Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok iyi yapmışsın. 36 beden giymeye başlayınca insan kendini mükemmel hissediyor. eminim kısa sürede girersin içine. grubu aktifleştirmemiz de çok güzel bir motivasyon kaynağı oldu. daim olsun💕

eksin harika💕

cuma kaçamağı yapabilirsin 😄

bi süre abur cuburu kesmezsen kilo verme sürecin uzar canım. neyse cuma kaçamağın olsun. ama oğlandan artanları çöpe atmamak için yemeyi düşündüğün an kendine benim vücudum çöp kutusu değil de. ya kaldır kenara sonra ona ver saklanmayacak bir şeyse at gitsin
kayınvalidem çöpe gitmesin diye bizim bile tabaklarımızda kalanları yiyor. şu an 100 kilo dizleri inanılmaz ağrıyor ama ameliyat olması için bile kilo vermesi lazım. 70 yaşından sonra da çok zor

Yaa okadar haklısınkı bunu dikkate alcam, malesef tatlı zaafım resmen kendmi zor tutuyorm zaten yememek icin bahane oluyor bana ama yememem gerk yoksa hedeflerimi tuturamiycam biliyorum

Kizlar selam,
once menumu paylasayim sonra alintilarima bakicam.

18 Subat Cuma

10.30 1 kahve
corek otu yagi tableti

13.30 1 bardak suya +1 tatlı kaşığı bal +5 damla limon içelim
10 dk sonra kahvaltı
1 dilim tam tahilli ekmek
2 dilim peynir
7-8 mini domates 2 mini salatalık yesillik
sekersiz cay
odemcayi

arada sekersiz cay
krom tablet

18.00 1 kahve 2 hurma 5 badem

19.30-20.30 4 minik kuzu pirzola (1 tanesi avuc icinin yarisi kadar) 2 yemek kasigi et sote, 7-8 tane izgara karides (miniklerden), 3 tane pismis balikli, peynirli suşi, 1 tursu, 4 dilim kabak az yagda pisirilmis (izgara gibi)
1 yasemin cayi (sallama cay)

aksam bol protein agirlikli oldu cunku arkadaslarla disari ciktik, cooook uzun zamandir evlerde kapali oldugumuzdan hep beraber bi çin lolantasina gidelim dedik, orasida soyle bir restaurant, 2 saat boyunca sinirsiz yemek soyluyorsun, fix menu. Menude secebilecegim en saglikli seylerde et ve karidesdi, kabak disinda duz sebze yoktu, birde o kadar para verip bir tek kabak yemek istemezdim zaten 😅😅 ozetle bugun biraz proteine yuklendim ama miktari abartmadim toplamda 8yk et yemegi dengine gelecek bir aksam yemegi oldu gibi, suşide toplam 1 kasik dengi pirinc ya vardir ya yoktur. 3 parcanin tamami zati 1 kasik herseyiyle aslinda 😅 ozetle salata vs yok ama olabilecek en saglikli seyleri secmeyi becersim gibi sanki 😅

22.00 1bardak taze zencefil cayi
22.30 1 bardak taze nane cayi

gece 00.15 odem cayi sonrasinda da gece cayi icim yaticam

spor yarim saat leslie 90 puan Ucmelekannesi Ucmelekannesi
su 3 lt

aksam disari cikinca herkes birseyler icti bende gece uykusuzluk yapmasinndiye kahve icmeyeyim dedim o yuzden bitki cayinictim hep. Bugun bitki cayina doydum herhalde 🤣🤣

simdide gece cayimi icip yaticam 😄

Eki Görüntüle 3009405

Bugün misafirim vardı yazma fırsatı bulamadım kızlar.

Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
Hedef 82 idi olsun haftaya tam tutacak ins.
gayet guzel canim, bence insna kilo verdikce dw kilo verebilecegine inanip daha kolay kilo vermeye basliyor, tebrik ederim cok guzel sonuc 👏👏
Ayy insallah canim dikkat edicem artik kacari yokk

Insallah canim sagolasin moral icin 🤗

Yaa cok iyi yapmissin cnm bende yaptm onu bluz pantolon aldm 38beden insallah giyicem yazaa

Tebrikler canim cok guzel eksin
ayy evet giyecegiz, yaza o boyle efil efil bluzlarla oramizi buramizi saklamaya calismadan giyinip gezecegiz 💃🏻💃🏻
MENUM

9:00 1 bardak kahve

12:00 1dlm cavdar, 2 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm sucuk, 1,5 yumurta ile omlett, domates salatalik

14:30 sütlü kahve, 2hurma, 1 isirik eti canga (gereksiz oldu ama oglan birakti attim hep böyle yiyorm ztn bunlari)

18:00 1kepce tarhana corbasi, 1tavuk incik, biber domates, 1tane tursu, 3yk yogurt

2lt su
3 mil leslie
15bin adim 285p
canim oglana bile alma bir sure boyle seylwr gerekiyorsa, zaten bak hepsini yemedigine gore cok da yemeknistedigi bir sey degil gibi onun yerine havuc ver eline onu kemirsin, en azindan yemezse sen havuc yemis olursun :)
Bayramın ilk günü de benim doğumgünüm 🥰 ahhh keşke şöyle 63 olabilsem ☺️
Bu sefer motivasyonumuz çok güzel bence gayet güzel ilerleyeceğiz 🧿🥰

Gayet güzel canımm tebrikler 👏🏻🥰

Sağol canımm ❤️🥰
ah canim benim 63 e ne kaldi ki cok rahat 63 olursun, haftada 1 kilo bile versen 63 un altina dusersin ki sen bu hafta 2 kilo verdin 🥳🥳yani coook rahat 63 e dusersin o zamana :)
Sağol canımm 🥰

İnşallah kuzum, zaten son gittiğim doktora ilaç dışında yeme içme konusunda ne yapmalıyım diye sorduğumda sağlıklı olabilmek için herkes ne yapmalıysa onları yapmalısın ve günlük yarım saat yürüyüş yeterli dedi yani evet hem kilo vereceğiz hem de sağlıklı olacağız ☺️
aynen oyle 🥰
bugün gittim anca😄 çok yoruluyorum hafta içi ya hiç gözüm yemedi. bugün boşluk bulunca gittim. oluşmuş kese. Allah nasip ederse 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz
ayy hadi masallah 🙏🏼
piko ve haşimato tam olarak nasıl hastalıklar. netten de bakabilirim de yaşayanlardan duymak daha net oluyor
Polikistikover sendromu soyle bir sey kusum, aslinda biraz hormonal, biraz kalitsal bir hastalik. Hastaligin ozu şu, normalde kadinlar ayda (genelde 28 gunde) 1 yumurtlarken pko lular birden fazla yumurtlayabiliyor ve bazen bu yumurtalar vucuttan atilamayip yumurtaliklarinda kistlesebiliyorlar, bu durumda mesela adet olmuyorsun o ay, bu sebeple 2 regl doneminin arasinda 45 gun 60 gun gibi sureler olabiliyor. Hastalik yan etki olarak vucutta odeme sebep oluyorve cok kolay kilo almaya ayni zamanda insulin direncine sebep olup ve potansiyel seker hastaligina zemin hazirliyor. Duzensiz yumurtladigin ve bazen yumurtayi atamadigin icin hamile kalma durumun zorlasiyor. Tum bu daha onceki saydiklarim, insulin direnci, odem vs kilo almani cok kolaylastirirken vermeni de ayninoranda zorlastiriyor. Kilo aldikca da yani aslinda vucundaki yag miktari arttikcada soyle bir kisir dongu basliyor; bu dengesizlikleri yapan hormonlar yağda depolandigi icin vucudundaki yag miktari arttikca hormonlardaki dengesizliklerde artiyor onlar arttikca hastaligin diger tum yan etkileride artiyoe ve boylw bir kisir dongu. Tum bunlara ek olarak asiri bir unutkanlik yapiyor. o d abaska bir yan etki. tedavisi yok. ama eger kilo verirsen ve hayatin boyunca o kiloyu korursan, duzenli beslenip spor yaparsan bu yan etkilerin hicbirini hissetmeden yasaman mumkun. Haaa bir de tabiki stresten uzak durman gerkeiyor stres tum hormonlarini alt ust edebiliyor cunku. Ama eger duzenli spor yapar ve saglikli beslenirsen ideal kilonda olursan gayet normal regl dongun olup, hicbir yan etkisiyle bogusmadan da yasayabilirsin. Doktorlar benim seviyemde (cok sukur benim hormonlarim buyuk bir hormon tedavisi gwrektirecek kadar kotu durumda degil) sadece reglini duzenlesin diye dogum kontrol hapi veriyor. Ama o da cocuk istiyorsan anlamsiz bir durum. Biz de artik cocuk dusunmeye basladigimizdan ben hicbir ilac kullanmiyorum suan. Hem cocuk daha kolay olabilsin diye ama her seyden once kendi sagligim icin kilo vermek istiyorum :) biraz uzun oldu ama pko boyle birsey
çok iyi yapmışsın. 36 beden giymeye başlayınca insan kendini mükemmel hissediyor. eminim kısa sürede girersin içine. grubu aktifleştirmemiz de çok güzel bir motivasyon kaynağı oldu. daim olsun💕

