- 25 Kasım 2015
- 83
- 27
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Işte aradığım topic inan tarihleri görünce ne kadar sevindim Benimde kilom 62 civarında ağustosa kadar 52 olmak hedefim. Beni de katarsan sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasil verdin yaaHayırlı olsun canım.
Bol kilolar verin inşallah..
bende 62,7 kiloyum, hedef 58 yada 56 benimde, başka 2 topikte aktifim ama burasıda hoşuma gitti,sizi takipteyim kızlarbaşarılar hepinizeIşte aradığım topic inan tarihleri görünce ne kadar sevindim Benimde kilom 62 civarında ağustosa kadar 52 olmak hedefim. Beni de katarsan sevinirim
Kilo ve boylarımiz çok yakın senden 2 kilo fazla ve 3 cm uzunum hedefimizde ayni bende 49 50 kilo olmak istiyorum :)hala kişi alıyorsan beni de alır mısın ? 55 kiloyum 50 olmak istiyorum . boyum 1.61
uyguladığın bi diyet var mı ? ben geçen hafta isveç diyeti yapayım dedim ama 2. günde başım dönmeye başlayınca bıraktım . şimdi karataya başladım :) inş hedefimize ulaşırız yakın zamandaKilo ve boylarımiz çok yakın senden 2 kilo fazla ve 3 cm uzunum hedefimizde ayni bende 49 50 kilo olmak istiyorum :)
Isvec dukan diyeti gibi yaptığım yokuyguladığın bi diyet var mı ? ben geçen hafta isveç diyeti yapayım dedim ama 2. günde başım dönmeye başlayınca bıraktım . şimdi karataya başladım :) inş hedefimize ulaşırız yakın zamanda
By arada karatay diyetine nezaman başladın :)uyguladığın bi diyet var mı ? ben geçen hafta isveç diyeti yapayım dedim ama 2. günde başım dönmeye başlayınca bıraktım . şimdi karataya başladım :) inş hedefimize ulaşırız yakın zamanda
dün başladım ona devam edeceğim bi süreBy arada karatay diyetine nezaman başladın :)