Popüler Konu LenaG ile MasterFit

29.12.20232024
@Jasminium8461.5563.55
@Nergis 356169
sibel_84 sibel_84 74.5572.2
@Tutku447984
@Ellssa71.872.2
@60kiloyum89.586.2
@gezegenfeza75.373.9
@Elhan69.772.7
Mthn83 Mthn83 78.975.9
bu tabloda son 1 yıldır burada devam eden arkadaşlarımızı aldım.
hepimizin iyisiyle kötüsüyle yaşanmışlıkları var ve biz bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz
hadi kendimiz için başlama günü bugun:KK200:
Peki neden boyle ? Gidip kilo alip gelmeler mi oldu ? 1 yildir diyet yapinca bu tablo olmuyor degil mi 😅

Günaydın 😍
Canım ben seni etiketleyip bildirmiştim ama çocukla ilgili telaşında görmedin sanırım. Başlangıç 10 Kasım, 89.7 kilo. Bu ay sonu hedefim 87.0 kilo. Yaş 40, boy 160. Ellerine sağlık teşekkür ederim.
Ayy kusura bakma canım 😘
Peki neden boyle ? Gidip kilo alip gelmeler mi oldu ? 1 yildir diyet yapinca bu tablo olmuyor degil mi 😅
Kader diyemezsin ben kendim ettim. Ben Mayıs gibi 68 lerde geziyordum. Bak 78 e ne kaldı şurada 🫣

Cunku dun uykun geldigi halde uyumadin burasi cazip geldi. Eve gecince uyursun dolar milyoneri dolar milyoneri de dinc ve enerjik bir şekilde gelir sizi bombalar :rolleyes:
Yok kız saat 10 buçuk gibi idi uyudum. Ama sabah erken kalktım. Yemek yapacaktım. Dünden yemek var nasıl olsa dedim yemek yapmadım. Utulere giriştim. Bir saat sabah ütü yapmışım. Uyusaydim uykum olmazdı. 😁😁

Yeşil çayımı aldım içiyorum. 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20241118_102248.jpg
    IMG_20241118_102248.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 6
Neden uykum var benim. 🥴🥴
acabaaa diyorum acaba dün fazla mı spor yaptın 😂😂

ya ben sizin gibi bir sürü alıntı girmeli cevap yazamıyorum her şey birbirine karışıyor telefondan. kolay yolu var mı bunun tarayıcıdan giriyorum uygulaması falan mı var sitenin herkes takır takır yapıyo 😂😂 kendimi internet cahili hissediyorum bu aralar

ya ben sizin gibi bir sürü alıntı girmeli cevap yazamıyorum her şey birbirine karışıyor telefondan. kolay yolu var mı bunun tarayıcıdan giriyorum uygulaması falan mı var sitenin herkes takır takır yapıyo 😂😂 kendimi internet cahili hissediyorum bu aralar
Yok yorgun değilim uykusuzdum. Ama açıldım soğuğu yiyince 😁😁
Akıntıların kare kutu içinde mi görünüyor. Yoksa mesaj şeklinde mi?

İnşallah dediğiniz gibi olur canım.

Merak etmek de suç mu

Sağol canim

Dün iyiydi güzeldi

İyi ol da canım. Girer bir ceeee edersin diye düşündüm. Demek ki çok yoğundu.

Afiyet olsun canım

Sabırlar diliyorum sana. Kapatılsın hem de topltan kapatılsın

Kızartma fırında imiş CIS yok. Tebrikler canım.
Oyy beni merak etmiş gerçekten girsem iyi olurdu da haber vermek için giremedim 🙄
😆 senden yabanci biri gibi bahsedip lafini soylemek :KK70:peki demiyor musun anne o verdigin eşgale bir tek ben uyuyorum diye:KK70:
Diyorum anne sanki bana söylediğini anlamadım diyorum yok kızm söz temsili diyorum diyo 🤣🤣
Teşekkürler kaptanim. Receller pazar kahvaltısı icin . Hafta ici veya cunartesi yemiyorum. Mayonez hesapta yoktu. Kabaktaki o hafif tadi bastirmak icin tursu mayonez vs ekledim.
Kasar konusunda haklisin.biraz ketodan kalma yagli peynir aliskanligim var ama artik meyve yiyorum ve keto yapmiyorum. Bugün de yulaf kepekli sandvici kasarli yiyim bi 🥴 beyaz peynirli ekşi geliyor bana:cry:
Ufak ufak alıştır kendinş canım diyetisyenler hep kaşar peyniri hariç diyor 🙏
Kızlar günaydın dünkü menüm . Defteri arkadaşım verdi hoşuma gitti Eki Görüntüle 3505437
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Harika menü canım afiyet eksi olsun 😍
Bugün yürüyüşle başladım sporuma ateşli kırmızı kaptanım💃😍oglen
de inşaallah pilatese gidicem🤸🏻‍♀️
Ya sen harikasın bende spora gidecem ama kv bende sanırım bugünde 😒 yapılacak bşr iş var mı diye sordu sabah ben çıkarken bu da ne demek akşama buradayım demek 😂 o evdeyken nasıl spora kaçacam 😭
Teşekkür ederim canım 💚

