Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yazıyorum hemen canımmm kaptanım 🥰

Canımm niye tek öğünlü menüler afiywt eksi getirsin 🥰
Sağol kaptanım, ya geçen seneden beri çok alıştım maksimum 2 öğün yiyebiliyorum 🤭

İki günde çok az olmuş sanki ama sen iyiysen sorun yok afiyet olsun yasemin ablam🫶
Sağol canımmm 🥰❤️

Afiyetler olsun canım, meyveler miktar olarak biraz fazla geldi bana
Teşekkürler canım, ya meyveyi tatlı niyetine yiyorum resmen, inşallah onu da azaltacağım 😍

Az zaten kuzum
Midemde, yemek borusunda harıl harıl inşaat yapıyorlar, fecii açım
Seninn menuleri yorumlarkenki hissiyatım :KK22:

Screenshot_20241115-170032_Chrome.jpg

Ay öyle mi yapmışım bn iyice aklımı kaybediyorum demek tüm dengem alt üst oldu 😂 bir saattir üç yaşındaki oğlum ağlıyor neden duvara tirmanamiyorum diye sonra o bitti neden kalorifer e yumruk atınca elim acıyor diye ağladı yüklük aynası var onu kırmak istiyormuş üç yaşına bol sendromlu girdik Allah erkek annelerine ek sabır versin inşallah 😂
Ayyy ben 2 yaş sendromu olan kız torun baktım aman aman birde 3 yaş mı varmış hemde erkek alalh yardımcınız olsun
Ondan bana da 🤣 10.5 yaş 5.5 yaş ve 10 aylık ogluslar birinin ergenlik tripleri başlıyor diğeri desen yeni kardeş kıskançlığı ayrı havada öbürü kucak kuşu bi tek hunim eksik :confused::confused:
Allah yardımcınız olsun

Hepinizden Allah razı olsun ♥️
Bugün röntgen temiz çıktı şükür 🤲
Oğlum küçük değil 10 yaşında ama otizm. Fiziksel gelişiminde boylu poslu artık birşeyleri saklamakta ve uzaklastirmakta zorlanıyoruz. Yaramazlikta cin gibi çünkü 🙄😅
Rabbim dermansız dert vermesin bugüne şükür ne diyelim ♥️
Günaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Basın sağolsun canım
Ahh canım çok geçmiş olsun. Kimbilir ne kadar korktun 😔. Benim kızda geçenlerde burnuna mısır sokup biranda içine çekmişti aklım çıkmıştı. Allah im evlatlarımızı korusun
Ayy geçmiş olsun ♥️
Canım benim içini rahat ettirecek bir filmle karşilaşmani dilerim :dua:Allah işinde gücünde kolaylıklar versin. :KK60:
Hamd olsun 🤲
canımm çokk geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm yaa çocuklarımızın yanında hiç bişey bırakmamalıyız cidden kendi kızımdan biliyorum benim kızımda burnuna minik tokalarının üstündeki boncuğu koparıp boncuk sokmuştu ayy hala aklıma geldikçe ürperiyorum ya çıkamasaydı diye hümkür kızım dedikçe geriye kaçmıştı bide neyseki sonra çıkardık
Evet ileri yitmek için geri nefes alıyor çünkü,🙄
Bugün buradaki işleri bitirip başka bir şehire geçicem gece. Yarın da oradayım. Tartıyı yanımda getirdim 😂😂 Mesajları yarın akşam artık eve geçince okuyabileceğim
Dün tatlı için yemek için edilen ısrardan gına geldi. Tabi iyi niyetlerinden ama diyetteyim valla yerdim yoksa dedim. Tadına bak yok yok demekten dilim düştü😂 Bir tanesi beni gördü şok oldu ne kadar zayıflamışsın diye daha verme falan dedi. Bizim firmadan biri de evet zayıfladı bence bir şey kullandı ilaç falan diyor. Sinir oldum yok dedim o kadar bilinçsiz değilim diyet yapıyorum kaç aydır. 😡
Baya bı karın darlığı sezdim. Maşallah azmin müthiş canım 😘

YİNE BİR DESTANLA GELDİM KUSURA BAKMAYIN CANIMLAR, SEVİYORUM SİZİ ❤️

Aslında bana bir tık fazla geldi ama neyin fazla geldiğini çözemedim ❤️ afiyet olsun ablam 🥰

Afiyet olsun ablam güzel olmuş ❤️

Aaa neden, eskisi gibi değil ama yine de diğer saçma dizilerden iyidir diyerek devam ediyorum 😂

