- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #451.201
Insallah canim bu defa motivasyonum yuksek azimliyim insallah vericemSağol cnm. Sende görürsün inşallah. Biraz azim lazım.
Ben inanıyorum yaparsın sen, daha önce yaptın şimdi alasını yaparsın
bende oyle dedim, obemli an dengeli bir sekild evermek, bu uzin bir surec, zihnenden yipranmadna yapmak lazim :) dun gezmek o gemekleri yemek iyi geldi. Bugun kaldigimiz yerden devamGezerken normal bence, çok fazla değil yediklerin yürümüşsün de. Alsan da önemli değil, yine verirsin.
cok sevindkm canim ben de 4 senedir 70 in ustundeydim 3 sene once bi burada kilo verip 66 ya kadar dusmustum ama korumaya gecemeden hemen geri almistim o zaman. O yuzden 70 in altinda gordugum her yeni sayi beni mutlu ediyor :)Ben uzun zamandır 65 leri görmemiştim. Bana moral oldu açıkçası. Seni de tebrik ediyorum cnm. 68 leri görmen senin için de motive olmuştur. Ama psikolojik açıdan kendini çok sıkma, sorunlar insanin hayat kalitesini düşürüyor.
Çok sevindim adına canım.bende oyle dedim, obemli an dengeli bir sekild evermek, bu uzin bir surec, zihnenden yipranmadna yapmak lazim :) dun gezmek o gemekleri yemek iyi geldi. Bugun kaldigimiz yerden devam
cok sevindkm canim ben de 4 senedir 70 in ustundeydim 3 sene once bi burada kilo verip 66 ya kadar dusmustum ama korumaya gecemeden hemen geri almistim o zaman. O yuzden 70 in altinda gordugum her yeni sayi beni mutlu ediyor :)
İnşallah cnm istersen yapamicagin hiç bişey yok.Insallah canim bu defa motivasyonum yuksek azimliyim insallah vericemsenin hedefn kacti
Benm 65 öncelikle canim sonra 62 zorlamayi dusunuyorum insallahİnşallah cnm istersen yapamicagin hiç bişey yok.
Benim hedefim 62 cnm.
Senin kaç?
Bunu bende merak ediyorm acikcasi varmi kullanan kizlar ise yariyormugünaydın kızlar
menü yazmıyorum spor ve tartı paylaşımı yapmıyorum diye diyeti bıraktım sanmayın sadece tartıya takıldıkça moralim bozulduğu için tartılmayı bıraktım
ama spora ve sağlıklı beslenmeye devam ediyorum
benim size bir sorum olacak dukan birası kullanan oldu mu aranızda
işe yarıyor mu acaba?
ben bugün başladım canım, tadı da soğukken fena değil hani faydası yoksa bile zararı yoktur diye düşünüyorumBunu bende merak ediyorm acikcasi varmi kullanan kizlar ise yariyormu
günaydın kızlar
menü yazmıyorum spor ve tartı paylaşımı yapmıyorum diye diyeti bıraktım sanmayın sadece tartıya takıldıkça moralim bozulduğu için tartılmayı bıraktım
ama spora ve sağlıklı beslenmeye devam ediyorum
benim size bir sorum olacak dukan birası kullanan oldu mu aranızda
işe yarıyor mu acaba?
Bunu bende merak ediyorm acikcasi varmi kullanan kizlar ise yariyormu
yaa ben bunu daha onceki diyetimde yapmistim ve ise yaradigini hatirliyorum, yani odem attirdigini. Hatta bugun ya evde malzeme var mi dukan bira mi yapsam diye dusundumben bugün başladım canım, tadı da soğukken fena değil hani faydası yoksa bile zararı yoktur diye düşünüyorum
ama merak da ediyorum vadettiği şeyleri yapabiliyor mu acaba?
bilmem dene şansını, birşey kaybetmezsin içeriği hep sağlıklı ne olsayaa ben bunu daha onceki diyetimde yapmistim ve ise yaradigini hatirliyorum, yani odem attirdigini. Hatta bugun ya evde malzeme var mi dukan bira mi yapsam diye dusundumbaktim yesil cay yokmus acaba beyaz cay ayni etkiyi yapar mindiye dusunuyordum
denicem birazdan bakalim ayni etkiyi goruyor muyum :)bilmem dene şansını, birşey kaybetmezsin içeriği hep sağlıklı ne olsa
yaaa supersinn, simdi toplamda kac gitti. Sanirim gaklasik 1 ay oldu degil mi baslayali?Merhaba sabah yazamadım; bugünkü kilom 73,3
Dukan birayı emziren anneler kullanamıyor, bilginiz olsun. Tarifi kolay aslında yapılabilir.
Yani bi zarari olmaz bence de bakalm sen dene olmadi bende deneyimben bugün başladım canım, tadı da soğukken fena değil hani faydası yoksa bile zararı yoktur diye düşünüyorum
ama merak da ediyorum vadettiği şeyleri yapabiliyor mu acaba?