence ilacini yazil sana da
supersin canim
canim yine cok guzel menu olmus. Kesinlikle karsiligini alacaksin bunlarin
Hayati kendine zindan etmeye degermi kiz tamam bende her ufak sede ilac kullanmaya karsiyim ama senin durumun farkli bence kullan belki baslamissindir bilesanırım ilaç kullanmaya karşı olan önyargımdan
Evet darisi 70altina dusmeye insallah ramazana kadar 71leri görürm insallahya oyle yaptim bende en sonunda. Bugun esimlede ciktik gezdik epey, yediklerimede pek dikkat etmedim. birmac gun biraz esnetmek iyi geldi. Cikip gezmek de oyle. Yarin yeniden baslamak icon motivasyonum geri geldi. Kendimi de cok cok cok daha iyi hissediyorum. Sonsuz sukurler olsun
canim masallah, bence basladigindan beri menulerin cok guzellesti ve cok iyi gidiyoraun. 1 dilim pastaya ragmen -500 gram cok cok iyi. Tebrik ederim.
yaa cok haklisin, her ne kadar sanki diyeto baltalamakmis gibi gozuksede birkacgun esnetmek iyi hissettirdi. Kendime geldim. Bugunde ciktik gezdik yediklerimde de kendimi serbest biraktim. Cok daha iyi hissediyorum.
canim cok tebrik ederim 75 in altina dusmusun cok guzell
ya bende artik her hafta olmasada 2 haftada 3 haftada 1 yapicam sanirim. Yani gercekten xok kotu oldum.Dilerim ki bir daha ne ben ne de hic kimse boyle hissetmez. Cok kotuydu, sukir daha iyiyim. 4 gundur biraz daha serbest yiyordum bugun komple serbest biraktim kendimi ahahah. Ama motivasyonum geri geldi boyle yapinca. Yarin tam gaz devam :)
Insallah bir sey cikmaz canim. Bu arafa covid asisi pek cok kisinin reglinde 3-4 gun kaymaya sebep olmus, ben hep 31-32 gunde bir oldugum icin benimki etkilendi mi bilemiyorumama duzenli olan arkadaslarimsa boyle olmus. Internettede bununla ilgili yazilar okudum. Belki ondandir seninki de.
Diyet icinde artik donuyorsun, onemli olan bu. Kaldigimiz yerden devam etmek
evet canim 68.90 yazacaktim, yanlis yazmisim. Ya evet bazi haftalar boyle oluyor, haftaya cok guzel gececek inaniyorum
eve buskivi alma artik canim, cunku yiyorsun
canim bu hafta benimde oyle, bende 68 i gordugum icin sevindim sadece senin gibi :) moral bozmak yok, haftaya cok daha guzel gidecek ikimizden de eminim ben :)
canim doktorun verdiyse direnme. Ben de senin gibiyim ilac almamak da direnenlerden. Ama bazen almadiginda yasadiklarin, belki o yan etkiden daha kotu etkiliyor vucudunu, o yuzden bence ilaca bir sans ver derim.
Canim cok teskkur ederim. Tamamen gecti diyemem ama %95 daha iyiyim diyebilirim. Kalan yuzde 5 icinde kendime iyi davraniyorum. Kendimi yormamaya calisiyorum
hadi dun dundur, bugun bugundur. Bugun bende cok kotu beslendim ama bilincli olarak yaptim bunu. Yarin yenk bir gun :) yarin yuzde yuz listeme uyucam :)
al canim bence ilacini yazil sana da
supersin canim
canim yine cok guzel menu olmus. Kesinlikle karsiligini alacaksin bunlarin