Ah o lavabo problemleri, ben karahindiba kahveyle çözdüm şimdilik bakalım 👌sana da tavsiye ederim, afiyet olsun ❤️

Çok az ama öz olmuş sen doyduysan iyi, afiyet olsun, Allah kabul etsin ❤️

Yoğurtlu buğday salatası nasıl oluyor, buğdaylı şeyleri severim ben de, tarif alabilir miyim 🤭afiyet olsun ❤️

Ayy çok az yemek çok fazla su, hasta olacaksın diye korkuyorum 😱

Ayy geçmiş olsun, inşallah yatışa gerek kalmadan antibiyotik tedavisi sonuç verir. Ne hastalığı vardı acaba

Afiyet olsun şekerparem güzel menü olmuş yine ❤️şu kahvaltıların çok hoş

Haha ben de sade içemediğim için karıştırıyordum kefiri yarı yarıya 😂 kabak tatlısı olmayaymış harikaymış ama olsun yarın yine mükemmel menü sonraa cumartesi müthiş eksi inşallah 🌸

Harikaaa, afiyet olsun kuşum, senin sporlarını hesaplarken kafam tuhaf oluyor 😜😜🥴

Bırak kırılan bardak olsun kuşum senden çıkmasın da maazallah 🌸

Eveeet yedim bugün hurmayı da azalttım 🥰

Geçmiş olsuun, Rabbim korumuş. Ne özürü ablacım olur mu öyle şey. Kaç yaşındaydı küçük mü oğluş 🙏

Aaaa çok az ya balım, acıkmadın mı, afiyet olsun 🥰

Bugün galeta ekmek pide wasa hepsi biraz fazla olmuş mavişim, afiyet olsun 🥰

Su az olmuş 2 olsaymış daha iyiymiş ama güzel menü afiyet olsun, helvayı görmüyorum 🫣

Sabah simit ve ekmek bir arada olmamış, biri olsaymış daha iyiymiş çünkü Kızartma da var. Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun boza ablam 🥰

Korumadayken bile bu kadar dikkat ediyorsun senden örnek almalıyız 🥰afiyet olsun papatyam 🌸

Güzel menü olmuş afiyet olsun 🥰

Kendini sevmene çok sevindim. Menü güzel ama az geldi bana afiyet olsun, sütü tarçınla içmiş olman çok hoş ☺️

Afiyet olsun güzel menü olmuş 🥰

İyice azaltıyorsun yediklerini ablacım ya sen de korkutuyorsun beni dikkat et kendine 🥰afiyet olsun
Teşekkür ederim canım benim ❤️ kaba kulak dedi aile hekimi lakin yumusak doku enfeksiyonuymus boyun kısmında şişlik ağrı vardı . Antibiyotigini değiştirdi şükür daha iyi canim

Selam canlar hastane işlerinden gelemedim şükür yatış yapılmadı evde antibiyotik tedavisine devam .Kızım da daha iyi Dua eden soran arkadaşlarim Allah razı olsun ❤️❤️

15.11.2024
Kahvaltı 12
Haşlanmış 1 yumurta
2 ceviz
2 parça beyaz peynir
5 Zeytin yarim avakado
Domates

Ara filtre kahve 2 hurma 10 çiğ yer fıstığı

Akşam 17.30
Koca tabak kapuska
Salata

Bugün suyumu sayamadim sporda yok:KK43:
Haftaya inşaallah kızım iylesince düzene giricem
Yarınki tartıda fena olmiyacagina düşünüyorum ama sporsuz olunca beklediğim gibi bir sonuç olmiyacak gibi
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

İşaret pamagimizin uç noktasından başlayıp ikinci kıvrılma noktasına kadar olan kısım hocam 😂
Allah seni tesadüfen görmem peki 🤣
Canım istemiyor canım torunlara yapmiş malum bide üstüne erken regl oldum yarın tartı var felaket tellalı gibi oldum 🤣
İrademşze sahip çıkalım regle yapacak bir şey yok canım 🙏
Omad yaptım oruç yapamadım çok ağrım varrr

