- 18 Eylül 2008
- 2.372
- 176
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #2.541
eee sendemi leylacım
hadi bu hafta temizlik haftası ilan edelim artıkın
bide salı kalabalı misafirim var yaaa uuuuf yardımcı alacam sanırım
ama hiç hoşlanmıyorum evimi başkalarına didikletmekten de başka çaresi yok gibi tek başıma halledemiycem
sahi senin yarışma noldu
valla sabah kalk sporunu yap,sonra kursa git,kurstan sonra anneye derken eve bidaha gece giriyorumkaydirigubbakcemile3
yarışmada bişey olamadım:1rolleyes:birisi bi pasta yapmış Zeynep abla,uzunca bi dikdörtgen...üzeri şeker hamuruyla kaplanmış..renkler beyaz ve kırmızı..bi de nevruz bayramınız kutlu olsun diye yazmış..tabiki o oldu 1.
2. 3. de baklava oldu...
vay anam va y insanlar belerle uğraşıyor
olsun sen kendi mutfağının birincisisin
mrb arkadaşlar nasılsınız neler yapıyosunuz aranızda yoktum bir süredir ama döndüm artıkın takında uygunsa tabii kabul ederseniz beni
tayinim çıkmıştı ev taşıcaktım filan derken rabbim büyük ummadığımız anda özelde öğretmen olarak çalışan 10 yıldır atanmayan eşimin tayini çıktı hemde benim bulunduğum yere 80km uzaklıktaki bi ilçeye çok şükür bende benim tayini durdurdum ama eşim çok mutlu tabii bende doğuyada gidebilirdi hem 10 yıl sonra çıkan bi tayin işte böle
sizler napıyosunuz nasılsınız
zeynep ablacığım eğer takım müsaitse ben tekrar katılmak istiyorum öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
benide aranıza alırmısınzşu kilolarımdan tek başıma kurtulamıyorum inş sizlerinde yardımıyla bu sefer olucakhihoyyyt
yazın 55kiloydum ve zayıflamaya çalışıyordum aradan 8ay geçti ve ben hala zayıflamaya çalışıyorum .. bu zaman zarfında bırakın kilo vermeyi tam 4kilo almışım:1no2: artk giydiyim hiç bişeyi kendime yakıştıramıyorum bazen aglama krizleri geliyobelki çok abartıyo olabilirim ama kendimden zayıfları görünce inanın çok utanıyom şu pis bogazımı tutamadıgım içinÇok üzgünüm çoook ama artk kesin kararlıyımm bende yaza kadar incecik hatun olucam... :sm_cool:
merhaba.ben bu takıma katıldığım için çok mutluyum.kilo vermek müthiş bir sabır ve irade gerektiriyor.insanı rahatlatan tek şey yalnız olmadığını bilmek oluyor.ben de yalnız olmadığımı düşündükçe daha çok rahatlıyorum ve kendime daha rahat hakim olabiliyorum.inşallah yaza herkes hedefine ulaşmış bir şekilde giriş yapar.Bugün şöyle beslendim:
sabahki menümü annem yazmıştı, ara öğün : 1 adet k. galeta ve 1 elma
öğlen: 2 kepçe yeşil mercimekli erişte çorbası,4 kaşık ıspanak yemeği,1 bardak yoğurt, 2dilim ekmek
ara : 4 tane diyet bisküvi
akşam: 1 kase aynı çorbadan ,1 porsiyon ızgara balık, 4 kaşık ıspanak yemeği,1 dilim ekmek,bol salata
ara: 1 bardak y. yağlı süt ve 1 adet portaal.
su: 2 litre
ayrıca 100 dk yürüdüm.
herkese iyi geceler.beni kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.a.s.:dance: