Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

temizlik vardı. akşam arkadaşlarımla buluşcam

benim doktor yürüyüşe bile onay vermiyor o sayede yiyip oturup o kadar aldım. bu sefer daha dikkatli olucam inş
Ya riskin olduğu için mi yoksa genel yapısı mi oyle, bir risk olmadıkça spor daha iyi gebelikte, ben de 13.haftada platese başlamıştım, sonra ağrılarım oldu Dr gitme dedi, kaldı öyle ama bir ara çok ciddi ağrılarım olmuştu
Canim o diyetisyenimin verdigi bir karisim, sanirim metabolizmayi hizlandirici bir etkisi var
Acaba denesem mi
Bence de işte düşük bağışıklık tetikliyor gibi, çünkü ben liseden beri ciddi demir eksikliği yaşıyorum ve çalışmaya başladığım da tiroit çıktı yani yıllar içinde hormonal dengeyi falan bozuyor bu bağışıklık demir ilacı var ama unutuyorum hep yani benim genelde Şeria falan düzeliyor demir eksikligim

Canım ihmal etme demir ilacını kilo verimine de engel biliyorsun

Ayy okadar haklisinki bende yapmiycam kendime bunu artik senin bu yazdigini getircem aklima sagolasin
Hemen baktm hatta yarin siparis vericem insallah denemekte fayda var cunku ben tatliya asiri duskunum baska konuda ekmektir hamurisifir yemektir kendimi dizginliyebiliyorm ama tatli dedimmi yok malesef nevrim dönüyor sanki

kizlar selam,

bugunku menumi ve sporumu paylasayim hemen.

19 Subat Cumartesi

9.30 coreknotu yagi

11.00 kahve

12.30 balli limonlu su sonra kahvalti
1 dilim tt ekmek, 2 dilim peynir yesillik 7-8 mini domates 2 salatalik sekersiz cay
arkasindan odem cayi

arada sekersiz cay

14.30 1 kahve 2 hurma

18.00 1 elma 1 barsak ev yapimi ayran

19.30 5 parca tavuk sis 6 parca kuzu şis (boyutlari ceviz buyuklugunde ya da cok iri olmayan kusbasi gibi) 1 yk pilav 1 tabak salata 1 kase yogurt

2 fincan odem cayi

23.30 gece cayi

su 3lt
spor sabah 40 dakika leslie aksma uzeri 76 dakika hizli tempolu yuruyus toplam 348 puan Ucmelekannesi

Gunaydin/tunaydin 2022 yazinin fit hatunlari

Nasil geciyor haftasonunuz? Ben kalktim sporumu yaptim. biraz dinlenip ev islerine girisicem kiyma almistim bozulmadan kofte yapip dolaba aticam, aksama biber dolmasi yapmayi planliyorum bakalim, azicik dinleneyim oyle girisicem hepsine biber dolmasi ama daha cok eşim icin, kendime pirasa pisiricem regl kilo vermemi baltaliyor sebze yiyerek dengeleyeyim biraz diye dusundum.

bi afalladım ama haftaya atarım bunu inş çünkü zaten ilk aylar normalde kilo alınmaması gerekiyor
Ilk aylarda alınan kilonun bebeğe faydasi yokmuş diye biliyorum bende senden besleniyormuş yani depodan yediklerinden değil ama vitaminleri almaya çalış
Geçen hafta: 83.4
Bu hafta: 82.25
Fark:1.15
Yüzde:1.379
Harikasin baby az daha gayret 7 ler gelecek. Sen isteyince cok iyi veriyorsun biliyorsun bunu.
Geçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
Regl haftam birde belki onunda etkisi vardır ..
Canim senin eski nick neydi acaba
Günaydın kızlar

Geçen hafta: 73,20
Bu hafta: 71,20
Fark: 2 kg

Eki Görüntüle 3009004
Ayy harikaaaa tebriklerr
Kesinlikle 5 dk aramda bile karın bacak çalışan biriydim. Çokmersi canim çok teşekkür ederim
Aynen öyle yapmam lazim
Aynen iyi gitti. Ödem varmış demekki. Biraz karbonhidrat in biraz uykusuzlugun ödemi sanırım. Neyse birakmak yok devanm.
Benim de aldığım bütün kıyafetler küçük

bugün gittim anca çok yoruluyorum hafta içi ya hiç gözüm yemedi. bugün boşluk bulunca gittim. oluşmuş kese. Allah nasip ederse 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz
Hadi bakalim sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah
İpim nerde benim
Koptumm buna
E ela_2019 nerelerdesin canım nasıl oldun
Burdayım canım yoğunum her zaman ki gibi. Haftasonuna 1 haftalık yatili misafirim gelecek. Hiç modumda da değilim ama

Afiyet şifa olsun canım 1 tane yiyebilirsin aslında

Yatılı misafir gelince insanın bütün rutini düzeni değişiyor iki gündür babam bizde oysa yabancı da değil bocalıyorum biraz
Evet yaa aynen öyle. Birde emzirince evde erkek olması da zorluyor.