eksin harika💕

cuma kaçamağı yapabilirsin 😄

bi süre abur cuburu kesmezsen kilo verme sürecin uzar canım. neyse cuma kaçamağın olsun. ama oğlandan artanları çöpe atmamak için yemeyi düşündüğün an kendine benim vücudum çöp kutusu değil de. ya kaldır kenara sonra ona ver saklanmayacak bir şeyse at gitsin
kayınvalidem çöpe gitmesin diye bizim bile tabaklarımızda kalanları yiyor. şu an 100 kilo dizleri inanılmaz ağrıyor ama ameliyat olması için bile kilo vermesi lazım. 70 yaşından sonra da çok zor
Aminn aminn biliyorum giricem onlara en kisa zamanda, grubun aktiflesmesi asiri iyi denk geldi gercekten bana, heo beraber sahane sonuclar alacagiz 🥳🥳
18 şubat
08.30
1 yumurta
1 dilim tb

12.30
2 poğaça

18.00
10 tane kanat
1 tb ekmeği
1 nar

su 2 lt olmuş olabilir
gayet iyi bi gun olmus, snaa gore cok hafif geldi 😊kesin guzel eksi getirir
Yaa okadar haklısınkı bunu dikkate alcam, malesef tatlı zaafım resmen kendmi zor tutuyorm zaten yememek icin bahane oluyor bana ama yememem gerk yoksa hedeflerimi tuturamiycam biliyorum
yaa canim annem beni senelerce cop kutusu yerine kullandi, onu atmayalim Berrin ye, Berrin yedi yedi simdi Berrin cekiyor derdini. Annem kendi de aman ziyan olmasin deyip yerdi. Artik ben ona soyle diyorum anne ben ziyan olacagima, sen ziyan olacagina o yemek ziyan olsun. biz cop kutusu degiliz!

Sunu yazmayi unuttum sana, bir de tatli zaafi demissin ya, bir saglik sorunun vs yoksa benim kullandigim krom pikolinat tablet tatli krizini dizginlemek icin verilen bir besin takviyesi. Bana diyetisyenim onerdi ve gercekten bence coook etkili. Suan reglim mesela ve oyle ahhh bir tatli verin nerde benim cikolatam diye gezmiyorum etrafta. Bugun 2 tane hurma yedim asiri tatli geldk mesela. Vucudum sekeri unuttu zaten 3 haftadir. Simdi hurma bile bana cok geliyor. Bir arastir istersen krom pikolinati

bugün gittim anca😄 çok yoruluyorum hafta içi ya hiç gözüm yemedi. bugün boşluk bulunca gittim. oluşmuş kese. Allah nasip ederse 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz
Oyyyy maşallah 🧿 🥰

piko ve haşimato tam olarak nasıl hastalıklar. netten de bakabilirim de yaşayanlardan duymak daha net oluyor
Haşimato tiroid hormonlarının yavaş çalışmasından kaynaklanan genetik ve hormonal bir rahatsızlık canım
Nodül oluşumu olursa kansere çevirebiliyormuş hatta
Kilo alımın ne kadar hızlıysa vermen de bi o kadar zor
Daha da önemlisi hormonal bi rahatsızlık olmasından dolayı sanırım, çok fazla saç dökülmesi, aşırı bir sinirlilik hali ve depresyon yaşıyorum
Zaman zaman vücut inanılmaz ödem tutuyor
Libidoyu olumsuz yönde çok etkiliyor
Unutkanlık çok fazla yapıyor dün konuştuğum bir şeyi bugün hatırlamıyorum ciddi ciddi
Ve ben de ağrı çok oluyor biraz da kilonun da etkisiyle özellikle bel çevresinde çok ağrım oluyor