Portakal suyunda haklısın canm gerçekten fazla oldu ama küçük gelinimiz yapmıştı geri ceviremedim çok naif kıyamıyorum ona 🥰😘
Aradı abla çocukları al gel diye ben de bı kahve içimlik geçtim onun da küçük bebeği var o yüzden mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum o ısrarla çağırdığı zaman gidiyorum çocuklara bize yapma dedigim halde bir sürü hazirlik yapmaya çalışıyor dün de arayınca geçtim dedim bişey yapma ben elmalı turta yapmıştım onu aldım götürdüm tabiki ben yemedim 🤓 sadece iki dilim çocuklara bırakıp birazını kardeşimlere birazını komşuya götürdüm kaybettim ortadan 🤣🤣
İradene 🧿 her gün olmadıktan sonra sorun değil canım 😍 vştamin sağlık olsun 🙏
Neden uykum var benim. 🥴🥴
Yok kız saat 10 buçuk gibi idi uyudum. Ama sabah erken kalktım. Yemek yapacaktım. Dünden yemek var nasıl olsa dedim yemek yapmadım. Utulere giriştim. Bir saat sabah ütü yapmışım. Uyusaydim uykum olmazdı. 😁😁
Bu kadın napsın gece 2 buçuk de uyudum sabah altı buçuk da kalktım 🙄 birkaç gün alışma sürecimşz olacak 🙏

Yeşil çayımı aldım içiyorum. 🤣🤣
Bu hafta da ben yiyeceğum seni 🤣🤣🤣

Ben hep telden giriyorum canım alıştım iyice 😂

Yok yorgun değilim uykusuzdum. Ama açıldım soğuğu yiyince 😁😁
Akıntıların kare kutu içinde mi görünüyor. Yoksa mesaj şeklinde mi?
kutu kutu. ama bi sürü üst üste girmek çok yorucu gibi geliyodu denedim şimdi okadar da kompleks değilmiş 😂😂
Bu hafta da ben yiyeceğum seni 🤣🤣🤣

Ben hep telden giriyorum canım alıştım iyice 😂
işte galiba alışmak lazım. alışırız be 😁

:ıslık:Oyy beni merak etmiş gerçekten girsem iyi olurdu da haber vermek için giremedim 🙄

Diyorum anne sanki bana söylediğini anlamadım diyorum yok kızm söz temsili diyorum diyo 🤣🤣

Ya sen harikasın bende spora gidecem ama kv bende sanırım bugünde 😒 yapılacak bşr iş var mı diye sordu sabah ben çıkarken bu da ne demek akşama buradayım demek 😂 o evdeyken nasıl spora kaçacam 😭

Bu kadın napsın gece 2 buçuk de uyudum sabah altı buçuk da kalktım 🙄 birkaç gün alışma sürecimşz olacak 🙏

Aramızda kalsın canim bu sabahta eksi gördüm . Kimse duymasın :ıslık:

Günaydııınn ❤️
Herkese günaydın . Güzel bir hafta olsun herkes icin
Günaydın canım inşallah 🙏
Günaydın hanımlar :KK60: :KK200: :KK68:
Günaydın queennn ❤️❤️
Gunaydinlar hepinize 💕
Günaydın canım ❤️
Günaydınn kızlarr ❤️❤️
Günaydıınn ❤️
Günaydın canım kızlar bol sporlu az kalorili bir hafta geçirelim inşaallah 😍😍Eki Görüntüle 3505432
Oh maşallah 🧿 günaydın canım keyifli sporlar olsun 🙏
Günaydinlar hanimlar :KK36: :KK36: :KK36:

Dün fena gecti benim, bugun toparlarim umarim.
Günaydın canım ❤️ Bugün dengeli gidelim bol su halledersin 🥰
Kızlar günaydın dünkü menüm . Defteri arkadaşım verdi hoşuma gitti Eki Görüntüle 3505437
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Günaydın canım ❤️ kız çok zor bunu okuması burdaann

Oyy beni merak etmiş gerçekten girsem iyi olurdu da haber vermek için giremedim 🙄

Kız naptın tek ayak cezası aldın.

X