Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba kızlar
katıldığım eğitimler dinlediğim tecrübeler evde başarısız denemeler sonucunda hemen herkesin yaptığı be tavsiye ettiği gibi kızımı kademeli olarak memeden ayıramayacağıma bunun çok sabırlı olmayan bana da ona da uygun olmadığına karar verdim. bugün ani bir kararla göğsüme sirke sürdüm. emip ağladı git yıka diye. tat duyusu aşırı gelişmiş bi çocuk zaten. sonra biberenla süt verdim. normalde içmez. memede süt bitti o yüzden acı dedim. önce git diye vurdu memeye sonra bay bay diyelim dedim.
gitti geldi açıp içli içli acı ay diyip sonra bay bay deyip durdu.
işin tuhaf tarafı benim için çok zor oldu. neden bilmiyorum çok ağladım. 26 aydır bitsin diye gözünün içine baktığım süreç o koparırca ısırmalar, sabaha kadar cuk cuk sömürmelerden bıkmıştım güya. ama nedense çok duygulandım😞 devam edebilirsek bi daha o süreci ikimiz yaşayamayacağız. ay nasıl gözüm doluyor durduk yere :cry:
Evet yaa ben de çok etkilendim. Hiç kıyamıyorum yaa çok üzülüyorum. Gözüme bakıyor isteyecek istemiyor başını dizime koyuyor. Gerçi hala gun de 1 yada 2 kere bi ağzına alıp hasret gideriyor ama ben memeyi sıkıyorum süt bitti artik akmiyor diye. Oda biraz çekiyor çekiyor bırakıyor. Bu akşam da aç ac yatti. Çok duygusalım bende. Allah çocuklarında bizim de yardımcımız olsun. Isteyen herkese de bu duyguları tattirsin insallahh.
Çok şükür emdiler yeteri kadar da 🤷‍♀️🤷‍♀️

kizlar selam,

once menumu paylasayim sonra alintilari cevaplayacagim :)

10.30 corek otu yagi tableti sonra 1 kahve

arada 1 bardak ada cayi

12.45 balli limonlu su 10 dk sonra kahvalti: 1 yumurtadan az yagli pirasali omlet
ceyrek dilim tam tahilli ekmek
2 dilim peynir
2 mini salatalik
yesillik
sekersiz cay

sonrasinda krom tablet, zerdecal tablet sonra odem cayi

15.45 2 hurma 1 kahve

19.00 1 ayran 1 elma

21.00 1 tabak yogurtlu yagsiz kabak sote, 1 kase yagsiz tuzsuz salata
sonrasinda odem cayi

su 3 lt
spor 45 dakika hizli tempolu yuruyus 135 puan Ucmelekannesi Ucmelekannesi

bi saatten sonra belki sekersiz cay ve bitki cayi icerim

esim saat 21.00 de eve geldigi icin aksam yemegi bu saate kaldi. Ama onsuz da yemek istemedim, tum gun ofisteydi, 10 dk yemek yedi benimle simdi yine cikti evdeki calisma odasinda devam ediyor garibim calismaya.

21 Şubat Pazartesi

11.00
yarım demet dereotu
3 brezilya cevizi
7 badem
1 kutu laktozsuz süt+ 2 yk yulaf
2 haşlanmış yumurta

13.30
1 elma
1 ayva

15.00
çavdar ekmeğine hindi füme sandviç
2 dilim kabak tatlısı :olamaz:

su: 2,5 lt
kabak okay de tatlisi olmasaydi iyiymis ama yinede gun icerisinde hafif gitmissin, onu da erken yemissin sanki goz ardi edilebilir bugunluk
merhaba kızlar
katıldığım eğitimler dinlediğim tecrübeler evde başarısız denemeler sonucunda hemen herkesin yaptığı be tavsiye ettiği gibi kızımı kademeli olarak memeden ayıramayacağıma bunun çok sabırlı olmayan bana da ona da uygun olmadığına karar verdim. bugün ani bir kararla göğsüme sirke sürdüm. emip ağladı git yıka diye. tat duyusu aşırı gelişmiş bi çocuk zaten. sonra biberenla süt verdim. normalde içmez. memede süt bitti o yüzden acı dedim. önce git diye vurdu memeye sonra bay bay diyelim dedim.
işin tuhaf tarafı benim için çok zor oldu. neden bilmiyorum çok ağladım. 26 aydır bitsin diye gözünün içine baktığım süreç o koparırca ısırmalar, sabaha kadar cuk cuk sömürmelerden bıkmıştım güya. ama nedense çok duygulandım😞 devam edebilirsek bi daha o süreci ikimiz yaşayamayacağız. ay nasıl gözüm doluyor durduk yere :cry:
oyy kiyamam, buyuk bir adim atmissin, devami cok kolay gelie umarim 🙏🏼bence de hamileyken biraktigin icin de daha duygusal gelmis olabilir bu surec
Selam kizlar menü ile geldim size😍
21.02.2022