On numara olur var ya niye olmasın ki
Hadi inşallah 💃🏼🥰

Tebrikler cnm güzel eksi:KK9::KK9:
Sağol canımm ❤️🥰

ah canim benim 63 e ne kaldi ki cok rahat 63 olursun, haftada 1 kilo bile versen 63 un altina dusersin ki sen bu hafta 2 kilo
İnşallah canımm 😍
Bu hafta çok hareketli bir haftaydı benim için spor dışında, annemdeydim bütün hafta ve sürekli ayaktaydım o yüzden bu kadar çok verebildim diye düşünüyorum 🙈
63ten sonra da 60ı görebilmek ayyyy hayal gibi ama çok istiyorum 🥰🥰

hedef ve güzel vücut dışında bu kötülüğü bedenimize yapmamamız lazım. bedenimiz bize emanet harika bir makina çöp kutusu değil. ben kendime o anlarda çok kızıyorum bunu düşününce
Polikistikover sendromu soyle bir sey kusum, aslinda biraz hormonal, biraz kalitsal bir hastalik. Hastaligin ozu şu, normalde kadinlar ayda (genelde 28 gunde) 1 yumurtlarken pko lular birden fazla yumurtlayabiliyor ve bazen bu yumurtalar vucuttan atilamayip yumurtaliklarinda kistlesebiliyorlar, bu durumda mesela adet olmuyorsun o ay, bu sebeple 2 regl doneminin arasinda 45 gun 60 gun gibi sureler olabiliyor. Hastalik yan etki olarak vucutta odeme sebep oluyorve cok kolay kilo almaya ayni zamanda insulin direncine sebep olup ve potansiyel seker hastaligina zemin hazirliyor. Duzensiz yumurtladigin ve bazen yumurtayi atamadigin icin hamile kalma durumun zorlasiyor. Tum bu daha onceki saydiklarim, insulin direnci, odem vs kilo almani cok kolaylastirirken vermeni de ayninoranda zorlastiriyor. Kilo aldikca da yani aslinda vucundaki yag miktari arttikcada soyle bir kisir dongu basliyor; bu dengesizlikleri yapan hormonlar yağda depolandigi icin vucudundaki yag miktari arttikca hormonlardaki dengesizliklerde artiyor onlar arttikca hastaligin diger tum yan etkileride artiyoe ve boylw bir kisir dongu. Tum bunlara ek olarak asiri bir unutkanlik yapiyor. o d abaska bir yan etki. tedavisi yok. ama eger kilo verirsen ve hayatin boyunca o kiloyu korursan, duzenli beslenip spor yaparsan bu yan etkilerin hicbirini hissetmeden yasaman mumkun. Haaa bir de tabiki stresten uzak durman gerkeiyor stres tum hormonlarini alt ust edebiliyor cunku. Ama eger duzenli spor yapar ve saglikli beslenirsen ideal kilonda olursan gayet normal regl dongun olup, hicbir yan etkisiyle bogusmadan da yasayabilirsin. Doktorlar benim seviyemde (cok sukur benim hormonlarim buyuk bir hormon tedavisi gwrektirecek kadar kotu durumda degil) sadece reglini duzenlesin diye dogum kontrol hapi veriyor. Ama o da cocuk istiyorsan anlamsiz bir durum. Biz de artik cocuk dusunmeye basladigimizdan ben hicbir ilac kullanmiyorum suan. Hem cocuk daha kolay olabilsin diye ama her seyden once kendi sagligim icin kilo vermek istiyorum :) biraz uzun oldu ama pko boyle birsey
hımm oldukça yorucu ama iyi tarafından bakmak lazım sen ve Jasminium84 Jasminium84 için hayatınızı ve bedeninizi zorla sağlıklı yaşamak durumunda bırakıyor😄💕
Haşimato tiroid hormonlarının yavaş çalışmasından kaynaklanan genetik ve hormonal bir rahatsızlık canım
Daha da önemlisi hormonal bi rahatsızlık olmasından dolayı sanırım, çok fazla saç dökülmesi, aşırı bir sinirlilik hali ve depresyon yaşıyorum
Unutkanlık çok fazla yapıyor dün konuştuğum bir şeyi bugün hatırlamıyorum ciddi ciddi
Ve ben de ağrı çok oluyor biraz da kilonun da etkisiyle özellikle bel çevresinde çok ağrım oluyor