Bu arada sanırım kızım da alışıyor sütü bırakmaya. Aslında şu an da tamamen kesmek degil di niyetim ama artık hiç oturamıyordum oturduğum gibi süt istiyordu. Göğüslerim hep yarıldı kabuklandi onun da etkisiyle bitirdik sayılır. Her istediğinde dikkatini dağıtıyorum. Gun de bir kere falan 1 dk içiyor. Onu unutur bu hafta ici tamamen bitirmiş oluruz. Vicdan yapiyorum ya neden bilmiyorum ama 27 aylık olacak neredeyse.

Gayet güzel menü canım afiyet olsun, gün içinde çok fazla bitki çayı içmiyor musun ? Dokunmuyor mu ? Ben çok içince midem ağrıyor bir de senin şu krom pikolinat TB denemek istiyorum zararı var mı acaba
Canlar yatılı misafirim var pek uğrayamıyorum
Kolay gelsin canım, zor oluyor yatılı misafir
Günaydın hanımlar

Dünden beridir boğazım çok aciyor, soğuk aldım herhalde. Bugün misafirlerim var, hiç halim de yok. Yemek hazırlığı yapmam gerek
Hastalanınca misafir zor oluyor.
Çok geçmiş olsun canım, keşke erteleseydin misafiri
günaydın canlar
dün gündüz temizlik vardı. akşam arkadaşlarımla yemeğe gittim. gelince de sızmışım
Oo gebelik uykuları, ne tatlı oluyor ya ben hamileliğin ilk haftalarinda haftasonu 24 nobetciydim Allah'ım rahat bir nobetti ama hemşire odasında bir içim geçmiş inanamazsin, yanımdaki arkadas da hiç seslenmemis sessizce kapatmış kapıyı nerden baksan 4 saat uyumuşum,hiç öyle uyumamistim
Ooo harikasın ben de bugün çok gec uyandım, kahvaltıdan sonra kızımla dışarı çıktık, biraz dolaşıp geldik, dolmadan ye bir tane canım
Canım vicdan yapmana gerek yok emzirmeyi kestin diye aranızdaki bag değişmeyecek,besin değeri desen çocuğunun normal besinlere daha çok ihtiyacı var şimdi, onun da senin de düzenini oturtman gerekiyor

ben de öyle düşünüyorum da hayırlısı bakalım. ilk 4 ay 4 kilo versem hedefime ulaşmış olurum da bakıcaz. aşırı uykum geliyor
hic moral bozmak yok, dun dundur, bugun bugundur, sadece ileriye bakiyoruz o artik gecmis. don yuzunu yarina bak haftaya ne bombalar goruyoruz senden ben biliyorum
ah ah ben de onu istiyorum çok amin
benimkinin tarzı bu ama bu sefer dinlemeyi düşünmüyorum
Canlar yatılı misafirim var pek uğrayamıyorum
kolay gelsin. ilk aylar yatılı misafir işkence yardım etmezlerse
harikasın canım motivasyon muhteşem tü tü nazar değmesin
Ilk aylarda alınan kilonun bebeğe faydasi yokmuş diye biliyorum bende senden besleniyormuş yani depodan yediklerinden değil ama vitaminleri almaya çalış
öyle canım
benimkinin bırakmaya hiç niyeti yok. ben niyetlendikçe daha çok yapışıyor. ama gece sabaha kadar emiyor. şu ara artık hiç dayanamıyorum
ilk hamileliğimde süperdi kafayı koyar yatardım ama şimdi minik bi tospağa var ha deyince mümkün olmuyor

Ben geceyi bırakmıştım, bizde gündüz öyleydik. Ben hamileyken 3 ay emzirmistim oğlumu ama zorluyor gerçekten

Ben geceyi bırakmıştım, bizde gündüz öyleydik. Ben hamileyken 3 ay emzirmistim oğlumu ama zorluyor gerçekten
emzik gibi benimki memeyi bırakma eğitimlerine falan da katıldım da hepsi para tuzağı. hiçbir yol bulamadım henüz. memeden azdık uzaklaştırsam deliriyor. gündüz çok sorun değil. geceyi bıraksa gündüz 4 yaşına kadar emsin umrumda olmaz. ama gece hiç dinlenemiyorum

Evet yaa aynen öyle. Birde emzirince evde erkek olması da zorluyor.
Aynen canım
Maşallah elo baya emmiş hiç vicdan yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…