ya oyle yaptim bende en sonunda. Bugun esimlede ciktik gezdik epey, yediklerimede pek dikkat etmedim. birmac gun biraz esnetmek iyi geldi. Cikip gezmek de oyle. Yarin yeniden baslamak icon motivasyonum geri geldi. Kendimi de cok cok cok daha iyi hissediyorum. Sonsuz sukurler olsun
canim masallah, bence basladigindan beri menulerin cok guzellesti ve cok iyi gidiyoraun. 1 dilim pastaya ragmen -500 gram cok cok iyi. Tebrik ederim.
yaa cok haklisin, her ne kadar sanki diyeto baltalamakmis gibi gozuksede birkacgun esnetmek iyi hissettirdi. Kendime geldim. Bugunde ciktik gezdik yediklerimde de kendimi serbest biraktim. Cok daha iyi hissediyorum.
canim cok tebrik ederim 75 in altina dusmusun cok guzell
ya bende artik her hafta olmasada 2 haftada 3 haftada 1 yapicam sanirim. Yani gercekten xok kotu oldum.Dilerim ki bir daha ne ben ne de hic kimse boyle hissetmez. Cok kotuydu, sukir daha iyiyim. 4 gundur biraz daha serbest yiyordum bugun komple serbest biraktim kendimi ahahah. Ama motivasyonum geri geldi boyle yapinca. Yarin tam gaz devam :)
Insallah bir sey cikmaz canim. Bu arafa covid asisi pek cok kisinin reglinde 3-4 gun kaymaya sebep olmus, ben hep 31-32 gunde bir oldugum icin benimki etkilendi mi bilemiyorum
ama duzenli olan arkadaslarimsa boyle olmus. Internettede bununla ilgili yazilar okudum. Belki ondandir seninki de.
Diyet icinde artik donuyorsun, onemli olan bu. Kaldigimiz yerden devam etmek
evet canim 68.90 yazacaktim, yanlis yazmisim. Ya evet bazi haftalar boyle oluyor, haftaya cok guzel gececek inaniyorum
eve buskivi alma artik canim, cunku yiyorsun
canim bu hafta benimde oyle, bende 68 i gordugum icin sevindim sadece senin gibi :) moral bozmak yok, haftaya cok daha guzel gidecek ikimizden de eminim ben :)
canim doktorun verdiyse direnme. Ben de senin gibiyim ilac almamak da direnenlerden. Ama bazen almadiginda yasadiklarin, belki o yan etkiden daha kotu etkiliyor vucudunu, o yuzden bence ilaca bir sans ver derim.
Canim cok teskkur ederim. Tamamen gecti diyemem ama %95 daha iyiyim diyebilirim. Kalan yuzde 5 icinde kendime iyi davraniyorum. Kendimi yormamaya calisiyorum
hadi dun dundur, bugun bugundur. Bugun bende cok kotu beslendim ama bilincli olarak yaptim bunu. Yarin yenk bir gun :) yarin yuzde yuz listeme uyucam :)
al canim bence ilacini yazil sana da
supersin canim
canim yine cok guzel menu olmus. Kesinlikle karsiligini alacaksin bunlarin