Oyyyy maşallah 🧿 🥰

Hadi inşallah 💃🏼🥰

Sağol canımm ❤️🥰

İnşallah canımm 😍
Bu hafta çok hareketli bir haftaydı benim için spor dışında, annemdeydim bütün hafta ve sürekli ayaktaydım o yüzden bu kadar çok verebildim diye düşünüyorum 🙈
olacak olacak hiiic merak etme birlikte yapacagiz💃🏻💃🏻 dun bi arkadasimla iddiaya girdik ikimizde 70-71arasindayiz dun itibari ile, hedef 26 nisan a yani benim turkiye seyahatime kadar 60 in altina dusmek. Iddiayi kaybeden kazanana istedigi bir giysiyi alacak (parada ust limit koyduk butcemize gore 😅) ikimizde 60 in altina dusersek birlikte alisverise cikip kendimize yeni ciciler alicaz 😎
hedef ve güzel vücut dışında bu kötülüğü bedenimize yapmamamız lazım. bedenimiz bize emanet harika bir makina çöp kutusu değil. ben kendime o anlarda çok kızıyorum bunu düşününce

hımm oldukça yorucu ama iyi tarafından bakmak lazım sen ve Jasminium84 Jasminium84 için hayatınızı ve bedeninizi zorla sağlıklı yaşamak durumunda bırakıyor😄💕
evet bedenlerimiz bize, siz saglikli yasamak icin dogdunuz diyor 🤭 aslinda bir kez duzen oturtursak sonrasi cok hizli gelecek biliyorum. Suan mesela gayet guzel gidiyorum (dilimi isirayim) bu ritmi bozmazsam hersey sahane devam edecek 🥰 Bilinc altinda "odul" diye tukettigimiz seylerin aslinda odul olmadigini anlarsak hayat epey kolaylasacak alsinda 🙈 resmen bedenimize ceza veriyoruz aslinda yedigimiz ekstra ihtiyac olmayan her bir kaloriyle

Dün tartildim 66.400 Gr çıktım, gece. Haftaya göre +400 Gr geldim ama bu hafta kararlıyım,ise başlayınca zaten kendi duzenime geçerim, bugün karantinam son gün yarın alış veriş yapacağım, hurma , rezene falan alırım, artık tam gaz devam 👏 bayrama kadar 60 in altına inmeye çalışacağım ❤️

günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
bugün :66.700
geçen cuma : 65.9
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
bugün yeniden başlıyorum. normal sürecime giriyorum inşalallah
amacım süreci maksimum 10 kilo alarak tamamlamak
Dikkat edersen çok güzel tamamlarsin canım ama spor konisunda da 13 . Haftaya kadar falan ağır spor onermiyorlar diye biliyorum 🤔sadece yuruyus diyorlar ama kalp atışları için gittiğinde Dr a sor istersen
Gunaydin kizlarrr,
once bildirim yapayim sonra alintilara donucem

gecen cuma: 71.65
bugun: 70.75
fark: -900 gram

gecen hafta 1.75 gitmisti, bu hafta regl baslangici oldugu icin 900 cook normal. Kilo almadim ya ona sukrediyorum resmen ahahah. Neyse reglim ben geliyorum dedi. Ona sukrediyorum suan. Bende PKO (polikistikover sendromu) var ya o duzenli regl olmani engelleyebiliyor. Eger duzenli regl olabiliyorsan bu kotu durumda degilsin demek, iyiye isaret, o yuzden 1 kilo olmasa bile 900 gram gitmis, reglimde ben geliyorum demis sonsuz sukur 🙏🏼
Gayet güzel canım tebrik ederim
Kizlar selam,
once menumu paylasayim sonra alintilarima bakicam.

18 Subat Cuma

10.30 1 kahve
corek otu yagi tableti

13.30 1 bardak suya +1 tatlı kaşığı bal +5 damla limon içelim
10 dk sonra kahvaltı
1 dilim tam tahilli ekmek
2 dilim peynir
7-8 mini domates 2 mini salatalık yesillik
sekersiz cay
odemcayi

arada sekersiz cay
krom tablet

18.00 1 kahve 2 hurma 5 badem

19.30-20.30 4 minik kuzu pirzola (1 tanesi avuc icinin yarisi kadar) 2 yemek kasigi et sote, 7-8 tane izgara karides (miniklerden), 3 tane pismis balikli, peynirli suşi, 1 tursu, 4 dilim kabak az yagda pisirilmis (izgara gibi)
1 yasemin cayi (sallama cay)

