Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gezerken normal bence, çok fazla değil yediklerin yürümüşsün de. Alsan da önemli değil, yine verirsin.
bende oyle dedim, obemli an dengeli bir sekild evermek, bu uzin bir surec, zihnenden yipranmadna yapmak lazim :) dun gezmek o gemekleri yemek iyi geldi. Bugun kaldigimiz yerden devam
cok sevindkm canim ben de 4 senedir 70 in ustundeydim 3 sene once bi burada kilo verip 66 ya kadar dusmustum ama korumaya gecemeden hemen geri almistim o zaman. O yuzden 70 in altinda gordugum her yeni sayi beni mutlu ediyor :)

Çok sevindim adına canım.
Benim yaklaşık 1 senedir görmüyordum. 65 leri öyle çok uzun zaman değil yani.

Merhaba kızlar bugün pazar olunca kahvaltı da simit vardı az yedim ama Kıbrıs tatlısı yapmstm kahve ile yedim maalesef
Spor dün yoktu menü paylaşım da yapamadm ama hamsi fırında yemiştim

Kizlar Selam,
Ben bugunku menumu yazip kacicam. Yarin yine cok yogun bir gun olacak. Umarim ogleden sonra biraz rahatlar da buraya daha cok ugrayabilirim.

Bugun ku menum
10.00 1 kahve
11.30 1 dilim peynir 100 gr kadar tavuk fume, 1 dilim salam, yesillik, salatalik, mini domates, 1 dilim peynirli pizza (dunden kalan)

14.30 1 kuru incir, 1 tane (bayram cikolatasi gibi) cikolata 1 cay

18.50 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 parca izgara et 1 yk humus 1 dilim ekmek 1 bardak tuzsuz ayran

su 3lt
spor 15 er dakikadan 2 video ile spor yaptim, bahcemi temizledim toplam 8378 adim atmisim :)

günaydın kızlar

menü yazmıyorum spor ve tartı paylaşımı yapmıyorum diye diyeti bıraktım sanmayın sadece tartıya takıldıkça moralim bozulduğu için tartılmayı bıraktım

ama spora ve sağlıklı beslenmeye devam ediyorum

benim size bir sorum olacak dukan birası kullanan oldu mu aranızda

işe yarıyor mu acaba?

Günaydn kizlar cumadan sonra haftasonu biraz daha eksi glrmüstm ama bugun sabite dönmüsüm bu ara adet olcam onun siskinligi sanirim.

Cuma ve bugun 74.9kg

Bunu bende merak ediyorm acikcasi varmi kullanan kizlar ise yariyormu

Bunu bende merak ediyorm acikcasi varmi kullanan kizlar ise yariyormu

ben bugün başladım canım, tadı da soğukken fena değil hani faydası yoksa bile zararı yoktur diye düşünüyorum

ama merak da ediyorum vadettiği şeyleri yapabiliyor mu acaba?
yaa ben bunu daha onceki diyetimde yapmistim ve ise yaradigini hatirliyorum, yani odem attirdigini. Hatta bugun ya evde malzeme var mi dukan bira mi yapsam diye dusundum baktim yesil cay yokmus acaba beyaz cay ayni etkiyi yapar mindiye dusunuyordum

yaa ben bunu daha onceki diyetimde yapmistim ve ise yaradigini hatirliyorum, yani odem attirdigini. Hatta bugun ya evde malzeme var mi dukan bira mi yapsam diye dusundum baktim yesil cay yokmus acaba beyaz cay ayni etkiyi yapar mindiye dusunuyordum
bilmem dene şansını, birşey kaybetmezsin içeriği hep sağlıklı ne olsa

Kizlar Selam,
ben sabah tartildim ama buraya gelip yazamadim.

cuma.68.90
bugun 69.25
fark +350 gram

bunu bekliyordum, cumartesi sonrasi normal sanirim :) ama cumaya kadar pür dikkat devam listeye. Eminim cumaya eksi gelicem :)
Bazi kilolar biraz yavas gidiyor sanirim 68-69 araligi bende oyle oldu. Ama gidecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…