- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Tatlım 1 kilo verdim iki günde.mrb canım sanki sen ayran diyeti yapıyordun değilmi nasıl işe yaradımı öğrenmek istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım 1 kilo verdim iki günde.mrb canım sanki sen ayran diyeti yapıyordun değilmi nasıl işe yaradımı öğrenmek istedim
Boll su iç madem bugün 79 ları görelim.Slm hanımlar
Kahv.6 zeytin ,az peynir ,menemen,
2 kuru kayısı, 10 badem
Öğlen .1 elma ,10 findik
Aksam.taze fasulye 8 kaşık, ciger sote, cacik
Yarın tartı günü ama ben aynıyim sanırım yarın ola hayrola bi 80 kg nin altına dusmem lazım. 80 kg nin altına düşmek benim için psikolojik sinir gibi oldu.79 u görürsem sanki çok hızlı kilo vercem gibi geliyor.
Neyse yarın ola hayrola
Canım içtiğim suyu ve yeşil çayı yazmayı hep unutuyorum.gunluk 1.5 lt şu içmeye çalışıyorum. Ama hafta ici yaptigimiz çabaları haftasonları sanırım bitiriyorum.Boll su iç madem bugün 79 ları görelim.
Bende çözemedim bu durumu tam iyi gidiyorum derken hop bozuyorumCanım içtiğim suyu ve yeşil çayı yazmayı hep unutuyorum.gunluk 1.5 lt şu içmeye çalışıyorum. Ama hafta ici yaptigimiz çabaları haftasonları sanırım bitiriyorum.
İsveç mi yapıyorsun?bugunki menüm
sabah sade turk kahvesi büyük fincan
öğle 200 gr. but yeşil salata
akşam 2 haşlanmıs yumurta, 1 porsiyon haşlanmıs ıspanak, 1 domates
3 lt su yürüyüş yapamayabilirim bomba olaylardan sonra burda daha yeni terörist yakalandı o yuzden ailem tek başına pek salmak istemiyor cıkamazsam evde egzersiz yapıcam ve ip atlayacagım
vaay çok güzel peki tekrar aldınmı ödemmiydi yani onu merak ediyorum bende yapmayı düşünüyorumda perşembe-cumaTatlım 1 kilo verdim iki günde.
Tekrar tartılmadım canım yarın tartılacagım.vaay çok güzel peki tekrar aldınmı ödemmiydi yani onu merak ediyorum bende yapmayı düşünüyorumda perşembe-cuma
tamam bekliyorum sonucu mutlaka yarın bende yaparım belki eğer almadıysan tekrar canımTekrar tartılmadım canım yarın tartılacagım.
Aynen öyle 83.5 dan 80 e 80den 75 e 5er hedef koy şimdiki hedefim 69 meselaSlm hanımlar
Kahv.6 zeytin ,az peynir ,menemen,
2 kuru kayısı, 10 badem
Öğlen .1 elma ,10 findik
Aksam.taze fasulye 8 kaşık, ciger sote, cacik
Yarın tartı günü ama ben aynıyim sanırım yarın ola hayrola bi 80 kg nin altına dusmem lazım. 80 kg nin altına düşmek benim için psikolojik sinir gibi oldu.79 u görürsem sanki çok hızlı kilo vercem gibi geliyor.
Neyse yarın ola hayrola
Kıslar yarın kilo bildiriminizi yaparken yüzdenizide hesaplayın, unutmayın.
(Geçen hafta ki kilo - Bu hafta ki kilo) x 100 = Yüzdeniz
Geçen hafta ki kilo