aksam bol protein agirlikli oldu cunku arkadaslarla disari ciktik, cooook uzun zamandir evlerde kapali oldugumuzdan hep beraber bi çin lolantasina gidelim dedik, orasida soyle bir restaurant, 2 saat boyunca sinirsiz yemek soyluyorsun, fix menu. Menude secebilecegim en saglikli seylerde et ve karidesdi, kabak disinda duz sebze yoktu, birde o kadar para verip bir tek kabak yemek istemezdim zaten 😅😅 ozetle bugun biraz proteine yuklendim ama miktari abartmadim toplamda 8yk et yemegi dengine gelecek bir aksam yemegi oldu gibi, suşide toplam 1 kasik dengi pirinc ya vardir ya yoktur. 3 parcanin tamami zati 1 kasik herseyiyle aslinda 😅 ozetle salata vs yok ama olabilecek en saglikli seyleri secmeyi becersim gibi sanki 😅

22.00 1bardak taze zencefil cayi
22.30 1 bardak taze nane cayi

gece 00.15 odem cayi sonrasinda da gece cayi icim yaticam

spor yarim saat leslie 90 puan Ucmelekannesi Ucmelekannesi
su 3 lt

aksam disari cikinca herkes birseyler icti bende gece uykusuzluk yapmasinndiye kahve icmeyeyim dedim o yuzden bitki cayinictim hep. Bugun bitki cayina doydum herhalde 🤣🤣

simdide gece cayimi icip yaticam 😄
Menü vok güzel de,sabah ictigin ballı limonlu su ne için 🤔
Oyyyy maşallah 🧿 🥰

Hadi inşallah 💃🏼🥰

Sağol canımm ❤️🥰

İnşallah canımm 😍
Mallesef ben de tiroidden muzdaribim ve nodül de var ben de,bence bu tiroit bagisiklikla da alakalı,ben de mesela kronik demir eksikliği var kendimi bildim bileli var

Selam kızlar, haftasonu nasıl geçiyor ❤️
temizlik vardı. akşam arkadaşlarımla buluşcam 😁
Dikkat edersen çok güzel tamamlarsin canım ama spor konisunda da 13 . Haftaya kadar falan ağır spor onermiyorlar diye biliyorum 🤔sadece yuruyus di
benim doktor yürüyüşe bile onay vermiyor o sayede yiyip oturup o kadar aldım. bu sefer daha dikkatli olucam inş

Dikkat edersen çok güzel tamamlarsin canım ama spor konisunda da 13 . Haftaya kadar falan ağır spor onermiyorlar diye biliyorum 🤔sadece yuruyus diyorlar ama kalp atışları için gittiğinde Dr a sor istersen

Gayet güzel canım tebrik ederim

Menü vok güzel de,sabah ictigin ballı limonlu su ne için 🤔

Mallesef ben de tiroidden muzdaribim ve nodül de var ben de,bence bu tiroit bagisiklikla da alakalı,ben de mesela kronik demir eksikliği var kendimi bildim bileli var
Canim o diyetisyenimin verdigi bir karisim, sanirim metabolizmayi hizlandirici bir etkisi var

olacak olacak hiiic merak etme birlikte yapacagiz💃🏻💃🏻 dun bi arkadasimla iddiaya girdik ikimizde 70-71arasindayiz dun itibari ile, hedef 26 nisan a yani benim turkiye seyahatime kadar 60 in altina dusmek. Iddiayi kaybeden kazanana istedigi bir giysiyi alacak (parada ust limit koyduk butcemize gore 😅) ikimizde 60 in altina dusersek birlikte alisverise cikip kendimize yeni ciciler alicaz
Ayyy ne güzel bi motivasyon kaynağı olmuş sana
Benim arkadaşlarım ya çok zayıf ya da kilolu olanların kilo vermek gibi bi derdi yok 🙈🙈

Bence de canım, tiroid bağışıklığı zayıflatıyor zaten ama kendine dikkat etmediğinde de düşük bağışıklık tiroidi tetikliyor dolayısıyla aslında bizim için sağlıklı beslenme olmazsa olmaz birşey olmalı

Demir ilacı kullanıyor musun sen canım

Bende de demir eksikliği vardı senelerce dönem dönem ara vermek kaydıyla kullandım demir hapı

X