14.00

4 tane haşlanmış içli köfte

2 yemek kaşığı yoğurt

15.00

1 kupa cay 1 parça bitter 15 tane leblebi günü kapadım

Şuana kadar 1950 ml su içildi
Spor henüz yapmadım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 dolar milyoneri dolar milyoneri
Çok geçmiş olsun canım menün de azıcık zaten bol eksin olsun 🙏
Bana x 3 o zaman ahaha 😄😄
Ondan bana da 🤣 10.5 yaş 5.5 yaş ve 10 aylık ogluslar birinin ergenlik tripleri başlıyor diğeri desen yeni kardeş kıskançlığı ayrı havada öbürü kucak kuşu bi tek hunim eksik :confused::confused:
Cocuk tirmanma duvari istiyor, cocuk kum torbasi istiyor😅 eyleme odaklanın ne bileyim yastiga yumruk falan atsin , ne guclusun vay vay alkis ile bu oyunlari nasil dogru oynayabileceğini ogretmis olursun. Ayna kırmak olmaz ama baska birsey kırabilirsiniz. Strafor olur karton olur çöpe atmadan once bilikte kırabilirsiniz.
Cocuklar evde ateşle oynamasın diye pinikte atesi cocuklara yaktiriyordum. Evde tehlikeli isterseniz burada yakabilirsiniz diyirdum.. 3 oglan benikiler de. 13-15 yas oldular. Gecen biri evde dinamit yapmak istedi🤣sis bombasinda anlastik 😅dogal malzemelerle yapacak, 2 saat oturduk youtubedan video izledik en masumu şeker ve karbonat ile yapılıyordu. Bir sürü seker harcadık yaktık ortalığı duman ettik:olamaz:
Oy anam anam Allah can sağlığı vetsin bu günler de geçer 🙏benim bir oğlum var ama kızlarımdan daha naif kızlar da zaten çeneden ibaret hahaha tabiatlarına uygun davranıyorlar yani 🤣🤣
Kızlar selaammm 🥰

Eşim hasta iki gündür, bi yandan iş bi yandan onun rahatsızlığı fırsat bulup da giremedim buraya 🙈
Çok geçmiş olsun canım 🙏
14 Kasım Perşembe menüm

12.00
2 tane kaşarlı sucuklu tost
1 tane salatalık
1 muz
3 ceviz

19.30
4 yk pilav
4 yk çiftlik kebabı
3 mandalina

Su: 1 lt

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG
Afiyet eksi olsun canım 🙏Canım sucuklu tostlar ne ekmeğinden tahminen ne kadar ekmek? akşamki pilav geç saat olmuş mandalina bir tanr olsa daha iyiymiş 🥰
Ablam benim bugün yoğun günüm ben giremedim kimse girmemiş pek Sitare55 Sitare55 kaptanım dolar milyoneri dolar milyoneri balımsu yosunlupapatya yosunlupapatya da çok sessiz bugün :KK19:
Çok yoğundu spora bile gidemedim 🙄

Selam canlar hastane işlerinden gelemedim şükür yatış yapılmadı evde antibiyotik tedavisine devam .Kızım da daha iyi Dua eden soran arkadaşlarim Allah razı olsun ❤️❤️

15.11.2024
Kahvaltı 12
Haşlanmış 1 yumurta
2 ceviz
2 parça beyaz peynir
5 Zeytin yarim avakado
Domates

Akşam 17.30
Koca tabak kapuska
Salata

Yarınki tartıda fena olmiyacagina düşünüyorum ama sporsuz olunca beklediğim gibi bir sonuç olmiyacak gibi
Çok şükür canım, daha daha iyi olun 🤲🏼🤲🏼

15.11.2024
Kahvaltı 12
Haşlanmış 1 yumurta
2 ceviz
2 parça beyaz peynir
5 Zeytin yarim avakado
Domates

Akşam 17.30
Koca tabak kapuska
Salata

Menün harika canım telaşına rağmen güzel menü çıkarmışsın 🙏 sporla derken ben spor yapıyorum ama tartım sağolsun o kadar inatçı ki yapsan dert yapmasan dert 🙄

Günaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Ahhh yaa başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin😔

Hepinizden Allah razı olsun ♥️
Bugün röntgen temiz çıktı şükür 🤲
Oğlum küçük değil 10 yaşında ama otizm. Fiziksel gelişiminde boylu poslu artık birşeyleri saklamakta ve uzaklastirmakta zorlanıyoruz. Yaramazlikta cin gibi çünkü 🙄😅
Rabbim dermansız dert vermesin bugüne şükür ne diyelim ♥️
Neyin vardı canım kaçırmışım ben, geçmiş olsun 😘

Rabbim şifa versin, sanada kolay gelsin canım 🤲🏼
Amin canım sağolasın 🥰

Selam casminim. Eşine acil şifalar dilerim.
Canım elhanımm teşekkürler 🫶🏻😍

Afiyet olsun canım 😘 İki MİNİ kaşarlı sucuk mu dedin ☺️
Sağol canım 🥰
Mini mini birler 🤭
Dünkü menü olmadı farkındayım 😥

X