Herkese günaydın,
Bu hafta ödemlerimi atsam da, 1. olmak gurur verici ve oldukça motive edici. Tabi bunda verilecek kilomun sizlerden fazla olmasının da katkısı muhakkak vardır.
Başladığımda 91,1 kiloydum, dün 85 ile kapattım. Bugün uyandığımda 84,6'yı gördüm. Sanıyorum çok yakında kilom sabitlenecek ve direnme başlayacak, işte o zaman çok yorucu bir süreç başlayacak.
Boyum uzun evet, 1.76 - 1.77 arası. Bundan dolayı zaten bu kadar rahat kilo almam, hep bir şey olmaz nasılsa uzunum dedim, çevremdekiler de hiç göstermiyorsun 75 falan mısın diyip gaza getirdiler beni :) Ama artık bitti. Size de kendime de söz, bir daha asla 90'ın üstüne çıkmayacağım. Şu 80'leri kapatınca da 80 için söz vereceğim :)
İlk etapta 76 kilo olmak istiyorum, bu da sanıyorum mayıs ayında gerçekleşecek.Planlarıma göre mayıs sonu. Öyle olursa, boyla kilo aynı olacak ve bir şekilde şişman sınıfından çıkacağım, balık etli olacağım.
Günlük öğünlerime gelecek olursak, sabah 1i sadece beyazı 1i sarılı 2 yumurta. Peynir, domates, kırmızı biber, salatalık, maydonoz.
Ofise gelince sade türk kahvem, kesin.
11 gibi yeşil çayım.
12de yemek vakti, köfte salata genelde. Ofiste köfte pişirtmek daha kolayıma geliyor.
Akşama kadar acıkmıyorum iş güçten ötürü, ama çok acıkırsam pınarın kücük light yoğurdunu yiyorum.
Akşam da değişiyor, ya tavuk sote, ya patlıcan yemeği, ne olursa o gün işte.
Ama, yemekten sonra ki bu 6 bucuk 7 bucuk arasında değişiyor her gün, hiçbir şey yemiyorum, sadece çay ve bazen kahve.
Gün içinde de bol miktarda su içiyorum.
Spora gelince, hiçbir zaman çok sportif bir insan olmadım. Yüzme haricinde. Çok seviyorum yüzmeyi ama ona da vakit yok maalesef.
Eve eliptik bisiklet aldım. 3 gündür onu yapıyorum bir de 30 days squat challenge yapıyorum 3 gündür. Bugün merdiven inemedim, o derece hamlamış bacaklarım.
Benim özetim bu, yardım isteyene seve seve yardımcı olurum, ama işin püf noktası yediğinden çok yakmak sanıyorum, bir de karbonhidrattan uzak durup gece yememek. 2 gece önce o kadar açtım ki, instagramda makarna fotoğraflarına bakıyordum :))
Herkese bol kilo vermeli bi hafta olması dileğiyle...