- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
kızlar arastırdıgım kadarıyla günde 200-250 basamak çıkmak bayagı faydalı.100 sabah 100 aksam basamak çıksam faydası olur mu acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TOPLAMDA 100 ÇIKIYORUM BENkızlar arastırdıgım kadarıyla günde 200-250 basamak çıkmak bayagı faydalı.100 sabah 100 aksam basamak çıksam faydası olur mu acaba.
Tam olarak sorunlu bölgen neresi bilmiyorum ama sadece basamak çıkmak biraz basenli bir görüntü yaratabilir. Yürüyüş yapman daha doğru olur, eğer basen bölgen promlemliyse.kızlar arastırdıgım kadarıyla günde 200-250 basamak çıkmak bayagı faydalı.100 sabah 100 aksam basamak çıksam faydası olur mu acaba.
2 tane yeşil elma yemeyi düşünüyorum ben bir de yeşil çayKIZLAR ÖĞLENE NE YİCEKSİNİZ.
KIZLAR ÖĞLENE NE YİCEKSİNİZ.
canım you tube da leslie isimli bir yürüyüş programı var 4 mil olan yaklaşık 1 saat sürüyor hem de çok eğlenceli yapabilirsinben de katılmak istiyorum arkadaşlar. bir yapıyorum bir bozuyorum.doğumdan sonra bir türlü toplayamadım kendimi. ama spor konusunda söz veremiyorum. 6 aylık bebeğim ve sürekli ilgi istiyor haliyle. onun yarım saat-1 saatlik uykusu esnasında ne yapabilirsem artık. :) bu şekilde tamam derseniz ben de varım. daha önce 117 den 70 e kadar düşmüş biri olarak aynı motivasyonu belki burda yakalarım.
bayagı problemli direk kalça basen bölgesinden kilo alırım ben. onu arastırdım ama basenli görüntü yaratmaz yazıyordu. bilemedim şimdi. yürüyüşe oğlumla vakit buldukça dışarı çıkıp yürüyorum ama öyle tempolu yürüyüş çook zor. dolaşıyoruz yani.Tam olarak sorunlu bölgen neresi bilmiyorum ama sadece basamak çıkmak biraz basenli bir görüntü yaratabilir. Yürüyüş yapman daha doğru olur, eğer basen bölgen promlemliyse.
canım koşu bandım da var ama işte uyudugu zaman evi toplayım yemek yapıyım paşaya mamasını hazırlayım vs derken koşu bandına ya hiç çıkamıyorum ya da 5-10 dk ancak. uyanıkken çıkıyorum rahat vermiyor. :) şöyle kesintisiz bir saati kendime ayırmam imkansız gibi bir şey. uyurken merdiven inip çıktım işte az önce boş oturmayım diye. zamandan tasarruf. :)canım you tube da leslie isimli bir yürüyüş programı var 4 mil olan yaklaşık 1 saat sürüyor hem de çok eğlenceli yapabilirsin
ne zamandır yapıyorsun canım. kalçanın büyüdüğü falan doğru mu.TOPLAMDA 100 ÇIKIYORUM BEN
yagsız bol limonlu ton balıklı salata ve yeşil elma düşünüyorum canım ben.KIZLAR ÖĞLENE NE YİCEKSİNİZ.