- 28 Aralık 2023
- 5.478
- 16.486
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımBen de katılmak istiyorum yarın sabah tartı fotoğrafımı paylaşsam oluyor mu
Ben kendi adıma pc başında okuyup yorum yapmayı tercih ediyorum canım. Ama telefondan girince de ope... denilen tarayıcıyı kullanıyorum mutlaka, diğer türlü reklamlardan cinnet geliyor insana.acabaaa diyorum acaba dün fazla mı spor yaptın
ya ben sizin gibi bir sürü alıntı girmeli cevap yazamıyorum her şey birbirine karışıyor telefondan. kolay yolu var mı bunun tarayıcıdan giriyorum uygulaması falan mı var sitenin herkes takır takır yapıyo kendimi internet cahili hissediyorum bu aralar
kız ne yaşlısı sen kendine yaşlı mı diyorsunHerkese iyi geceler deyip ben kaçayım.
Yaşlılıktan herhalde dizlerim ağrıyor. Yarın tartı günü. Bol eksilerimiz olsun inşallah.
ben de akşamları laptoptan yazıyorum 94bassukBen kendi adıma pc başında okuyup yorum yapmayı tercih ediyorum canım. Ama telefondan girince de ope... denilen tarayıcıyı kullanıyorum mutlaka, diğer türlü reklamlardan cinnet geliyor insana.
Bana evde oturan koca demeUnunu elemiş elegini asmış bir hatunum canım.
Benim gibi emekli evlatlık gibi büyüttüğüm bir kocam var onunla uğraşıyorum.
Yaz mevsimiydi gecikmişti üzerine stres yapınca daha da gecikti durdu sinir küpüne dönmüştüm. Her şeye ağlıyordumBugün iki tane ağrı kesici içtim canım
Kız tartı olmasa bi de şu iştahım tatlı krizim olmasa sorun yok istediği zaman gelsin amaaaaa şartlar zor cano
seninki daha kötüymüş kız 1-1.5 ay ne
of evet bana gelmek üzere. çok mantıklı onu deneyeyim telefonda. ofiste bilgisayardan kolay oluyor da evde bilgisayarla uğraşılmıyorBen kendi adıma pc başında okuyup yorum yapmayı tercih ediyorum canım. Ama telefondan girince de ope... denilen tarayıcıyı kullanıyorum mutlaka, diğer türlü reklamlardan cinnet geliyor insana.
Bilmiyorum ki adeti töresi aynı mi. Şehirden şehire değişirSamsunlu olmaz mı?
Ben hala geriden geliyorum, sen başarabildin mi, kara göründü mü kaderdaşımBende bitiremiyorum
Teşekkürler kaptanımmAfiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü. Lahmacun öğlede olmuş. Akşama birşey kalmaz zaten
Ne zaman düşmüyor kiCenemiz düştü
O kadar canımı çektirdiniz geçen günKelebek mi dedi biri
Afiyet şifa olsun canım
Hakkaten yaa neden bu kadar uzun sürdü, ne yapmış olabilir ki.
Büyük kolaylık oluyor. Küçücük telefon ekranında eziyet resmen.ben de akşamları laptoptan yazıyorum 94bassuk
Evde salona getiriyorum bilgisayarı. Tv karşısında iyi oluyor hem de eşim telefonu sürekli elimde görünce laf ediyor. Bilgisayarda iş yaptığımı zannediyorof evet bana gelmek üzere. çok mantıklı onu deneyeyim telefonda. ofiste bilgisayardan kolay oluyor da evde bilgisayarla uğraşılmıyor
aynenBüyük kolaylık oluyor. Küçücük telefon ekranında eziyet resmen.
Tadını beğenmeyen de çokmuş amavalla öyle özel bir etkisi olduğunu çok sanmıyorum ya. ben tadını sevdiğim için içiyorum inan. tek süt yavan geliyor arada değişiklik arıyor insan diye tüketiyorum.