11.00 sütlü kahve
12.45
1 yumurta ile peynirli omlet, 5 zeytin, 1 dilim TB ekmek, 1 portakal

16.00 sade kahve
17.30
2 kepçe haşlama,9 lahana sarması bulgurlu, salata
19.00 3 hurma

Şu:2.5 lt
sarmalar buyukse egwr k biraz fazla olmus sanki ama genel olarak iyi bence, hadi hastalik sonrasi super sonuclar gorelim senden 🥳🥳
21 şubat
9.00
2 tb ekmek tahin pekmez
1 salatalık

12.00
4-5 tane kurupasta okulda toplantıda yedim bitmedi toplantı acıktım valla

17.00
1 tane ayva

18.30
5-6 kaşık mantı
2 kepçe ezogelin çorba

su 2 lt olmuştur
Senin menulerini senin metabolizmana gore degerlendiriyorum, bence gayet iyi 😊
vücudunu tanıyorsan sıkıntı olmaz canım

bütün gün aç bırakırsan vücut bi yerde patlar🤷‍♀️😁(kabak tatlısına binaen😄

harika
regl oldugumda normalde en az 1 kilo arti gorurdum, bu aslinda zayifladigimi ama tartida goremedigimi gosteriyor bana, reglim bitsin o eksileri toplu gorucem biliyorum 🤞😊
Ben biraz cozuttum utancımdan yazmıyorum
gel yaz kacma yaz da sana guzel yorumlar yapayim 😎

merhaba kızlar
ahhh kıyamam kuzum yaa hamilelikten de duygusalsın biraz ama epey büyümüş kızın zaten vicdan azabı çekme canımın içi, bugünlerde geçip gidecek kızın hatırlamayacak bile :KK60:

küçük kızımı emzirirken büyük kızım ayyy anne bunu nasıl içiyor kardeşim demişti, ben de eee sen de bebekken emerdin dediğimde çocuk şok oldu :KK70:
ıyyyyy nasıl yani diye :KK70:

Selam kizlar menü ile geldim size😍
21.02.2022

11.00 sütlü kahve
12.45
1 yumurta ile peynirli omlet, 5 zeytin, 1 dilim TB ekmek, 1 portakal

16.00 sade kahve
17.30
2 kepçe haşlama,9 lahana sarması bulgurlu, salata
19.00 3 hurma

Şu:2.5 lt
gayet güzel kuzum afiyet olsun :KK60:

Bence güzel canım, yavaş yavaş oturacağız ❤️
sağol kuzumm :KK200: :KK60:

21 şubat
9.00
2 tb ekmek tahin pekmez
1 salatalık

12.00
4-5 tane kurupasta okulda toplantıda yedim bitmedi toplantı acıktım valla

17.00
1 tane ayva

18.30
5-6 kaşık mantı
2 kepçe ezogelin çorba

su 2 lt olmuştur
canım kötü bi menü olmuş bence :KK43:
ne sebze ne protein var
bugün biraz daha dikkat et olur mu :KK60:

bütün gün aç bırakırsan vücut bi yerde patlar🤷‍♀️😁(kabak tatlısına binaen😄
ahh ahhhh, açlıktan değil o bacım göz açlığından :olamaz:

kizlar selam,

once menumu paylasayim sonra alintilari cevaplayacagim :)

10.30 corek otu yagi tableti sonra 1 kahve

arada 1 bardak ada cayi

12.45 balli limonlu su 10 dk sonra kahvalti: 1 yumurtadan az yagli pirasali omlet
ceyrek dilim tam tahilli ekmek
2 dilim peynir
2 mini salatalik
yesillik
sekersiz cay

sonrasinda krom tablet, zerdecal tablet sonra odem cayi

15.45 2 hurma 1 kahve

19.00 1 ayran 1 elma

21.00 1 tabak yogurtlu yagsiz kabak sote, 1 kase yagsiz tuzsuz salata
sonrasinda odem cayi

su 3 lt
spor 45 dakika hizli tempolu yuruyus 135 puan Ucmelekannesi Ucmelekannesi

bi saatten sonra belki sekersiz cay ve bitki cayi icerim

esim saat 21.00 de eve geldigi icin aksam yemegi bu saate kaldi. Ama onsuz da yemek istemedim, tum gun ofisteydi, 10 dk yemek yedi benimle simdi yine cikti evdeki calisma odasinda devam ediyor garibim calismaya.
afiyet olsun canım güzel olmuş :KK60:

kabak okay de tatlisi olmasaydi iyiymis ama yinede gun icerisinde hafif gitmissin, onu da erken yemissin sanki goz ardi edilebilir bugunluk
doğru diyorsun canım o kabak tatlısı olmasa da olurdu ki meyve de yedim tatlı niyetine
bugün inşallah kaçamak yapmam :KK49:

