gayet guzel bi gun olmus
pirasali daha da basit pirasayi kucuk kucuk dogruyorsun once dik olarak 2-3 e kesip sonra kucuk kucuk dogruyorsun, az yag ile kavuruyorsun orta-hafif yuksek ates arasi ateste, pirasalarin hafif rengi donuyor uzerine baharat (ben isot pul biber, karabiber ve tuz koyuyorum) sonra 1 yumurtayi ekleyip karistirarak pisiriyorsun, arzuya gore varsa evde varsa azicik kasar yada eriyen baska peynir de ekleyip, peynirler eriyince ocaktan aliyorsun
afiyet olsun mosafire ragmen guzel atlatmissin gunu
gayet guzel canim geldikleri gibi gidecekler
canim olsun sıkma canini hemen bi hafta az okur sonraki hafta cok olur
evet bende de oyle
cok gecmis olsun canim
canim uzulme, sana zaten ayrica yazmistim, bence bi profesyonel destek almamin vakti senin icin
bak gordun mu, veremiyorum diyordun, menulere dikkat edip azicik hareket edince ne guzel karsiligini gordun hemen masallah hep boyle eksiler gor
canim eskiden genclik de vardi bak benim hastaligimin teshisi ben 30 yasindayken konuldu, oncesinde surekli yuruyordum, ozel spor yapmjyordum ama hem genclik hem de yurumek kilo almamo engelliyordu. Ilk diyetisyene 62 kilo oldum diye gitmisim is hayatina baslayinca o zaman 26 yasinda falanim yaa sadece evden metroya yuruyordum o kadar ona ragmen gencligin verdigi etkiyle yediklerime dikkat edince pit pit gidiyordu. Simdi inan hem spor, hem listeye harfiyen uyma, hem aksam erken yatip en az gunde 8 saat uyumak, artik besin takviyeleri ancak o zaman normal bir insanin azicik dikkat ederek verdigi kiloyu verebiliyorum. Ama buna da sukrediyorum neyseki bu cabayla verebiliyorum. Millet iki dikkat eder verir ben dikkat edince kac kiloysam onu ancak koruyorum
ama yilmak yok, beraber gereken destekleri de alarak atlatacagiz bu gunleri
oyy kiyamam, su ic dicem ama onu da midem kaldirmiyor olabilir, arada hafif hafif yurumeye calis bir de suyu normalnicemiyorsan belki icine tarcin cubugu, limon dilimi, nane falan atip icebilirsin, sicak soguk ikisi de yardimci olur odeme
olsun eksi eksidir