nasıl yaptın canım? benimki hiç yanaşmıyor. hele gece kabus
Ben birden kestim cunku yavas yavas denedm olmuyor yerlere yatip agliyordu geceleri de ayni hep meme de kalmak istiyordu bi zaman sonra artk yarari da yok zaten. Oje surdm ben uf olmus diye gunduz oyle emmedi zaten gece de ojeli diye ben veremedim ama cok agladi 3 gece baya zorlandik sonra artk uyanda da aglamiyodu kucagma yatip devam uyuyordu. Illaki zor oluyor cok vicdan yapip aglamistm kendimde hatta oje surmesem kesin verirdm gece o aglamasina insan dayanamiyor cunku ama bitmesi rahatlik anne icinde cocuk icinde bence

Ben birden kestim cunku yavas yavas denedm olmuyor yerlere yatip agliyordu geceleri de ayni hep meme de kalmak istiyordu bi zaman sonra artk yarari da yok zaten. Oje surdm ben uf olmus diye gunduz oyle emmedi zaten gece de ojeli diye ben veremedim ama cok agladi 3 gece baya zorlandik sonra artk uyanda da aglamiyodu kucagma yatip devam uyuyordu. Illaki zor oluyor cok vicdan yapip aglamistm kendimde hatta oje surmesem kesin verirdm gece o aglamasina insan dayanamiyor cunku ama bitmesi rahatlik anne icinde cocuk icinde bence
nispeten beklediğimden kolay oldu. sanırım en önemli şey meme bitse de anne burda kısmını hissetmesiydi. sarılarak uyuduk. sabaha karşı yine uyandı yine sarıldık. bi içleniyor ama henüz büyük bir kriz yaşamadık çok şükür. bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak

22 Şubat Salı

10.00
çeyrek demet dereotu
4 brezilya cevizi
6 badem
1 yk kaşığı keten tohumu ve 1 yk ruşeym katılmış 6 yk yoğurt

12.30
1 lahmacun
1 ayran
1 dilim kabak tatlısı

15.00
1 kaşarlı tost
2 haşlanmış yumurta
1 portakal

saat 4 gibi de 3ü birarada ve bir parça çikolata yedimm ve çok pişmanım :olamaz:

su: 2 lt
spor: 20 dk Leslie boosted

22 Şubat Salı

10.00
çeyrek demet dereotu
4 brezilya cevizi
6 badem
1 yk kaşığı keten tohumu ve 1 yk ruşeym katılmış 6 yk yoğurt

12.30
1 lahmacun
1 ayran
1 dilim kabak tatlısı

15.00
1 kaşarlı tost
2 haşlanmış yumurta
1 portakal

saat 4 gibi de 3ü birarada ve bir parça çikolata yedimm ve çok pişmanım :olamaz:

su: 2 lt
spor: 20 dk Leslie boosted
ya yine kabak tatlisi var 🙈 onu saymazsak menun fena degil aslinda. Yalniz bir sey soracagim, sen şımarikliktan bi yiyorsun bu tatlilari yoksa canin gercekten cok mu cekiyor. Canin cok cektigi icinse belki sen de arastirip krom pikolinati deneyebilirsin. cunku bakiyorum hep bir tatli giriyor senin menulere, krom bende tatli istegini bastirmada coooook ise yaradi. Menulerimden de gorebilecegin gibi meyve disinda hic bir tatli yemedim ve suan reglim yine de o istegi dizginleyebiliyorum. Eskiden dolaplardan un bulup krep yapip gece yarisi ustune nutella surup yerdim, tabak tabak salcali makarna falan yerdim de o tatli/karbon istegi gecmezdi

Kizlar selam,

bugunku menum

22 Subat 2022

10.30 corek otu yagi tableti
1 kahve

12.45 1 yumirtadan pirasali omlet, 2 dilim peynir, 5 zeytin yanina 2 mkni salatalik 8-10mini domates, yesillik, sekersiz cay
sonrasinda
1 fincan odem cayi (1 limon, 1 elma, 1 tutam misir puskulu ve bi tutam kiraz sapini 1lt suda 1 tasim kaynatip 10 dk demleyip suzerek yapiliyor)

14.30 1 kahve 1 ceviz

18.00 10 badem 1 kiraz sapi cayi

19.30 2 kucuk etli biber dolmasi, dolmanin eti bol pirinci az, toplam 1 yk pirinc ancak vardir, suyundan cok az koydum
1 kase yogurt
1 kade yagsiz tuzsuz salata
sornasinda 1 bardak kiraz sapi cayi

spor
38 dakika tempolu yuruyus 45 dakika leslie toam 249 dakika Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Merhaba ben de katılmak istiyorum. Ne yapmam lazım? Dün başladım diyet ve spora, aslında defalarca başladım birkaç kilo verip bıraktım. Bu sefer bırakmak istemiyorum.

X